Spanjolen

Hun er 20 år. Ganske ung, men likevel erfaren. Hun har halvlangt, brunt hår med litt fall, blå øyner og er slank. Brystene er akkurat en håndfull, og brystvortene er rosa, små knopper. Singellivet hennes startet for et halvt år siden, og med singellivet kom også et dårlig sexliv, eller egentlig har hun ikke et sexliv.

*Vinnernovellen desember 2012*

Telefonen ringer! Det er Tommy som hun ikke har sett siden sommerferien, men som hun har beholdt kontakten med gjennom Internett og telefon. Hva er det i tankene hans? "Hei søta! Jeg er på snart på tur å hente deg, så pakk klærne du skal være med meg i helga".  "Hvorfor skal jeg bli med deg?" sukker hun. "Jeg vet du vil Emma, pakk tingene, jeg er der om en time, husk noe pent til ikveld, vi skal ha fest" Emma sukker igjen, hun er usikker på om hun virkelig vil dette, hun kjenner han såvidt. Timen har gått, og det fløyter en bil utenfor. Hun løper raskt ut til bilen og holder på å gli på isen, men redder seg selv akkurat for ikke å dumme seg ut foran Tommy. Emma setter seg inn i bilen, rister håret som allerede har rukket å bli vått av pøsregnet.

"Du ser bra ut Emma", gliser Tommy. Hun har helt glemt hvor bra han faktisk ser ut! Det maskuline, eksotiske ansiktet hans gir Emma litt konsentrasjonsvansker der hun sitter. Tommy er spansk, og har svart hår og grønne øyner som gradvis blir brune, gyldenbrun hud som bare spanjoler har, fyldige lepper og fantastiske brede og muskuløse skuldre. Hun fantaserer litt over hvordan han ser ut uten klær, men den stramme t-skjorten hans røper ganske mye. Tommy Bøyer seg over til Emma å gir henne et kyss på kinnet, før han starter bilen og kjører avgårde.

Turen varer i to timer, og de snakker løst om alt og ingenting, og noen ganger havner de inne på temaet sex. "Jeg ser for meg at du er en jente som virkelig kan greiene dine i senga, for ikke å snakke om at du tydelig har en bra kropp." sier Tommy, mens han ler litt. "Jeg skal vel ikke nekte på det" ler Emma, mens hun merker at stemningen i bilen blir mer anspent. Tommy legger hånden på låret hennes, og klyper litt, bare for å kjenne. Emma nyter det, på en litt rar måte nyter hun det. Og legger seg litt bakover for å slappe av. Etter å ha kjørt i en og en halv time, begynner den seksuelle stemningen mellom dem å blusse opp. Tommy masserer låret hennes og veksler mellom å ta henne på låret og å gire, fram til han ikke klarer å dy seg.

Han stryker hånden over den stramme dongeribuksen hennes og nærmer seg kjønnet mer og mer. Emma gisper når hånden treffer hennes delikate punkter, og tenker at nå har hun ventet lenge på å en mann som kan tilfredsstille henne, så hun bøyer seg mot ham, og leker med øret hans med tungen og hvisker "kjør inn på neste bussstopp." Neste bussstopp er bare noen meter foran dem, så Tommy bråbremser og svinger inn på stoppet. Tommy løsner beltene på begge, og nesten kaster Emma i baksetet. Bilen er stor så de har god plass å bevege seg på. Han hiver seg over henne, å river av henne alt av klær, som om at hun var en julepresang.

Tommy kysser Emma nedover halsen, brystene, magen og hoftene, før han drar trusen hennes tilside og kysser på hennes fuktige bær. Han lar tungen erte litt over klitoris, mens han sakte stryker fingrene inn i hennes våte fitte. Gud så våt hun er! Han blir revet med og sleiker og tungepuler henne om en annen, og Emma kjenner en følelse av varme og prikking igjennom hele kroppen, og akkurat i det hun stønner av orgasme høres en bussfløyte bak dem. Emma finner raskt frem klærne og Tommy har allerede klart å hoppe fram å begynt å kjøre. "Du klarer vel å holde ut i en halvtime til?" spør Tommy. "Bare såvidt!" sukker Emma. Ingen klarer å holde fingrene av fatet resten av turen, og allerede utenfor huset starter kliningen og taffsingen, og inne i gangen forsvinner klærne kjapt.

Tommy er så veltrent som Emma hadde sett for seg, om ikke mer, og Emma blir helt vill av det hun ser. De kler av hverandre mens de snubler inn på soverommet og klarer å komme seg i senga til slutt. Tommy er av den dominante typen, og Emma elsker det! Han slenger henne i senga og stryker hendene sine over hennes nakne kropp. Han legger hodet mellom bena hennes og fortsetter der han slapp på bussstoppet. Denne gangen leker han seg med kjønnsleppene hennes med tungen, mens han stikker først en bestemt finger i den trange fitta hennes, så to fingre. Emma stønner og hiver etter pusten! Hun liker virkelig behandlingen hun får og stryker fingrene igjennom håret hans, før hun lugger skikkelig i det hun kommer.

Lårene skjelver av nytelse, og Tommy går kryper seg opp til henne og kysser henne. "I kveld handler det om deg søta" hvisker han til henne, gir henne et kyss og snur henne på mage, mens han løfter  rumpa hennes opp. Hun hadde fortalt i bilen at favorittstillingen var doggy, og det hadde han husket. Han lar den harde, tykke, grove pikken gli over klitten til han kjenner at det nesten drypper av fitta hennes,og støter seg hardt og langt inn. Han penetrerer henne dypt for hver gang og tempoet blir raskere og raskere. Emma strammer underlivsmusklene for hver gang han er på tur ut, og gynger hoftene under hele akten.

Tommy sliter med å holde seg, så han roer litt ned på tempoet mens han tar tak i håret hennes og drar godt slik at Emma røyser seg mer opp. Stønnene fra begge blir bare høyere og høyere, helt til Emma kommer, for så å slippe seg selv. Han fyller henne helt opp med sin varme sæd, mens de begge faller sammen og nesten sovner. Det tar ikke lang tid før de våkner av at det er folk i huset, og de hører "Tommy, er du klar eller? Vi har med masse drikke!"