Svigerinne med god smak | Kondomeriet

Svigerinne med god smak

"Jeg begynte å tørke henne, og brystene hennes reagerte først- niplene ble harde og mørke.. jeg bøyde meg ned og tørket mage og beina hennes- hun hadde en fin liten busk rett foran meg og jeg bøyde meg frem og slikket henne rolig"

Det er mandag og gode minner fra helgen gjør at det er en god mandag. Vi var på familietreff i helgen og da ble det flere gode øyeblikk som sitter godt i minnet. Kortversjonen er at vi er flere småbarnsfamilier som bor litt spredt i langt, og møttes på fjellet. Flere hytter og mange små, og ulike behov. Den ene hytta var til voksne og der var det mat og litt drikke på kvelden- det var jo helt fint. Jeg og fruen skulle dele på å ta ungene slik at de kunne catche opp, det var jo hennes familie som møttes. Flotte hytter med mange soverom og dusj/ badstue og toalett i en av gangene.

Jeg og svigerinnen har alltid hatt god tone, og etter middagen så ville ungene sove i samme hytte, og det sa vi jo ja til. Kule unger med liv. Etter et par runder med Uno så begynte ungene å bli trøtte og vi begynte å legge dem. Jeg gikk ut for å sette på badstuen og sa til NN at det blir godt å koble av litt. Hun smilte lurt til meg og sa at det hørtes godt ut. Jeg fikk så vidt snudd meg før hun stod bak meg og sa hun måtte ha seg en dusj. Det tar litt tid før badstuen er varm, så jeg sa bare «hopp i dusjen du» og ga henne en god klem. Hun trengte ikke si det- blikket avslørte ekte deilig kåthet. «Jeg går og sjekker ungene», sa jeg. «Ser deg snart.» Jeg lukket døren bak meg og visste at der inne var der jeg helst ville vært. Hun er deilig, sprek og har en særdeles velformet rumpe. Ungene lå og snakket. Jeg gikk ned igjen og tok med håndkle.

Hun skrudde av dusjen når jeg lukket døren til gangen. «Fint at du tok med håndkle», sa hun og åpnet døren på gløtt.. Hvordan i all verden kunne jeg bare gå inn og late som ingenting, visste jeg ikke, det var nok mer på vilje enn styrt handling. «Du er jammen deilig», datt det ut av meg. Hun sto litt overrasket, men gjorde ingenting for å skjule seg heller. Jeg begynte å tørke henne, og brystene hennes reagerte først- niplene ble harde og mørke.. jeg bøyde meg ned og tørket mage og beina hennes- hun hadde en fin liten busk rett foran meg og jeg bøyde meg frem og slikket henne rolig.. hun stønnet rolig og skilte fitteleppene litt for meg med den ene hånden og holdt den andre på hodet mitt.

Hun smakte helt fantastisk og vi stod og gynget litt rolig frem og tilbake før hun presset hodet mitt mot seg og jeg kunne kjenne at hun kom.. Jeg reiste meg opp og kysset henne med egne fittesafter- det var vått og rått. Hmm, min tur å sjekke ungene sa hun. «Ser deg om litt», sa hun og klemte meg på kuken. Jeg tok en kjapp dusj og gikk inn i badstuen. Der satt jeg og ble god og varm før jeg hørte at det gikk i døren utenfor. Hun kom inn, kun påkledd i en slåbrok, og trakk vekk håndkleet jeg hadde foran meg dersom det var andre enn henne som kom. Hun tok et godt tak i pikken og sugde meg et par grådige runder før hun snudde seg og lettet på slåbroken slik at den deilige stussen hennes var i ansiktshøyde. Jeg skilte skinkene hennes og slikket henne - det rant nå- hun var mer enn klar for kuk. Hun satte seg på fanget mitt og styrte den knallharde pikken inn i fitta si- det var så vått at det surklet når pikken gled inn. Vi visste begge at vi ikke hadde lang tid og spenningen var stor! Jeg løftet henne litt opp og fikk knullet henne godt bakfra før jeg trakk ut kuken og sprutet utover den deiligste stussen! «Herregud for en god galskap», sa hun, og vi lo lavt for oss selv. Jeg tørket bort sæden min fra rumpen hennes med håndkleet og hun sugde og slikket sæd av kuken min. Godt at det bare er fredag!