Sykepleier på hjemmebesøk

"Jeg rakk så vidt å tenke tanken før Marie presset langfingeren inn i meg. Hun stønnet lavt og begynte å presse fingeren mot magen min. En ilende følelse av lyst og tilfredstillelse skjøt igjennom meg, og jeg maktet bare å ligge og nyte det hele"

Sykepleier på hjemmebesøk Jeg satt ved kjøkkenbordet og stirret ned i havregrøten da Andrea kom inn. «God morgen, kjære» sa hun og strøk meg kjærlig over kinnet. Jeg snudde meg mot henne tidsnok til å få et glimt av brystene hennes under morgenkåpen. «Hvordan er formen i dag? Har du fått sovet noe?» Hun kikket medfølende på meg mens hun strakk seg etter en kopp i skapet. Silkestoffet i morgenkåpen la seg tett over den velformede rumpa hennes. «Nja, lite» sutret jeg og vendte blikket tilbake til havregrøten. «Uff, kanskje du skal holde deg hjemme i dag da?» hun kom bort til meg og ga meg en klem.

Jeg kunne kjenne hennes gode varme og de fyldige puppene presse mot brystet mitt. «Ja, jeg tror det. Jeg går og legger meg igjen.» Jeg fantaserte om kroppen til Andrea og alt jeg ville gjøre med den da søvnen tok over. Da jeg våknet noen timer senere hadde det tikket inn en melding: «Hei skatt! Håper du føler deg litt bedre. Jeg har ringt legekontoret og bedt de ta en kikk på deg, håper det er i orden. De skal sende noen hjem til deg i ettermiddag.» «I ettermiddag?» Sa jeg til meg selv og skrev tilbake: «Gjør legekontoret slike ting fortsatt? Jeg trodde det var slutt på hjemmebesøk? Uansett så er jeg jo ikke så syk!»

Timene gikk sakte, og jeg fikk ikke noe svar fra Andrea. Enda en time gikk før jeg sendte en ny melding: «Kommer det virkelig noen hit for å se hvordan formen min er?» Idet jeg trykket send banket det på døra. Jeg kikket ut av kjøkkenvinduet, men så bare omrisset av et menneske iført en tykk ullkåpe og et par stiletthæler. Jeg småjogget til døra og slang den opp. En kvinne stod nederst i trappen og kikket ut i hagen. «Hallo?» sa jeg spørrende. Kvinnen snudde seg langsomt. «Der er du!» sa hun og smilte bredt.

«Andrea?» spurte jeg forvirret. «Hvorfor låser du deg ikke bare inn?» Andrea kikket rart på meg. «Jeg heter ikke Andrea i dag. Jeg er sykepleier Marie. Vi fikk en melding om at det var en mann her som følte seg litt pjusk. Det er ikke ofte vi kommer på hjemmebesøk, men pjuskhet tar vi på den største alvor.» Den kalde januarvinden traff ganen min og jeg prøvde diskret å lukke den måpende munnen. Tankene gikk til alle kanter, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Før jeg fikk bestemt meg var Marie på vei opp trappen.

«Får jeg komme inn?» spurte hun. «Jaja, selvfølgelig» stotret jeg og holdt døren for henne. Hun tørket av seg på bena og gikk elegant inn i stua. «Så, ta deg plass i sofaen» kommanderte hun. Jeg gjorde som hun sa, og satt meg spent i sofaen med hendene i fanget. Marie begynte å kneppe opp knappene på ullfrakken og slapp den ned på gulvet. «Nei, nei, nei. Du må ta av deg klærne om jeg skal undersøke deg. ALLE klærne.» Jeg klarte ikke dra blikket bort fra henne. Hun hvilte seg på hoften og kikket strengt på meg. Hun hadde på seg en hvit tett ettersittende sykepleieruniform. Skjørtet rammet inn de faste rumpeballene og rakk bare en tredjedels vei ned lårene hennes.

