Takk Mester

Lenge hadde hun ventet på en mann som kunne dominere henne seksuelt. Hennes personlighet til daglig ville vel tyde mye på at hun også ville dominere en mann, men det var helt stikk motsatt av hennes egne ønsker. Hun hadde vært ut for forskjellige menn, men ingen hadde møtt ønskene hennes. Èn var egentlig helt ok, men virka litt redd for å ta ledelsen, og en annen var alt for hard mot henne.

Hun var ikke så overbegeistret for at noen skulle bite henne hardt i brystvortene eller kjønnsleppene. Ellers hadde de andre vært helt tafatte, og ikke vært med på idéen i det heletatt. Det var jo for så vidt greit, hun nøt jo ”vanlig” sex og, men hun lette etter mannen som kunne dra det til bristepunktet, som kunne få henne til å rope av vellyst, og ikke minst gi henne en opplevelse hun ikke ville glemme.

Nå trodde hun at hun kanskje hadde truffet blink, men hun var ikke helt sikker. Hun hadde ikke turt å lufte idéen sin for han enda, i frykt for at han ikke ville like det. Han hadde bundet henne ved flere anledninger, noe hun likte utrolig godt, men hun ville dra det litt lenger.

Hun ville bli totalt underkastet en manns vilje, og gjøre alt hva mannen ville hun skulle gjøre. Hun visste knapt hvordan hun skulle formidle dette frem, men tok en sjanse da hun var alene til å skrive han en SMS mens hun var på byen. ”Jeg vil være slaven din. Bruk meg, ta meg, gjør hva enn du lyster!”. Spent ventet hun på svar.

Hun nippet til en kopp kaffe og speidet utover folkemassen for å se etter kjente, da mobilen pep i veska hennes. ”Ja vel tøs. Kom hit med en gang!”. Hun kjente med en gang at pulsen steg, og varmen bredte seg rundt fitta hennes, og hun kjente det begynte å renne. Hun satte fra seg kaffekoppen og gikk ut fra caféen, rød i kinnene, og var redd noen ville legge merke til det.

Hun gikk inn døra hjem hos han, og han sto og ventet. ”Ta av deg klærne!” kommanderte han. ”Å nei, ikke faen” svarte hun, da hun enda var litt skeptisk til om han mente det eller ikke. Han gikk rolig forbi henne, snudde seg bak henne, og ga henne en rask klaps på rumpen før han hvisket i øret hennes; ”Kle av deg, sa jeg”. Hun kjente varmen strømmet i kinnene, og måtte svelge for å ikke stønne. ”Gå på soverommet” sa han da han hadde kommet foran henne igjen. Hun kjente adrenalinet pumpe. Hun hadde ikke anelse på hva som ville skje videre, og bare tanken fikk henne sprengkåt. Hun gikk inn på soverommet, og han satte seg på sengekanten.

”Nå, kle av deg tøs!”. Stemmen hans var meget myndig, og hun turte ikke gjøre annet enn å adlyde. Med en svak skam, og tanker om hvorfor hun hadde rotet seg opp i dette strømmet gjennom hodet hennes mens hun tok av seg genseren og buksene. Sokkene forsvant også rimelig raskt. Hun nølte litt med å ta av undertøyet, da han så opp og ned på kroppen hennes, og hun visste ikke helt hva han syntes. ”Så det siste nå da…” sa han, noe mildere i stemmen. Hun tittet forsiktig bort på ham, og så han i øynene. Hun turte fortsatt ikke gjøre det, til tross for at han hadde sett henne naken så mange ganger, og kjente hver en millimeter av kroppen hennes.

Han merket at hun nølte, og ba henne om å snu seg med baken mot ham. Hun gjorde som han sa, og håpet han skulle ta av de siste plaggene. ”Bøy deg!” var de neste ordene han sa. Hun følte allerede hun hadde sviktet, og bøyde seg motvillig ned. Det første slaget falt over den høyre rumpeballen hennes. Hun bet seg i underleppen og hikstet. Neste slag traff på nesten samme sted, som gjorde smerten enda mer intens. Hun kunne ikke noe for det, men det gjorde henne bare mer kåt. Slagene falt ett etter ett, over hele baken hennes, og han gav seg ikke før han hadde kommet til ti.

