Spaniaferie

Jeg satt hjemme forran pc'en en helt normal onsdagskveld, satt å chattet på nettet da det poppet opp noe på pc'e skjermen ' vinn en fantastisk reise for deg å din drømmegutt til spania! ' . Så lite som jeg hadde å gjøre, så tok jeg å trykket på linken, av ren nyskjerrighet. Der skulle jeg svare på 3 spørsmål, 3 enkle spørsmål om Norge, jeg tenkte 'pyttpå' jeg vinner aldri uansett så hvorfor ikke bare prøve?Jeg svarte på spørsmålene, en etter en med null tro på at jeg noen gang kunne vinne.

Dagene gikk å jeg tenkte ikke noe på konkuransen, det var som å ha spilt et flakslodd, jeg vant ikke uansett så tanken var ikke tilstede engang. Plutselig en dag ringte telefonen, jeg sto i dusjen, men skyntet meg å ta på et håndkle å løp ut til telefonen, en gla kvinnestemme sa i den andre linjen ' er dette Marita xxx? ' ' ja? ' svarte jeg med en sliten å nyskjerrig stemme, å hun sa videre ' jeg ringer fra facebook, å du har vunnet en konkurranse du deltok i for en drøye 3 uker siden. kan du huske det ?

' ja svarte jeg, å tenkte at dette var et dårlig forsøk på en spøk eller noe, å hun sa videre igjen at jeg måtte se til å pakke sakene mine, fordi flyet mitt gikk om 3 dager, det skulle reise på søndag klokken 15.00 på gardemoen, jeg skulle møte opp på flyplassen så kom de til å ta meg godt imot!Det eneste som gikk igjennom tankene mine den natta var om det var sant, eller om det var en spøk.. jeg kunne ikke tro det, hvorfor vant jeg, jeg av alle mennesker? det var jo sikker hundrevis av andre mennesker som svarte det samme, men jeg vant?

jeg gnidde meg i sengen til klokken ble rundt 04.00 .. så klarte jeg endelig å sovne. Søndagen kom, å jeg hadde pakket alt jeg tenkte at jeg trengte. jeg hadde pakket alt av de mest sexy undertøyet jeg hadde, å kondomer og alt var på plass! jeg tok taxi til flyplassen, og mens jeg gikk ut av taxien var det eneste jeg klarte å tenke på, var om fyren jeg skulle på ferie med var hot eller ikke, tenk om vi ikke kom overens da? tenk om han er skikkelig ekkel, å absolutt ikke min type? jeg får jo egentlig bare gjør det beste ut av det, tenkte jeg.. men var fortsatt litt nervøs mens jeg bevegde meg inn på flyplassen.

Jeg gikk inn, og det var fult av mennesker overalt, det kom en dame hen til meg, å spurte om jeg het Marita? ja svarte jeg, med en litt sjenert stemme, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg bare sto der. Hun sa vennlig, følg etter meg! jeg fulgte etter, og kom hen til en benk der det satt en av de peneste guttene jeg noen gang hadde møtt, han var litt utenlandsk, for han var lysebrun i huden, caps på hodet, en etnies genser, lang shorts og skate sko, jeg kunne se tattoveringen hans titte litt opp av genseren hans, han reiste seg raskt opp, ga meg et godt å varmt smil, å sa med en myk å sexy stemme ' hei, jeg heter Øystein '

Jeg klarte såvidt å si noe, det samlet seg en stor klump i halsen min, men jeg fikk presset ut ' Marita ' Han sa tilbake, hyggelig å hilse på deg marita! Jeg klarte ikke annet en å kikke på han, øynene hans var som to lys fra gud, jeg hadde aldri sett noe lignende, han var virkelig over all forventning å litt til. De folka som hadde konkuransen, forklarte litt om hvordan reisen skulle foregå, så gikk vi inn på flyet, vi fløy førsteklasse, å jeg fikk sitte med en sexy ukjent fyr, som var min, jeg kunne virkelig ikke be om mere! Vi kom frem til flyplassen i spania, det var så varmt at begge måtte bare ta av seg litt klær med engang, det sto en spansk fyr med en plakat der navnene våre sto, og han skulle kjøre oss til hotellet der vi skulle bo.

