Spillet

Jakten var så gått som begynt, og bytte var så å si slukt helt. Kristine hadde akkurat kommet ut fra en iskald dusj. Den hadde virkelig vært nødvendig. Spenningen over hva kvelden bydde på var rett og slett blitt for mye for henne. Undertøyet satt som støpt på hennes trente, solbrune kropp, og bhen var egentlig ikke nødvendig, brystene satt akkurat perfekt selv uten den. Hun så seg selv i speilet ute i gangen, og strøk hendene langs kroppen sin, fra topp til tå.

Deretter åpnet hun kommoden foran henne, tiden var nå inne og så å si alle spillebrikkene var nå på plass. Kveldens forførende spill kunne nå starte. Han kikket bort på bordet, den lille pakken han hadde fått i posten for snart 2 uker siden lå der enda. Han hadde blitt dypt sjokkert, men det var fort godt over til nysgjerrighet og forventning. Aldri tidligere hadde han blitt invitert til noe slikt. Kristoffer kunne allerede kjenne enkelte deler av kroppen reagere bare ved tanke. Det var ikke lenge til nå, så å si alle forberedelser var nå unnagjort, kun hans egen spillebrikke manglet.

Hun viste det like sikkert som at jordkloden var rund, at spille ville være i gang i det øyeblikket foten henne rørte gulvet på andre siden av døren. Spenningen og energien vokste inni henne. Minuttene tikket langsomt mot hennes mest erotiske spill noen sinne. Kristoffer kikket ned på håndklokken sin, timen var komme. Han stakk hånden ned i jakkelommen. Jo da den var der enda, trygg og vell bevart. Lysten hadde for alvor bygget seg opp nå. Blikket begynte og fare, han smilte lurt i det initial angrepet startet. Selv om Kristine selv følte hun vist hva hun hadde begått seg ut på, skulle hun fort oppleve at der tok hun fullstendig feil.

Angrepet traff henne som lyn fra klar himmel. Føttene sviktet, så hun måtte bare ta den først og beste sitteplassen, inntil første angrepsbølge var over. Det føltes som alle så rart på henne, og ikke uten grunn. Det hele så sikkert forferdelig rart ut der hun oppførte seg som om en frosk hadde havnet i buksen hennes. Enda hun gjorde sitt aller beste for å late som ingenting. ”Endelig” var det over. Her trengtes det noe for å roe ned følsomheten. Kursen ble satt mot baren, en Shot, før hun i roligere tempo gikk over til en drink. Litt skuffende innså Kristoffer at dette nok ikke ville bli så enkelt som han hadde trodd. Han kunne ikke se noen som oppførte seg på en slik måte at de kunne passe inn i spillet deres. Blikket begynte å fare.

Vist nok var det mange med like sexy kropp som henne, men hele maskerade temaet gjorde det hele gjenkjenningen litt vanskeligere. Selv med jokeren gått plassert i lommen, var målet likevel langt unna. Kristine hadde omsider klart og fått kontroll over seg selv. Den iskalde drinken hadde gjort som hun ønsket. Destinasjonen av nå satt til dansegulvet. En sikkelig godlåt startet opp, og Kristine var at gått inn i dansen. Bevegelsene hun gjorde var både utfordrende og lekne. Kristoffer var i gang med sin andre alkohol holdige drikk for kvelden. Ved baren hadde han valgt sin plass med omhu. Der hadde han full oversikt over hva som foregikk på dansegulvet. Glasset ble satt mot munnen, og en sikkelig slurk ble tatt, hånden fant igjen sin vei ned i lommen, og gjorde klart for andre runde.

Intensiteten og rytmen ble stilt til en annen. Og andre bølge var på vei mot sitt mål. Kristine ble revet bort fra bevegelsen hun var i ferd med å utføre. Hvorfor skulle det hele vær så intenst? Hun prøvde etter beste evne å fortsette dansen, men det skulle vise seg å være lettere ”sagt” enn gjort. Mmm…. Cat-women der ute på danegulvet hadde fanget Kristoffers oppmerksomhet. Bare måte hun beveget seg på var nok til å sørge for at det ble betydelig trangere der nede. Men så skjedde det noen. Bevegelsene hennes virket anstrengende og halvgjort.

Kunne det virkelig være? Var spillet allerede nå på vei mot slutten. Kristoffer tømte i seg det siste glasset, og satte kursen motdansegulvet, og Cat-women. Omsider fikk hun igjen kontrollen over seg selv. Hun sukket dypt, det hele var mye mer intens enn hun noen gang hadde forestilt seg. Hvis det hele ble å fortsette slik som det hadde til nå, ville hun ha store problemer med å holde seg. Kristoffer hadde det sikkert fryktelig morsom et eller annet sted der ute. Nåvel nå var det vell ikke sikkert han hadde funnet ut hvem hun var. Ikke at det måtte være så vanskelig, ut fra to tidligere episoder. Kristine lot øynene gli over forsamlingen. Hun kunne ikke se noen som passet beskrivelsen hans. Men nå skal det vell sant sies at det ikke akkurat var enkelt å se noe som helst, grunnet alle diskolysene og røykkanonen, og hele maskeradetemaet gjorde jo også ting vesentlig vanskeligere. En mørk håret pimp gransket henne, og kom gående mot henne.