”Nå forventer jeg du hører etter meg heretter!”. Hun var helt stille, sto fortsatt med baken mot ham, turte ikke bevege en muskel. ”Nå tar du av deg de klærne, ellers vil du angre!”. Hun bøyde opp ryggen, og tok forsiktig av seg BH’en og stringtrusa, med ryggen mot ham. Han hadde reist seg bak henne, og hun kunne kjenne kuken hans mot rumpesprekken sin. Han hadde åpnet buksa mens hun hadde fjernet de siste plaggene. ”Nå, tøs, hver gang jeg snakker til deg, forventer jeg at du svarer meg, og kaller meg Mester. Forstått?”.

Hun nikket til svar, mer nedverdigende kunne det ikke bli. Hun kunne rett og slett ikke få seg til å kalle ham Mester. Han tok et grep om det ene brystet hennes, knep brystvorten. ”Jeg tror ikke du forsto likevel jeg… Det var..?”. Hun nølte litt, og fingrene om brystvortene hennes klemte mer og mer. ”J…Ja…” stotret hun frem. ”Ja, hva for noe?” spurte han lekent. ”Ja…. Mester…”. Nå følte hun det ikke var noen vei tilbake. Nå hadde hun sagt ordene, og hadde tapt sin frihet her og nå. ”Bra, tøsa mi. Nå, snu deg, sett deg på kne. Nå skal du suge meg!”. Det var nesten så hun kjente tårene presset på.

Dette var noe hun hadde ventet på lenge, endelig skulle hun få drømmen sin oppfylt. Hun snudde seg, turte ikke se han i øynene, men sa ”Ja, Mester”, før hun rolig satte seg på kne foran han, og tok den stive pikken hans i munnen sin. Hun elsket smaken av pikken hans. Hun begynte på kukhodet, kjente noen av saftene som allerede begynte å piple ut. Hun fortsatte nedover kukskaftet, da hun kjente to hender rundt hodet. Hun fortsatte å leke med tungen på kukhodet, og sugde litt på det. Plutselig ble hun presset mot kuken hans, og måtte ta den hele i munnen. ”Sug meg sa jeg! Ikke bare lek deg!”. Han holdt fortsatt fast hodet hennes mens han støtet inn og ut av munnen hennes, mens hun etter beste evne prøvde å følge takten. ”Der ja, nå gjør tøsa jobben sin” sa han mellom stønningen.

Han trakk seg ut av munnen hennes og tok av seg klærne. ”På alle fire i sengen, slavetøs” kommanderte han. Bare ordene fikk henne så kåt at hun var nær bristepunktet. Hun stilte seg på alle fire, og forventet å få en pikk kjørt opp i fitta når som helst. Hun kjente en finger som strøk over sprekken, og at han tørket vekk noe av saften som hadde kommet ut. Han bøyde seg frem til ansiktet hennes, og stakk fingeren i munnen hennes. ”Kjenner du?! Sa jeg noe om at du skulle bli kåt nå?”. Hun turte ikke svare, hun følte skammen var for stor. ”Gjorde jeg det?” gjentok han. Hun svelget ned. ”Nei, Mester. Unnskyld…”. ”Tell høyt”, var alt han svarte med. Hun skjønte ikke hva han mente først, før han slo med flathånda over rumpa hennes. Hun hadde slett ikke lyst til å gjøre det, hun ønsket ikke å blottlegge seg så mye.

”TELL!” ropte han, før et nytt, kraftigere slag traff henne. Hun visste det bare ville bli verre for henne selv om hun ikke lystret. Hun satt til side stoltheten sin, og valgte nå å underkaste seg ham helt. ”En… to…”. Nok en gang ble det ti slag, og hun visste hun hadde fortjent det. Det var hun selv som hadde sagt hun ville dette, og etter hvert som stoltheten forsvant, ble det en deiligere og deiligere følelse i kroppen hennes. ”Flink tøs” sa han, før han stakk to fingre opp i fitta hennes som nå var skikkelig våt. ”Vel, jeg skjønner du trenger litt tid på å lære deg dette, men det skal du lære og, tøsa mi.”.

Ømheten i stemmen hans fikk henne til å bli helt varm inni seg. Det var akkurat dette hun ønsket. En Mester som var hard mot henne, og hadde full kontroll, men som likevel viste omtanke. Han kysset henne forsiktig på halsen, før han bøyde seg tilbake, og hun kjente den harde pikken hans nærmet seg fittehullet hennes. Hun elsket følelsen av at han dro den opp og ned sprekken, hver en sansecelle i henne fikk henne til å reagere.

