Svette Stine | Kondomeriet

Svette Stine

"Endorfinene boblet i blodet etter den harde treningen og jeg kjente pikken reise seg sakte men sikkert mot full ereksjon."

Det var sommer. Gradestokken viste 26 varme, solen stod høyt på himmelen og luften var tykk, het og vindstille. Jeg rettet litt på shortsen, strøk bort noen svetteperler fra pannen og småtrippet nervøst mens jeg sjekket klokken enda en gang. Hun skulle ha vært her nå. Kanskje hun ikke ville være med likevel? Vi hadde jo flørtet litt på jobb, men bare jobbet sammen en drøy måned. Kanskje jeg hadde vært for pågående da jeg spurte om hun ville jogge en tur. Kanskje ... Så kom hun. Småjoggende rundt svingen.

Hun hadde satt opp håret i en hestehale - ikke løst som hun pleide å ha på jobben. Den grå treningstoppen satt tett på den småchubby kroppen. De store puppene gynget frem og tilbake og lårene disset lett i den svarte treningstightsen for hver gang hun satte en fot i bakken. Hei, sa hun og smilte fra øre til øre. «Har du ventet lenge? Åh, gud, så varmt det er».

«Jeg skulle visst ikke tatt den langermede toppen. Jeg..». Jeg hørte ikke etter lenger. Det eneste jeg fikk med meg var Stines svette, lyserosa ansikt som glinset mot meg i sollyset og gjorde meg forelsket, yr og kåt. «Neida», sa jeg til slutt og spurte om vi skulle sette i gang. Vi jogget lett bortover stien og småpratet om jobben og alt mulig. Selv om jeg prøvde å feste blikket rett frem på stien, så jeg hele tiden Stine i sidesynet. Puppene så enda større ut i profil og hestehalen svinset lekent for hvert skritt. Jeg måtte konsentrer meg for å ikke få tidenes ståpikk i shortsen. «Kom igjen a», ropte Stine plutselig og spurtet fra meg oppover den siste motbakken mot toppen.

Varmen var intens. Og Stine var raskere enn jeg trodde. Vi løp side om side oppover bakken og jeg kunne høre henne puste tyngre og tyngre. Utslitte og andpustne nådde vi endelig toppen. Begge lente seg frem og hvilte hendene på knærne. Da jeg kikket opp, så jeg at Stines ansikt hadde skiftet farge fra lyserosa til knallrødt. Svetten rant nedover ansiktet og halsen. Svetten dryppet fra nesen. Treningstoppen hadde fått store, mørkegrå felt under armene og på ryggen. Ben og armer glinset av svette. Og Stine hev etter pusten. Men best av alt var lukten. En fantastisk lukt som på samme tid var stram, sur og søt. En perfekt blanding av deo, svette, parfyme og fitte.

Jeg trakk inn den magiske lukten av Stine for hvert andpustne åndedrag jeg sugde inn i meg. Samtidig kjente jeg at jeg var glovarm og gjennomsvett selv. Endorfinene boblet i blodet etter den harde treningen og jeg kjente pikken reise seg sakte men sikkert mot full ereksjon. Jeg tok et skritt mot Stine, lente meg frem og kysset henne på munnen. Hun kysset tilbake. Jeg holdt rundt henne og kjente hvor klissvåt hun var på ryggen. Det gjorde meg enda mer kåt. Jeg rev av henne toppen og frigjorde enda mer av den deilige svetteosen.

Stine kastet av seg sports-bhen og slapp ut to store, saftige og gjennomsvette pupper. Jeg kastet meg over dem og kysset, slikket og sugde puppene og brystvortene. Det smakte salt. Det smakte Stine. Det smakte sex. Det smakte så utrolig deilig! Etter hvert kysset jeg meg nedover den glinsende, våte og myke magen og ned til kanten av løpetightsen. Jeg tok tak i kanten av tightsen og trusa og dro den sakte ned mens jeg fikk Stine til å legge seg ned.

Jeg satte meg på knærne, spredte bena hennes og lente hodet inn. Mellom lårene var Stine enda svettere. Og lukten var enda strammere og deiligere enn ellers på kroppen. Jeg tok meg god tid. Og jeg kjente at det ikke bare luktet svette, men også ei fitte som var våt og klar. Jeg kysset og slikket meg nedover de kraftige, salte og svette lårene hennes, helt til jeg kom til en nydelig, glattbarbert fitte. Jeg strakk ut tunga og ganske riktig: Denne musa var plaskvåt! Jeg rev av meg shorts og t-skjorte og dunket det glinsende lemmet mitt så langt opp i Stine at hun ga fra seg et hyl. «Å fy faen du er stor», sa hun og tok et hardt grep på de svette rompeballene mine for å holde meg inne i det aller helligste så lenge som mulig.

Men jeg dyttet rompa tilbake og ga henne et nytt støt. Jeg økte tempoet og skjøv pikken min helt inn i den innerste grotten igjen og igjen. Og igjen og igjen. Helt til Stine fikk en sprutorgasme og ble liggende å skjelve. Sekunder senere sprutet jeg Stine full før vi ble liggende oppå hverandre i en kjøtthaug dynket i alle tenkelige kroppsvæsker.

Etter en stund tok vi på oss de svette treningsklærne, spurtet hjem og tok en ny runde i senga til Stine. Det ble mange svette joggeturer på meg og Stine den sommeren. Deilige, svette, stinkende, sprengkåte Stine...

- Marius