Stor opplevelse | Kondomeriet

Stor opplevelse

Jeg var 19,Anne var 33, så jeg tenkte ikke noe annet enn en pils skulle komme min vei..jeg tok feil!!

På vei hjem etter en liten tur på byen møtte jeg på Anne. Hun hadde og vært en tur ut og lurte på om jeg ville bli med inn på en nightcap. Jeg var 19,Anne var 33, så jeg tenkte ikke noe annet enn en pils skulle komme min vei..jeg tok feil!!

 Vi tok oss en pils hver og satte oss i sofaen. Det var godt og varmt,men Anne frøs på beina og lurte på om hun kunne ha de i fanget mitt. "Selvsagt" svarte jeg og holdt om og masserte føttene hennes. Hun er pen tenkte jeg mange ganger,mens hun fortalte om hvor lei hun var av denne avkroken bi bodde i. "Huff for ei klaging, jeg bør bare legge meg isteden" sa hun og strakk seg slik at genseren gled opp litt og navlen hennes syntes. "Må du hjem,eller vil du bare sove her",spurte hun. "Ehh...nei..har du plass til meg er jeg bare glad for å slippe gåturen" svarte jeg. Hun smilte og reiste seg. "Kom da"! Jeg fulgte etter og skjønte først når vi var på soverommet hennes at vi skulle dele seng. "Skal bare kjapt på badet,så kommer jeg. Bare legg deg." Jeg kledde av meg til boxeren og la meg. Det luktet godt av puta.

 Så var hun tilbake. String og en liten,hvit singlet som klart viste at hun hadde store bryster og stive brystvorter. "Brrr..." Sa hun og krøp inntil meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller si. Jeg kjente at pikken min ble ca halvfeit og at jeg var kåt.

 "Da får jeg gjøre det da" sa hun plutselig og kysset meg. Kysset Ble langt og hun mer eller mindre dro meg over henne. Jeg satte meg litt opp og så på henne,hun smilte og tok hånda si bort på den halvfeite kuken min. "Mmm" malte hun og gjorde store øyne når hun merket at jeg har mer i buksa enn snittet. Hun dyttet meg nærmest ut av senga og satte seg på kne,dro av seg singleten og kikket opp på meg. De store og faste puppene hennes fanget blikket mitt. Anne tok tak i bokseren min og dro den av. "Shit,du er stor" sa hun med antydning av latter i stemmen. Jeg fikk ikke frem et ord. Hun tok tak i pikken og når hun merket at hun ikke kom rundt med en hånd kom det nesten som et lite klynk ut av henne. Hun gapte og begynte å suge meg. Jeg kjente jeg nå ble helt stiv. Anne reiste seg og dro av den svarte stringtrusa. Wow!!! Hun la seg på senga og spriket med bena,jeg gikk på kne og slikket henne,smakte henne. Deilig! Hun vred på seg og stønnet "mer,mer". Jeg svarte med å kysse og småbite henne lett på klitten før jeg slikket og småsugde henne.Anne hev etter pusten og kom i et høylydt "åååååååååhh"...Hun tok tak i den stive kuken min og runket den før hun sa "vær litt forsiktig", jeg nikket og førte den forsiktig inn i henne,litt etter litt. Trangt,stramt,men vått og deilig.

Jeg begynte å småjukke litt,men Anne sa at jeg skulle stoppe. Hun ville ha kontrollen selv. Jeg la meg på ryggen og hun satte seg overskrevs meg og førte kuken mot leppene og åpningen. Hun satte seg lengre ned og stoppet,lente seg frem og kysset meg. "Shit den er stor",sa hun,"men det er godt og" fortsatte hun og begynte å ri meg. Jeg holdt på rumpa hennes og ga rumpa hennes et lite klask når jeg nærmet meg klimaks. "Jeg kommer",stønnet jeg."jeg og" svarte hun og satte opp tempoet. Vi kom sammen i et brøl og et hvin. Hun la seg ned på siden etter å ha tørket seg med putetrekket og så på meg,smilte og hvisket "det var en stor opplevelse". Vi sovnet og jeg våknet noen timer senere av at hun runket meg. Deilig start på en ny,deilig dag..