Takk for turen

Det hele startet med en god del kåte meldinger. Elskeren min hadde flyttet slik at vi nå bodde på hver sin side av landet. Tok ikke lang tid etter han flyttet før vi begynte å savne hverandre. Bare etter et par uker bestemte vi oss for å ta tog å møtes på halvveien, for så å reise sammen etter bilen hans som sto på et verksted en plass i Sverige. Vi møttes og satte oss på toget videre. Uten å snakke med hverandre gikk vi sammen til den bakerste vogna, der det var minst folk, og satte oss på de bakerste setene.  Etter å ha pirret hverandre opp så lenge så var det ikke vanskelig å vite at vi begge var kåte, og det var ikke så vanskelig for meg å se at han var det.

Etter at konduktøren hadde vært hos oss å sjekket billettene var jeg snar å ta av han buksa, han ble veldig overrasket, men sa ikke i mot. Jeg tok pikken hans i munnen min å begynte å suge forsiktig for jeg viste at det kom til å gjøre han enda mer kåt. Han begynte å ta på meg samtidig som jeg sugde han og jeg økte tempoet, jeg kjente at han nøt det! Uten forvarsel deep throta jeg han 3 ganger på rad, nå var han på randen til å komme, så jeg stoppa helt opp, kledde på han, og satt meg opp i stolen min. Han ble fornærmet men jeg smilte bare lurt til ham, "bare vent" tenkte jeg.

Vi dro å hentet bilen hans, og startet på turen hjem til han. Vi kjørte på en stor motorvei, som utrolig nok var nesten fri for biler. Det ble veldig varmt i bilen hans så jeg var nesten nøyd til å kle av meg litt. Jeg sa til han at jeg kom til å kle av meg, men han fikk holde øynene sine på veien og kjøre pent. Jeg tok først av meg buksa, for så å ta på meg et lite miniskjørt. Så tok jeg av meg bh'en min, men bevarte toppen på meg. Etterhvert så klarte han ikke å la være å se og tilslutt så kom hånda hans lurene bort til brystene min som sto av kåthet. Han førte hånda nedover og kom frem til lårene og følte seg oppover til den gjennomvåte trusa mi.

Jeg tok trusa sakte av meg, jeg var så kåt nå at jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre! Ville jo ikke gjøre noe som kunne distrahere han fra kjøringen, men klarte ikke la være, jeg åpnet buksesmekken hans og vippet ut den harde deilige kuken hans, la meg på kne i mitt sete og over han. Brystene mine spratt ut av toppen, stive som faen, og rompa, som skjulte den dryppende fitta mi, kom frem under skjørtet. Jeg sugde hardt og fort, mens jeg tok litt smått på meg selv.  "Nå må du slutte før jeg kjører av veien" hørte jeg han sa. Jeg stoppet, ba han om å stoppe på neste bensinstasjon siden jeg måtte på do.

Han gikk inn for å kjøpe seg kaffe, selv gikk jeg på toalettet som var i et bygg utenfor bensinstasjonen. Da jeg var ferdig stilte jeg meg utenfor for å vente på at han skulle komme ut fra bensinstasjonen slik at jeg kunne vinke han inn til meg. Mens jeg stod der surret tankene og igjen ble jeg meget kåt.

Der kom han gående, jeg vinket, han kom mot meg, da han var helt nær meg tok jeg tak i hånden hans og dro han inn på jente toalettet. Der bøyde jeg meg over vasken og lettet så vidt på skjørtet å ba han om å ta meg hardt og fort bakfra. Han gjorde det, jeg måtte holde meg fast i vasken for knærne mine sviktet i det han støtet inni meg første gangen, neste gang dyttet jeg rompa mi imot pikken hans. Jeg klarte ikke å holde igjen stønnene, det var så deilig, jeg hadde savnet pikken hans og nå fikk jeg endelig kjenne den inni den våte fitta mi. Jeg kom med et stort klynk og vi kjørte videre.

Igjen startet jeg å suge han og det tok ikke lang tid før han bremset, kjørte inn i en avkjørsel inn i et lite skogholdt og stoppet bilen. Han dro meg ut av bilen, løftet meg og la meg på panstret, der begynte han å slikke meg, jeg masserte brystene mine i mens, måtte ha noe å klipe i mens jeg stønnet. Jeg kjente orgasmen kom snikende og jeg ba ham fortsette, jeg stønnet høyt helt til jeg skrek ut i den deiligste orgasmen jeg noen gang hadde kjent, saften fra fitta mi rant ned på knærne! Han snudde meg, la meg med magen oppå panstret og tok meg bakfra, veldig forsiktig for å erte meg. Slik fortsatte han helt til jeg nærmest ba på mine knær om at han skulle knulle meg hemningsløst, og det gjorde han. På slutten hadde jeg nesten ikke pust igjen!

Da forflyttet han meg til baksetet hvor han tok meg bakfra i anus, det var bare dråpen som skulle til for at jeg skulle komme en siste gang. Han kom inni meg, jeg kjente at han fylte meg, skulle ønske jeg kunne ta ham i munnen, men jeg hadde ikke pust eller energi til mer nå! Han hadde pult vettet og lufta ut av meg og jeg elsket det.

Takk for turen, den blir aldri glemt!