Stjernenatt

Endelig var vi kommet hjem etter en lang kveld ute på byen. Knapt tråkket over dørstokken før du slengte armen rundt nakken min. Det var ikke vanskelig å vite hvilket humør du var i, slik du bet på underleppen din. Rakk knapt å se deg i øynene før du lukket dem og presset de myke leppene dine mot mine. Små, fuktige kyss som raskt gikk over i en heftig klining. Den korte sorte kjolen din var så tynn at det føltes som du var naken, så pirrende at det nesten var irriterende. Og du visste det godt selv, åpenbart. For jeg kunne se hvordan du smilte for deg selv, når du gnikket skrittet ditt mot bulen på dressbuksen min.

Du kneppet opp jakken min, løsnet slipset og begynte raskt på skjorten. Før jeg rakk å blunke, stod jeg der i bar overkropp, mens du rispet neglene nedover ryggen min. Jeg lot armene gli fra nakken og hodet ditt nedover ryggraden, helt ned til rumpa di. Tok et fast grep og løftet deg opp. Du la bena rundt hoftene mine, og jeg gikk mot sofaen. Satte deg ned på stuebordet og lente meg over deg. La en hånd over det myke varme kinnet ditt og klinte intenst med deg. Presset pikken min mot skrittet ditt, gled sakte opp og ned til pusten din ble dyp og intens. Sluttet å kysse deg, og tok et fast grep om halsen din. Kysset deg sakte nedover det herlige kinnbenet ditt, før jeg fortsette nedover nakken. førte håret ditt raskt bak øret ditt og bet deg forsiktig, før jeg fortsatte nedover kragebeinet. La hånden på glidelåsen på siden av kjolen. Åpnet den langsomt mens jeg kysset tungt og sakte etter. Førte hånden inn under kanten og grep om brystet. Masserte det godt. Knep svakt på nippelen før jeg la leppene rundt og suttet, svakt. Lot tungen gli sakte over en god stund, før jeg slapp opp og dro kjolen av deg, sammen med stringen din, så bare strømpebåndet var igjen.

Du prøvde å reise deg opp, men jeg tok bare fatt i nakken din og presset deg ned igjen. Så deg strengt i øynene og ristet på hodet. "Vent, akkurat slik". Jeg slukket lyset, og tente noen stearinlys. Kunne så vidt glimte den nakne kroppen din, i det blafrende dimme lyset. Så nydelig og perfekt. Jeg la meg over deg igjen og kysset deg ømt og kjærlig. Langsomt satt meg på kne foran deg. Presset leppene mine mot innsiden av låret ditt. Vekslet mellom å kysse deg tungt, og såvidt la tungespissen røre deg, mens jeg beveget meg lengre og lengre oppover. Stoppet opp. Trakk pusten smådypt og kysset deg to ganger over klitten. Kysset deg videre, tungt nedover hele musa, helt til enden. Åpnet leppene såvidt og lot dem gli forsiktig imot på vei opp igjen. På vei ned igjen, lot jeg tungen sirkle sakte mellom leppene mine. Kysset deg veldig langsomt langs inngangen mens jeg førte tungen rundt, nesten så den gikk inn i deg, før jeg førte munnen opp igjen. La leppene mine rundt klitten din og suttet svakt samtidig som jeg virvlet tungen mykt og stødig imot. Fortsatte til de nydelige stønnene dine kom frem, tydelig. Gjorde det mer og mer intenst.

Fingrene dine strøk meg gjennom håret, og du lugget meg hardere og hardere, etterhvert som jeg gjorde det mer og mer intenst. Idet du smått begynte å riste, slapp jeg opp. Førte tungen nedover deg og sirklet den rundt inngangen, før jeg raskt fører den inni deg. Lar den gli rundt, mot alle sider inni deg, så intenst jeg bare kunne i noen minutter. Trakk den ut igjen og gikk enda lengre ned. Strøk tungen så nærme at den såvidt rørte ved inngangen bak. La tommelen imot og masserte, så kraftig att den nesten forsvant inni. Når jeg syntes du var klar nok, presset jeg en buttplug imot. Sakte førte den innover i deg, til den er helt på plass. Skrudde på en passe vibrering, før jeg tok deg i hånden og førte deg bort til sofaen. Tok tak i nakken din og tvunget deg ned over armlenet. Holdt deg nede og dasket deg hardt. Om og om igjen, til du ble smårød på rumpa. Lirket tommelen inni den søkkvåte og trange musa di. Presset den ned og gnikket mot punktet inni. La håndflaten over resten av den, med en fingerspiss godt imot klitten og knadde deg, kraftig. Ristet på hånden, mens du i sjokk og nytelse skalv som et lite løv. Kjempet så tappert for ikke å komme, uten sjanse. Jeg gjorde det bare mer og mer intenst, så du mistet all kontroll og sank sammen over armlenet i et dypt langt stønn.

Mens du innbilte deg at du skulle få en liten pause, tok jeg raskt av meg buksen. Du følte brått tuppen av pikken min stryke opp og ned langs musa di. Rugglet den mot inngangen og presset imot. Du kjente den stive harde pikken min gli innover i deg, uten stans, helt inn i bunn. Smått i sjokk, over hvor stor den faktisk var. Jeg tvinnet opp håret ditt og holdt et fast grep i den bunten, mens jeg begynte å ta deg. Nesten helt ut, og så dypt og hardt inn igjen. Skrudde på mer fart på buttpluggen, idet jeg begynte å ta hyppigere og hyppigere. Dasket deg hardt igjen, før jeg la hånden under hoften din. Plasserte en finger på hver side av klitten din og begynte massere. Sakte rundt i sirkel. Prøvde meg forsiktig frem til det perfekte tempoet og styrken, før jeg begynte å knulle deg så hardt at rumpa di dasket mot hoftene mine hver gang jeg støtet inni deg. Bare tok i hardere jo høyere du stønnet, mens du vred deg i ren nytelse, og svetten silte nedover oss begge.

Du skalv og stønnet om en annen, var så sjanseløs og pirret, at du bare kom og kom. Helt ute av kontroll. Neglene dine rispet så hardt imot sofaen att jeg et øyeblikk ble redd det skulle knekke. I en dyp ukontrollert orgasme, spente du alle musklene i kroppen din. Du knep så hardt om pikken min idet jeg støtet inni deg at jeg ikke klarte å holde igjen mer. Så jeg presset meg hardt helt inn i bunn av deg. Du kjente den kraftige spruten som fylte deg opp, mens hele pikken pulserte inni deg. Jeg nærmest falt over deg i et dypt stønn som nesten minnet om jamring. Samlet tankene en liten stund før jeg reiste meg opp. Trakk ut pluggen, og tok deg i armene. Satt meg ned og strøk deg over skuldrene, til du sluttet å skjelve. La armen min på kinnet ditt og kysset deg lett og forsiktig. Stirret deg dypt i øynene og smilte: "Klar for runde to?"