Spenningssavnet

Hun åpnet kjøleskapet som hun hadde gjort minst 8 ganger tidligere samme kvelden, men så ikke annet en noen pølser som hadde gått ut på dato for noen uker siden. Hun savnet spenning, kåthet og ømhet. kåtheten var det ikke mangel på, tvert imot, hun savnet bare noen som kunne gjort noe med det. Hun fingret hver kveld, og hun hadde en dildo som hun nylig hadde bestilt, men allikevel savnet hun spenningen ved en mann, en ekte mann som kunne gjøre henne så våt at det kunne renne som en foss av henne. Da hun hadde betraktet seg selv naken i speilet i over en flau time, bestemte hun seg for å dra ut å spise, om hun ikke fikk noe å spise så hadde hun isåfall gjort et forsøk på å få frisk luft, hun gikk nedover den lille gaten i hjembyen sin, og kom da til en pølsebod litt i utkanten av byen.

Hun banket forsiktig på ruten, det var ingen gammel gris som åpnet, det var den kjekkeste mannen hun noen gang hadde sett. Mannen som åpnet var høy, slank og muskuløs, han så nesten litt utenlandsk ut, men trønderdialekten avslørte at han var iallefall halvt norsk. "Hei! Hva vil du ha?" spurte hunken. Hun stod og studerte han et øyeblikk med en måpende munn før hun stotret frem "Jeg vil ha en pølse, litt tjukk en!" sa hun, før hun skjønte hva hun nettopp hadde sagt, og ble ganske raskt en kokt hummer. Hun fikk pølsa, og begynte sagte men sikkert å gå hjem, da det begynte å pøsregne, og det var ikke lite. det øste ned. Hun følte seg ganske dum der hun gikk i olashorts og singlet, det var nemlig sommer. en bil stanset ved siden av henne, og da ruta ble sveivet ned, kunne hun ikke tro sine egne øyne, det var hunken fra pølseboden. "Skal du sitte på?" spurte han med et kjekt smil.

Hun svarte ikke, men gikk og satte seg inn i bilen, hun var iskald og våt (Dobbelt opp). "Du ser ganske kald ut!" sa han, og strøk henne på låret, hun kjente det begynte og renne av henne allerede. "Jeg er varm på andre steder" svarte hun med et flørtende blikk. Han svarte henne ikke, men fortsatte og stryke henne på låret, stadig nærmere fitta hennes, hun kjente hun ble varmere og våtere. Hun flyttet hånden sin på innsiden av låret hans, og det var allerede synlig at han hadde lyst på henne. Hun kunne også tyde at det som var under buksene hans, ikke var lite. Hun begynte å beføle kuken hans utenfor buksa, hun hørte at pusten hans ble tyngre. "Vil du være med til meg på et glass vin?" spurte hun. Han nikket, men mistet ikke kontrollen over hånden, fingrene hadde nå begynt å fingre henne utenpå shortsen. Hun småstønnet, og hun var nå så kåt, at hun nesten ikke kunne vente. Låsen til leiligheten hennes hadde alltid vært litt treg.

Men med hunken med seg, ble ikke dette noe problem, han dunket lett i døren, og den åpnet seg. Han satte seg pent ned i sofaen. Hun hentet frem vinglassene og kledde samtidig av seg shortsen og singletten, så hun kun kom ut i det nyeste svarte blondeundertøyet hun hadde kjøpt noen dager før. Han så overrasket ut, han trakk henne ned på fanget sitt. Hun kjente at kuken hans ble større, herregud, den stoppet ikke og vokse, den var gedigen! Han løftet henne forsiktig bort i hjørnet på sofaen, og begynte å fingre henne utenpå trusa, han kjente hvor våt hun var, og smilte. Han trakk forsiktig av henne trusen, og strøk på den deilige trange fitta hennes. hun småstønnet, og kunne ikke vente med å kjenne kuken hans presse seg inn i henne. Han kysset oppover låret hennes, og begynte å leke med tungen på klitten hennes, åh gud! som hun elsket det! Han slikket henne sakte, men sikkert, og stakk tungen inn i kjeden hennes flere ganger.

Han begynte å fingre henne samtidig, og hun kjente at hun var så nær, så nær den orgasmen hun hadde lengtet etter! Hun stønnet høyere, og nøt alt han gjorde mot henne. Nå kom hun, det dirret i hele kroppen hennes, og hun ble ør i hodet, hun fikk ukontrollerbare skjelvinger, og hun hylte til. Dette var noe av det deiligste hun hadde kjent på lenge! Nå var det hans tur til å bli stimulert, hun åpnet buksesmekken hans og lekte med den enorme kuken hans utapå bokseren, kysset på den, før hun dro av han bokseren. Den var virkelig enorm, hun lurte på om hun kunne få den inn i seg, hun var jo så trang. Hun puttet den i munnen, og sugde den sakte og rolig, han stønnet og pustet tungt, og hun visste at han likte det hun gjorde. Han var nær ved å komme, det visste hun. Han tok tak i henne, og løftet henne rundt livet sitt. Han støttet henne mot veggen, og lekte med kuken sin uten på åpningen hennes, hun hadde så lyst på han! Han begynte sakte å presse seg inn i henne, herregud så enorm han var! "Så deilig og trang fitte du har!" sa han og begynte å knulle henne med et økende tempo, hun stønnet høyt, deiligere sex hadde hun aldri kjent før.

Han bar henne bort til sengen, og la henne i misjonærstillingen. Han presset seg inn i henne igjen, og hun var like trang. Han stønnet høyt hvor deilig hun var. og hun elsket det. Han presset seg inn, og dro den helt ut igjen, flere ganger bare for å kjenne den deilige følelsen av å presse seg inn i henne. Hun hikstet, nå kom hun snart igjen, og han kjørte kuken langt inn i henne igjen, før han trakk seg helt ut av henne igjen. Hun skøv han av seg, og satte seg over han, og presset seg på nytt ned på han, og begynte å ri han raskere og raskere, hun ville få han til å komme i henne!

Gud så deilig det var å høre den tunge pusten hans, og stønnene hans. Hun var så nær en ny orgasme, hun red han raskere og raskere, den trange fitta hennes klamret seg rundt den enorme kuken hans, hun stønnet høyt og kom igjen. Alle musklene i kroppen spente seg, og skjelvingene kom igjen. Han kom like etter henne, han stønnet like høyt. Hun elsket dette. Der lå hun på brystet hans, og beundret det de nettopp hadde gjort. De gikk i dusjen sammen. Og det stoppet ikke der.