Swinging in Las Palmas

Jeg lå våken og vred meg i fra side til side i sengen. Fikk pokker meg ikke sove. Bjarne lå en meter til venstre for meg i den andre delen av rommet på sin seng. Det var egentlig en dobbeltseng som vi delte i fra hverandre da vi kom på hotellet. Varmen var begynt å bli plagsom og jeg var svett. Nina måttet bli igjen hjemme fordi hun måtte jobbe inn timer hun skyldte arbeidsgiveren sin.

Det var egentlig litt dumt, ellers hadde hun ligget her med meg nå i denne utrolige varmen. Jeg var imidlertid ikke den eneste som måtte reise alene, det måtte vi alle sammen. Litt rart egentlig, at alle samboerene måtte bli igjen hjemme. Det ble iallefall sånn. Nina klarte seg vel uansett tenkte jeg. Hun sa hun kom til å ta turen innom klubben som plaster på såret for at hun ikke fikk være med. Klubben var for spesiellt interesserte mennesker med spesielle lyster. Man kunne stikke innom bare for å kikke , eller man kunne delta i det som skjedde der inne bak lukkede dører.

Aktivitetene var forskjellig, men gikk ofte ut på partnerbytte og slike erotiske ting. Nina og jeg brukte det for å krydre samlivet vårt litt. Det var noe vi stort sett ikke snakket med vennene våre om. I det siste hadde det imidlertidig dukket opp et vennepar av oss, som vi hadde fått litt bedre kontakt med enn det man vanligvis gjør med vennene sine. Helle, som var den ene halvdelen av venneparet vårt, var den eneste av de to som hadde mulighet til å bli med oss på tur denne gang. Skjebnen var rar på den måten igrunn. Hvis man tror på slikt da altså.

Nå lå jeg her kåt som bare fy med bare en kvinne i tankene mine og det var ikke Nina. Jeg følte et snev av skyld gå gjennom kroppen mens jeg tenkte på på Helle sine deilige former. "Nei pokker heller! Nå tar jeg meg en røyk!" tenkte jeg høyt inni meg. Gikk forsiktig bort til skyvedøren, dro den stille til siden og smøg meg ut gjennom åpningen. Fisket en røyk ut av pakken , tente på den og tok et skikkelig drag. Himmelen er klar ikveld tenkte jeg , mens øynene mine vendte seg til mørket ute.

Byen bortenfor hotellet var det fremdeles yrene uteliv i. Det er godt å komme ned i varmen etter å ha jobbet mye, samtidig som en slipper kulden hjemme. Lurer på om naboene er våken, tenkte jeg stille og snudde meg for å kikke bort på nabo balkongen. Naboene var Helle og Synnøve. Samboeren til Synnøve kunne som sagt heller ikke bli med på grunn av jobbsituasjonen sin. Så her var vi en hel del halve par uten vår bedre halvdel. Døren på soverommet til Helle var åpen og det var et svakt lys som strømmet forsiktig ut gjennom gardinene. Kanskje hun ville være med å ta en røyk, holde meg med selskap liksom. Helt uskyldig selvfølgelig.

Jeg sniker meg litt nærmere for å se bedre inn. Kanskje hun bare sover med åpen dør. Man sniker ikke seg jo ikke innpå og vekker en sovende kvinne. Med hendene oppå muren løftet jeg meg opp og strakk en lang hals for å se etter henne. Hun satt på sengen med beina i kryss foran seg. Det mørke håret hennes var strammet opp i en liten hestehale ved hjelp av en klemme. I hånden holdt hun iPhonen sin og konsentrerte seg noe voldsomt om det hun holdt på med.

Det var sikkert Angrybirds hun spillte igjen. Damen var jo helt hektet på dette mobilspillet, til samboerens store fortvilelse. I en rask bevegelse hoppet jeg opp på muren imellom balkongene og lot beina falle ned på utsiden på motsatt side. Så ble jeg bare sittende og titte inn på jenten som satt der og var helt vill i blikket. Ansiktet hennes var pent. Det hadde en helt naturlig sjarm som de fleste la fort merke til. Utstrålingen hennes gikk ingen mann eller dame forbi.