Han var sikkelig kjekk. Mørk solbrun, og gått trent, akkurat slik hun likte det, ikke for mye, ikke for lite. Og ansiktsutrykket passet perfekt til hans karakter. Han så utfordrende på henne, men lot seg ikke be to ganger, før hun begynte og danse sensuelt og lekende mot han. Og selvfølgelig var alle triks i boka tillatt. Han var helt med, og får et øyeblikk glemte hun hele spillet. Hun hadde enda ikke funnet ut at det var han, vell og merke vis det virkelig var henne. Kristoffer bestemte seg for og virkelig finne ut om denne utrolig lekre Cat-women virkelig var Kristine. Uansett så hadde denne kvinnen virkelig sørget for at han der nede var blitt ekstremt opphisset, og det begynte nå å bli ubehagelig trengt der nede.

innstillingene var gjort, og angrepsbølge tre var klar opp oppdrag. Kristine stønnet. Nå fantes det ikke tvil i verden. Spillet gikk inn i siste runde i det Kristoffer stakk hånden ned i lommen etter fjernkontrollen, og stilte inn en jevn halvsvak vibrasjon. ”Pimpen” la Venstre hånden om livet hennes, og høyre hånden over skulderen og ned mot puppene hennes, samtidig som han hvisket: ”Jeg vet det er deg, Kristine.” Hun sperret opp øynene. Vibrasjonene der nede gjorde det vaskelig og beholde fotfestet. Hun snudde seg mot Kristoffer, presset han inntil seg, og la hånden over den stadig voksende bulen hans, og hvisket han tilbake ”kom å ta meg da”, samtidig som hun gjorde tegn til og forlate åstedet.

Dette inngikk ikke i Kristoffers planer, om svart med å øke intensiteten. Hadde det ikke hvert for at han holdt rundt henna hadde hun for lengst falt mot gulvet. Kistine stønnet igjen, men denne gangen høyere. Hun mistet fullstendig kontrollen, og i ren reaksjon klemte hun om kuken hans (gjennom stoffet). Han rykket til, men på en god måte, men ”straffet” henne med å øke vibrasjonene en gang til, til sitt høyeste. Igjen stønnet hun, denne gange så høyt at de i rundt snudde seg for å se hva som foregikk. Han frydet seg og klemte henne godt inntil seg, mens han plasserte leppene sine over hennes. Det heftige kysset, utviklet seg til likeså heftig klinging. Kristine stønnet igjen.

Han følte han like ved å sprenges av kåtskap, men bestemte seg for å holde an. Kristin fortsatte å stønne. Han kunne tydelig se at orgasmen var like om hjørnet. Hun spente kroppen, og han kunne kjenne henne riste, mens hun stønnet jevnt og halvhøyt. Hun falt om i armene hans. Kristoffer stakk hånden ned i lommen igjen og stoppet de heftige vibrasjonene. Til Kristoffers store overraskelse tok ikke lang tid før Kristine var kommet til hektene igjen. Hun tok tak i han, og omtrent dro han etter seg. Vell ute av lokalet, ble ferden satt mot heisen. Heldigvis kom den med en gang. I det samme dørene gikk igjen, møttes leppene deres igjen, denne gangen var det Kristine som hadde overtaket.

Heftig, lideskaplig klining. Hun tok tak i skjorten hans, og rev den opp, så knappene spratt veggimellom. Hendene hennes strøk lett over den nakne huden hans. Hun kysset han ved kravebeinet, og fortsatte kysseferden sørover. I det hun nådde buksekanten var heisen fram i deres etasje. Kristine tok tak i buksekanten og dro han med seg inn på hotellrommet. De var så vidt kommet inn døren, da hun knelte foran han, og åpnet bukseknappen med bare munnen. Deretter la hun leppene over bokseren og bet lett, men bestemt. Kristoffer gjespet etter luft. Videre tok hun tak i bokserkanten med bare tennene, og dro den av. Foran henne så hun manndommen hans vokse til sitt maksimale.

Hun nøt synet til det fulleste, før hun satte leppene mot kukhodet hans, kysset han lett, og lot tungen gli lekende over. Satte leppene til og lot den gli inn slik at bare hode var inni munnen hennes, og ut igjen. Hun gjentok det samme to ganger til, kun for å terge han. Så plutselig uten noen form for forvarsel, lot hun hele staken han gli inn i munnen sin. Helt ned. Så ut igjen. Kristoffer hikstet som følge av behandlingen. Hun gjentok en gang til, men denne gangen lot hun tungen samtidig gli masserende langs kanten. Hun avbrøt. Begynte å kysse, slikke og suge på de stramme ballene hans. La hånden som en skål under, og lot tungen alene gli oppover manndommen hans, helt opp til toppen, der den lekte rolig rundt kukhode.

Før hun igjen satte leppene til, og lot han rolig og forsiktig gli helt inn i munnen hennes, og ut igjen. Kristine reiste seg opp, gikk rett mot han, samtidig som hun kledde av seg uten å bryte øyekontakten. Etter få skritt nådde de sengen, hun dyttet han ned. Klatret så opp over han, og sagte men sikkert senket seg sakte ned over den deilige kuken hans. Hendene til Kristoffer fant de myke, men samtidig faste puppene hennes, og masserte dem. Kristine beveget seg først rolig og ertende, før hun stigene økte takten.

Det gikk ikke lang tid før Kristoffer bare måtte slippe puppene hennes, for å konsentrere seg om rytteren som hadde overtatt han. Kristine kjente hun var spengkåt, og selv begynte og nære seg enda en orgasme. Dette merket også Kristoffer, som plasserte tommelen på hennes klitoris, og masserte. Etter kun kort tid måtte begge gi tapt, og nyte den herlige orgasmen fult ut. De var begge enige om at dette var det beste spillet noen sinne.