Han kjørte pikken hardt og raskt inn i fitta hennes, og hun kunne ikke holde tilbake et stønn. Han dro seg rolig ut igjen, før han nok en gang kjørte den inn med full styrke. Hun hørte i stemmen hans at han likte det, minst like godt som henne selv. Han fortsatte i et raskt tempo, og hun kjente hvordan hele kroppen hans støttet seg mot henne for hver gang han kjørte den inn. Hun elsket denne følelsen, det var som om fitta sto i brann. Hun prøvde å knipe sammen musklene der nede, men det raske tempoet fikk henne til å glemme det hele. Han roet seg litt ned, og nå fikk hun endelig kontroll over musklene, og klemte godt sammen mens han rolig kjørte pikken sin ut og inn.

Han trakk seg ut, og fant et tau som han bandt henne rundt håndleddene med bak på ryggen. Han satte på henne bind for øynene, og lot henne ligge der, mens hun hørte han romsterte i rommet, og lurte på hva han skulle finne på nå. Han kom i senga igjen, og hun kjente noe trykke mot fitta. Hun skjønte det ikke var pikken hans, han var ikke nære nok til det. Noe ble kjørt opp i henne, og hun stønnet høyt, det var så uventet. Hastigheten økte, og hun kjente hun ble våtere og våtere. Hun hadde så utrolig lyst til å komme, men han hadde gitt beskjed om at det måtte hun holde igjen til han sa ifra.

Det var hardt å skulle holde igjen, men hun visste hun måtte klare det for å i det heletatt føle seg verdig til å få oppleve noe slikt. Han hadde sprengt mange av hennes grenser allerede, men måten hun ble dominert på gjorde henne så ytterst kåt som det gikk an å få det. Det han kjørte inn i henne hadde nå en slik hastighet at hun knapt turte puste, i frykt for å la orgasmen falle ut. Hun bet i puta som lå like ved ansiktet hennes, og ropte ut. Hun klarte snart ikke mer. Fikk hun ikke komme snart visste hun ikke hva som ville skje. Han ga seg likevel ikke, men kjørte på i samme tempo, merket det godt på henne at hun var nær, og smilte. Kanskje dette var dagen…

”Ok, kom for meg tøs!” sa han, og dro ut det han brukte. Hun nært skrek i vellyst og lot orgasmen flomme fritt. Hun kjente hele kroppen bølget seg, og saftene rant ut av fitta på henne, langt mer enn det noe hun noen gang hadde kjent. Han slikket i seg saftene hennes, og gav seg ikke før orgasmen var over. Han løsnet tauet hun hadde rundt hendene, og dro av øyenbindet. Hun trodde ikke hun klarte å røre en muskel, orgasmen hadde vært så sterk.

”Takk Mester…” klarte hun å få frem. Han smilte mot henne, mens han rolig runket seg selv. ”Du må ikke tro du er ferdig enda slavetøs. Ri meg”. Kåtheten som enda ikke hadde gitt seg, ble bare forsterket av dette. Han la seg ned, og hun kom seg omsider over han, selv om hun følte orgasmen var i kroppen hennes enda. Hun førte pikken hans oppi fitta si, og beveget seg forsiktig, men han hadde noe helt annet i tankene. ”Ri meg som du aldri har ridd før. Nå vil jeg kjenne hva du duger til”. Nok en gang steg varmen gjennom hele kroppen hennes, og hun strammet automatisk fittemusklene. Hun beveget seg raskere og raskere.

Det ble nært uutholdelig for henne, med pikken som stadig traff g-punktet med en nesten pinlig nøyaktighet hele tiden, og klitorisen som ble gnudd mot hans skamben. Men hun visste hun ikke kunne kutte enda, og prøve å unngå å tenke på sin egen orgasme, og fokuserte heller på at han skulle nå sin orgasme. Han tok plutselig tak rundt hoftene hennes, og fikk henne til å ro seg ned. ”Du har så god fitte, di tøs” stønnet han frem. ”Sug meg til jeg kommer en gang til” sa han, og villig flyttet hun seg til slik at hun klarte å suge han. Hun tok han både dypt i munnen, og lekte seg rundt kukhodet, før hun tok han i munnen og sugde han skikkelig. Hun hørte ut fra stønningene hans at han nærmet seg, men holdt tempoet. Hun ville kjenne smaken av hans sæd i munnen nå.

Sakte kjente hun den bitre, men likevel gode smaken av sæden hans i munnen, og hun svelget ned hver dråpe som kom, før hun slikket ham ren.

Hun la seg ned ved siden av ham, helt utmattet, men utrolig lykkelig, det var det mest utrolige hun noen gang hadde kjent.

”Takk Mester”