Kroppen var kurvete og formfull. Litt rund i kantene her og der, men med en en sexappeal som fikk hjertet ditt til å dunke litt ekstra. Der satt hun så alle kunne se, i bare svart undertøy på sin solbrune kropp. I magen min kriblet det så jeg knapt klarte å sitte stille. Hun må ha merket at jeg så på henne, for plutselig så hun opp i min retning. Øynene hennes sperret opp og jeg stivnet til. Ble hun sur mon tro? Vi så hverandre inn øynene noen sekund før ansiktet hennes lyste opp og ga meg et varmt smil. Jeg ble litt lettet. Hadde jo ingen garanti for at hun likte at jeg spionerte på henne i bare bokseren. Helle la fra seg iPhonen på sengen og tok på seg en dels gjennomsiktig skjorte, to nummer for stor.

På vei ut på balkongen fisket hun med seg en røykpakke som lå på kommoden inne på rommet. "Hei" hvisket hun,mens hun smilte."Hei" hvisket jeg tilbake. "Var ikke meningen å spionere på deg, men så at lyset var på da jeg gikk ut for å røyke". "Gjør ikke noe" fniste hun mens jeg tente på sigaretten hennes. "Fikk du ikke sove eller?" hvisket jeg forsiktig. "Nei. Det er altfor varmt i kveld. Holdt på å bli kvelt av varmen". Helle var en utrolig sjarmerende jente.

Hun kunne få hvem som helst til å føle seg hjemme i sitt nærver. De brune runde øynene hennes kunne få beina dine til å føles som gele. Vi sto og småpratet om litt forskjellig småting, mens vi røykte et par sigaretter hver. "Hva var det du holdt på med på mobilen din egentlig? Du så veldig konsentrert ut." Hun smilte og sa: "Angrybirds , selvfølgelig.Spiller ikke du det?". "Nei.Jeg gjør ikke det. Vet egentlig ikke hva det går ut på" svarte jeg. "Kom, så skal jeg vise deg. Det er utrolig gøy. Du blir garantert hektet" hvisket hun.

Vi gikk inn på soverommet og satte oss på sengen litt tett inntil hverandre. Jeg kunne kjenne lukten av balsam fra håret hennes. Hun luktet friskt og godt. Helle viste alle tingene man kunne gjøre i dette snåle spillet og hvordan det fungerte. Jeg fikk ikke med meg noe av det hun sa. Det eneste jeg tenkte på var den utrolige varme og deilige kroppen hennes som bare befant seg centimeter fra min.

Nå og da dultet hun borti meg i begeistring over dette rare fenomenet som Angrybirds er. Hver gang hun kom borti meg, kjente jeg hvordan jeg ble kåtere og kåtere. "Det var synd Nina ikke kunne være med oss. Hun er superflink til å massere. Jeg er litt stiv i nakken for tiden»"sa jeg med lav stemme. "Stakkars lille deg" hvisket Helle med en spydig tone. Hun lot seg ikke lure til en massasje tenkte jeg litt skuffet. "Legg deg på magen" kommanderte hun. Jeg la meg forsiktig ned på magen med armene forover.

Kjapt tok hun av seg skjorten for å unngå heten. Hun begynte forsiktig å massere meg fra skuldrene og nedover. Hendene var varme og myke. Det var godt jeg lå på magen , for jeg tror aldri at jeg har vært så stiv nedentil noen gang før. Hun ga tegn til at jeg skulle snu meg over på ryggen. Jeg snudde meg rundt. Helle tittet litt forbauset ned på bulen på boksershortsen min.

Plutselig bare lot hun hånden gli fort ned i bokseren på meg og grep et godt tak i manndommen min. Samtidig tok hun den andre hånden sin i et fast grep rundt nakken min og holdt meg fast. "Jeg vet du sto og spionerte på meg i sted, din lille pikk" hvisket hun med bestemt tone. "Du kom bort til meg bare fordi du ville knulle meg" sa hun samtidig som hun rykket og grep litt hardere rundt kuken min. Å herre! Nå har du dritt deg ut! Tenkte jeg mens jeg fryktet hun skulle rive manndommen av meg.

