Student og kikker ble tatt på fersken | Kondomeriet

Student og kikker ble tatt på fersken

Fruen i huset, Marianne het hun og var blond og blid og var hjemme hver fredag.

For et par år siden bodde jeg i Bergen under studiene og leide en liten kjeller leilighet, Hybelen var i passe avstand fra skolen og leien var grei. Vel leien var ok, men jeg fikk sansen for frueni huset . Det var slik det begynte- . Fruen i huset, Marianne het hun og var blond og blid og var hjemme hver fredag. Hun hadde en solkrok litt skjermet bak huset som hun brukte så fort solen snek seg frem.

Det fine med denne solkroken va at jeg kunne se ned på henne fra kjøkkenvinduet. Hun hadde en bikini jeg likte spesielt godt, den var lys og da ble det mørkere områder når den ble våt. Jeg var helt sikkerhet at hun ikke visste at jeg va hjemme første gangen- hun lå på solsengen uten toppen og smurte seg inn. Jeg stivnet helt av synet der jeg stod i boxereren litt bakfull etter en liten fest- pulsen steg og kuken stod.

Når hun hadde smurt seg inn la hun seg på magen med hodet fra meg slik at jeg kunne se den deilige baken hennes. Hun trakk inn bikini trusen og fine skiller kom til syne. Jeg tok frem kuken og drømte om å få knulle henne- da så jeg at hun lirket en hånd under seg og med drevne fingre så strøk hun over musa si. Først utenpå og så lirket hun fingre innunder.. Det var nok til at jeg sendte spruten utover kjøkkenbenken og kvalte et stønn..

Hun fortsatte og klemte beina hardt sammen og skalv før hun sank sammen. Samme kveld så jeg den deilige bikinien inne på vaskerommet- jeg fikk bruke vaskemaskinen og det var kanskje ikke tilfeldig at den lå der. Den luktet blanding av solkrem og delig fitte.. Student pikken banket og jeg lirket en hånd ned i treningsbuksen.

Mannen og barna var dratt på hyttetur og hun skulle på fest sa hun tidligere på dagen. Jeg dro ned buksene og stønnet av ren kåtskap når jeg begynte å runke med en hånd og holdt bikinitrusen med den andre. Med øynene lukket... Nå jeg åpnet dem.. Ja helt riktig stod hun der og så på.. Hun gliste og øynene lyste- trenger du hjelp sa hun rolig og kom nærmere.

Hun hadde en skjorte på og en fin liten truse under.. Er det den du drømmer om sa hun og snudde rumpen mot meg. Jeg holdt enda både kuk og bikini i hendene men fikk stotret ut et ja. Vil du sprute på rumpa mi sa hun hest,, da må du slikke meg først sa hun og dro ned trusen og struttet baken mot meg. Jeg var ikke sen om å be- rett ned på kne og slikket henne delig bakfra. Hun hjalp til og onanerte med en hånd og holdt hodet mitt mot baken med den andre.. Det tok ikke lang tid før hun pustet tungt og laget de deiligste lyder.. To be continued