Vi kom hen til hotellet, og alt var vakkert, vi gikk inn på hotel rommet, og vi tenkte la oss gå og sjekke ut stranden, så vi kledde av oss til badetøy. han spurte meg; du er vel ikke redd for å vise deg selv? jeg svarte tilbake neida, jeg er ikke det! jeg løy så jeg nesten trodde på det selv. han tok av seg singleten sin først, å jeg klarte ikke få blikket vekk! han hadde så stram kropp, så sinnsykt veltrent kropp, det var som en slowmotion film, og jeg klarte ikke slutte å se.

Han tok sakte av den hvite bokseren han hadde på, og det var da jeg begynte å kjenne det i buksa selv. Den stramme fine rumpa hans som skinte så bra i det lille lyset som kom inn i soveromsvinduet, og du kunne høre alle lydene på utsiden, alle de eksotiske lydene, de kraftige låra hans, å den muskuløse ryggen hans, den lyste opp, jeg klarte ikke få øynene vekk!

Han tok på seg badebuksa, og spurte: marita? skal vi gå? å jeg hadde ikke fått skiftet eller noen ting, for jeg ble jo betatt når jeg så synet av han, så jeg sa i flauhet; Jaja! jeg er bare litt treg av meg til tider, mens jeg prøvde å presse frem en latter, som ble så falsk at han begynte å små fnise for seg selv. vi gikk ned på stranden, og på vei ned prøvde vi å bli litt kjent, vi spurte hverandre om masse spørsmål, og begge to ga flørtende blikk hele veien ned, ingen av oss klarte og slutte å smile.

Vi hadde en utrolig fin dag,  vi badet masse, å bare snakket ut om oss selv, men det var fortsatt spennende at jeg ikke viste så mye om han. vi gikk hjem til hotellet, å vi skulle ut å spise, så jeg gikk å dusjet. Etter en 5 minutter, så hørte jeg døren gikk opp,og igjen. jeg sa forsiktig å skjelvendt;'' Øystein?'' Shh-hh hørte jeg bare.. jeg kjente bare en varm hånd som begynte fra korsryggen, å dra hånden oppover hele ryggen, jeg fikk frysninger i hele kroppen! han tok hånden forsiktig over skulderen min,  nedover armen og den andre hånden tok han rundt magen min. Han pustet meg tungt i nakken, mens han kysset meg lett på halsen. Jeg snudde meg rundt og der sto han, den nydeligste gutten jeg noen gang hadde sett.

Jeg kjente han tok hånden nedover mot musa mi, han var så forsiktig men samtidig god, jeg begynte å kysse han på halsen, lukten av huden hans, følelsen av å ta han oppover de maskuline tattoverte armene hans, det tente meg virkelig!Han dreiv på med fingeren i noen minutter, jeg hadde aldri følt noe lignende, Han dyttet meg mot veggen, og løftet meg opp! jeg klamret med fast til han, det var det beste jeg noen gang hadde hatt, den beste sexen jeg noen gang hadde kjent, han holdt meg så forsiktig, men samtidig røft!

Han så meg inn i øynene mens vi holdt på, og kysset meg, han fikk det til å ikke bare virke som sex, vannet bruset over oss, hans kropp mot min, kan ikke beskrives. han satt seg ned, og jeg gikk ned på han, den dype pusten hans, begge to nøyt det så, etter noen minutter, når jeg var ferdig, tok han og løftet meg opp, og bar meg inn på soverommet, vi hadde alle mulige stillinger! Klokken begynte å bli sent, og begge to var temmelig slitene, jeg lå i armkroken hans, mens han dillet med håret mitt, og det siste han sa før begge to falt i dyp døvn var '' Dette er den beste ferien, og den beste sexen jeg noen gang har hatt ''