Jeg burde jo ha skjønt at dette ville rett ut i skogen for alle penga. Klumpen i halsen ble større og større, jeg sleit med å svelge den. Men så tok hun brått og bare presset leppene sine ned på mine og kysset meg hardt. Å hjelpe meg! Den så jeg ikke komme. Men det var så utrolig deilig å kjenne de myke leppene hennes mot mine. Det var herlig. Pikken min dirret i ekstase! Hun slapp taket i fanten og slengte seg over kroppen min med hoftene sine og satte seg oppå meg. Hendene hennes grep tak i mine og flettet dem sammen. Jeg kjente varmen fra kjønnet hennes, selv om vi begge hadde undertøy på. Nå var hun skikkelig kåt.

Hoftene hennes beveget frem og tilbake, mens hun gnukket kjønnet sitt mot pikken min. Jeg ble mildt sagt stein hard! Hun kysset meg hardt fremdeles, det var hun som var sjefen her. Brått kastet jeg meg rundt slik at hun ble liggende under meg. Blikket hennes boret seg inn i hodet mitt. Det oste av kåtskap i øynene. Kjapt lirket jeg av henne BH-en og blottet brystene hennes. Brystvortene var stive og harde. De var akkurat en god håndfull store og hang pent nedover brystkassen hennes.

Jeg tok brystene i hendene mine og lot tungen leke med vortene , samtidig som jeg sugde dem hardt. Hun stønnet over behandlingen hun fikk. Jeg elsker å suge brystvorter! Det er bare deilig. Sakte lot jeg munnen min gli nedover magen hennes, mens jeg kysset henne ømt. Da jeg nådde trusen hennes stoppet jeg opp og bare kysset henne forsiktig i nærheten, men passet på å ikke komme borti kjønnet. Hun klynket og pustet tungt. Jeg tok og skilte lårene hennes i fra hverandre og begynte å kysse innsiden av lårene. Nå og da kom jeg borti leppene hennes og da spente hun ryggen og trakk pusten dypt.

Forsiktig dro jeg av henne trusene. Jeg klarte så vidt å holde igjen. Hadde mest lyst å presse pikken dypt inn i henne. Musa var dryppende våt av saftene hennes og leppene svulmet imot meg. Jeg la overleppen på oppsiden og lot tungen gli innenfor kjønnsleppene. Lot bare tungen min pule henne langsomt i den våte fitta. Den smakte så varmt og deilig. Hun hikstet og pustet stadig tyngre. Forsiktig nappet jeg henne i ytterleppene hennes og hun vred seg frem og tilbake i sengen. "Kom inn i meg nå!" kommanderte hun med tungpustet lav stemme.

Jeg reiste meg over henne, tok fatt i hendene hennes og låste de fast bak over hodet hennes. Så lirket jeg pikken inn i fitta hennes. Den gled så lett inn i mellom de dryppende våte leppende . Helle stønnet når hun kjente pikken gli inn. "Fitta di er så våt og trang" hvisket jeg inn i øret hennes. "Jeg vet du har lengtet etter fitta mi helt siden vi kom ned her" stønnet hun tilbake. Hun vred seg ut av håndgrepet mitt og boret fingrene inn i rompeballene mine. Mens hun stirret hardt inn i øynene mine, gliste hun bredt og hvisket "Det var faen på tide jeg fikk smake den lille pikken din". Hun eide meg, ingen tvil om det.

Jeg begynte å knulle hennes litt hardere. «Knull meg hardere din lille fitte» knurret hun inn øret mitt. Kjerringen var en kåt tiger. Så jeg satte i gang å råpule hennes skikkelig.Jeg boret pikken dypt inn i fitta hennes. Vi kom fort begge to. Jeg kysset henne ømt. Hun besvarte med samme mynt. Helle la seg inntil kroppen min og jeg la armen rundt henne. Hun sovnet fort og jeg rett etterpå. Brått våknet jeg av at noen klasket meg på ræven.

Jeg så opp og der sto Synnøve med et surt utrykk i trynet sitt. "Hva i helvete gjør du i sengen til Helle!" brølte hun. Jeg så rundt meg , men Helle var ikke der. "Øh" var alt jeg klarte å stotre frem. Helle kom plutselig inn døren og reddet meg. "Å. Han gikk bare i søvne i natt. Man skal jo ikke vekke de som går i søvne vet du" sa hun til Synnøve. Gå i søvne eller ikke, jeg hadde iallefall en av mine beste netter noensinne."