Rundt halsen bar hun et sølvkjede. Jeg fulgte smykket ned over kragebenene mot brystet. Mellom to fyldige pupper hang et kors i enden av smykket. Niplene hennes var stive og øynene mine satt fastlåst. Etter litt stønning og slit satt jeg i sofaen kun iført boxer. «Trenger jeg si det igjen?» Marie hevet det ene øyebrynet og nikket i retning undertøyet mitt. Jeg dro av meg boxer’n og den halvstive kuken min spratt ut. Marie kom mot meg og fisket opp et stetoskop fra sidelommen. «Jeg skal lytte litt til hjertet ditt og høre på pusten din» sa hun og satt seg oppå magen min. Hun hadde et ben på hver side og fikk fri innsikt under skjørtet. Hun hadde ikke truse på seg, og den nybarberte musa kom til syne. Det strammet til i pikken.

Hun tok stetoskopet rundt halsen og fant frem et par latexhansker. «Jeg må kjenne litt på kroppen din, bare ligg helt i ro.» Marie smilte lurt og dro tre fingre over brystkassen min. Hun bøyde seg mot meg igjen og hvisket i øret mitt «Er du klar for en anal sjekk?» Kuken min skrek etter berøring, og jeg var sprengkåt. Hun bet meg hardt i øreflippen før hun førte en varm tunge i sirkler inn mot øret. Så ga hun meg våte kyss nedover halsen til brystvorten. Hun la leppene rundt den og sugde sakte. Hun kysset seg helt ned til roten av kuken, så stoppet hun opp.

Jeg kjente det myke kinnet hennes mot den steinharde staken min. Hun rettet seg opp og tok et godt grep rundt pikken, og dro forhuden en anelse tilbake. Så la hun en finger på penishodet og beveget den sakte rundt. Da den sorte latexen glinset av glidemiddel sa hun «Spre beina, storegutt.» Hun begynte å massere området mellom pungen og anus. Sakte. Hun tok litt hardere i, og beveget seg mot rumpehullet mitt. Marie førte langfingeren opp til munnen og slikket grådig på den. Hun kikket meg dypt inn i øynene og sa «Runk kuken din for meg.» Jeg tok tak rundt kuken og begynte å bevege hånden. Fingeren til Marie lekte seg rundt åpningen på rumpa, og pirringen gjorde at jeg nærmet meg klimaks med stormskritt.

Jeg rakk så vidt å tenke tanken før Marie presset langfingeren inn i meg. Hun stønnet lavt og begynte å presse fingeren mot magen min. En ilende følelse av lyst og tilfredstillelse skjøt igjennom meg, og jeg maktet bare å ligge og nyte det hele. Jeg pustet og peset mens Marie masserte kraftigere og hardere. Jeg strakk armene frem og tok tak i begge puppene hennes. De var store og myke. Jeg tok tak i enden av uniformen hennes og dro til så brystene hennes falt ut. Jeg knep rundt de harde lyserøde niplene hennes, og hun stønnet høyt. Marie begynte å kysse meg lett på brystet mens hun sakte førte pekefingeren inn i rumpa mi.

Smerte og nytelse gikk over i hverandre. Det føltes ut som om kuken min vibrerte, den var steinhard og følsom. Marie gliste bredt og forsvant kyssende nedover magen min. Hun slikket ballene etter tur og sugde dem ivrig. Så slikket hun seg mot toppen av staken og åpnet munnen over kukhodet. Hun førte kuken så langt ned i halsen hun klarte før hun sugde den i rolige tak. Jeg kjente at hun fingerpulte meg mer intensivt. Kroppen min ble høysensitiv og jeg ville bare sprute ut alt jeg hadde over hele henne. Jeg pustet fortere og fortere samtidig som Marie suttet på penishodet. Jeg var helt hypnotisert av de deilige puppene hennes som beveget seg i takt med munnen.

Orgasmen bygget seg opp og jeg gravde fingrene ned i sofaputene. Hele kroppen min var i helspenn, og jeg spruter all sæden min inn i munnen til Marie. Hun smiler, og noe sæd renner ut av munnviken hennes før hun svelger det hele og slikker seg rundt munnen.