Spa-helg

"Hva holder jeg på med?", tenkte jeg der jeg satt på bussen. Jeg hadde bare bråbestemt meg, bestilt rom for helgen på et Spa-hotell og nå satt jeg på vei dit. Som regel trives jeg best hjemme og koser meg alene de helgene barna var hos faren sin. Men her satt jeg nå, på en buss og en helg som skulle bestå av avslapning og bare nytelse. Det virket som om det var ganske fullt på hotellet, og jeg hadde lagt merke til en guttegjeng, som til tider var ganske høylytt, men de hadde jeg ikke sett noe til ved middagen.

Etter middagen så satt jeg meg i hverdagsrommet på hotellet og bladde igjennom Se&Hør som jeg hadde raska med meg på Narvesen på bussterminalen… Plutselig følte jeg at noen stod ved siden av meg, og jeg kikket opp.. "Hva har jeg gjort nå da?", spurte personen som stod der og pekte på forsiden av Se&Hør. "Vet du ikke det? Du og dama har slått opp", fikk jeg stotret frem... "Åja", sa han med et lurt smil og gikk videre. Jeg bestemte meg for at det fikk være nok for kvelden og stod å ventet på heisen da noen kom løpende ned trappa. Jeg så nok ut som et stort spørsmålstegn, for jeg hørte bare i forbifarten: Dagens siste trening… Javel, tenkte jeg, jeg hadde vel ikke tatt meg en løpetur kl 11 om kvelden.

Jeg kledde av meg og fylte badekaret med varmt vann, la meg ned i det varme vannet, følte faktisk at jeg var kåt, det var det lenge siden jeg virkelig hadde følt. Begynte å beføle brystene mine, fingrene mine kjærtegnet kroppen min, fant fitta mi og jeg sukket ved berøringen. Det var så deilig, jeg lå der og befølte meg selv og kjente orgasmen komme. Idet orgasmen skyllet igjennom meg dukket det opp et bilde i hodet mitt, av en gutt, en del år yngre enn meg, med et uskyldig smil om munnen… Og jeg skrek ut i nytelse…. Jeg hadde så absolutt tenkt å nyte denne helgen til det fulle, så jeg hadde kostet på meg mange behandlinger i løpet av lørdagen, så jeg var ganske tidlig opp for å få i meg litt frokost før kroppen skulle få behandlinger fra topp til tå…

Jeg var visst ikke den eneste som var tidlig oppe, det var mange som allerede satt i matsalen da jeg kom ned, også den litt høylytte guttegruppa, og hvem så jeg ikke iblant dem, jo da selvfølgelig forsidegutten fra i går kveld. Idet han passerte meg på vei ut, så så han på meg, smilte lurt og sa: "Dagens første treningstur…". "God tur", sa jeg og smilte tilbake. Jeg visste jo hva han drev med til hverdags så jeg var jo ikke overrasket over treningsøktene hans. Det var jo levebrødet hans. Etter en dag full av behandlinger var kroppen deilig og avslappet da jeg gikk ned til middag i hotellrestauranten.

Jeg ble egentlig litt skuffet for jeg hadde håpet jeg skulle få et glimt av ham, jeg er fortsatt litt fjortis når det gjelder det der, selv om jeg er 33 år. Etter middagen satt jeg meg i baren og slappet av med et glass vin og en bok jeg hadde funnet i resepsjonen. Etter en deilig og avslappende dag fant jeg fort ut at senga på rommet fristet mer og jeg gikk til heisen. Og som på signal når heisen kom, hørte jeg løpende skritt ned trappa, han stoppet opp litt når han så meg, og jeg spurte forsiktig: dagens siste treningsøkt? Hmmm, være med? Vet om andre øvelser om kvelden jeg liker bedre, sa jeg idet heisdørene lukket seg… På vei opp i heisen tenkte jeg bare: "Herregud hva er det du driver med?", dette var da ikke meg.

Jeg er da sjenert og sjelden prater med noen. Jeg er den som bøyer hodet og pleier å gjøre meg usynlig. Tilbake på rommet tok jeg meg et glass til med vin, fylte opp badekaret igjen og tok med meg glasset inn på badet. Skled sakte ned i det varme vannet og lukket øynene og der dukket det gutteaktige ansiktet opp med en gang. Jaja tenkte jeg, får benytte meg av sjansen når den er der. Og begynte å beføle meg selv. Drømte meg bort og det tok ikke lang tid før jeg kjente orgasmen skylle igjennom meg… Hva var det? Jeg hørte en forsiktig banking, men hvor kom det fra?

Motvillig reiste jeg meg opp av badekaret og knyttet et håndkle rundt meg. Da jeg kom ut av badet, hørte jeg bankingen igjen, det kom da fra hotelldøra mi. Jeg gikk forsiktig bort til døra, og skvatt når det banket igjen. Åpnet den på gløtt og kikket ut… Et guttaktig ansikt smilte litt sjenert på meg. "Kan jeg få låne telefonen din, gutta har låst meg ute", spurte han forsiktig. "Æææh, ja", var det eneste jeg fikk stotret frem, mens jeg fortsatt stod der med døra på gløtt. "Da må jeg nesten få komme inn", sa han og smilte lurt… "Hvordan visste du at dette var mitt rom?"sSpurte jeg mens tusen millioner tanker raste igjennom hodet mitt.

"Siden ”alle” vet hvem jeg er så var det ikke så vanskelig å få overtalt jenta i resepsjonen til å fortelle meg det, men kan jeg få komme innafor?", svarte han.  Jeg slapp ham inn, litt ubekvem, siden jeg plutselig ble klar over at jeg stod der med bare et håndkle rundt meg. Jeg som er døds sjenert, 1,63 på sokkelesten og en kropp som har vært igjennom to fødsler. Her stod jeg med bare et håndkle rundt meg med en toppidrettsmann rett foran meg. Telefonen er der, ropte jeg nesten, mens jeg samlet sammen noe tøy og løp inn på badet. Tusen tanker raste igjennom hodet mens jeg kledde på meg, faen jeg hadde bare BH, hadde i farten glemt en topp.

Ja ja tenkte jeg. Gløttet forsiktig ut av badedøra, og der satt han og smilte til meg. "Sorry, men gutta har tydeligvis stikki av så jeg får ikke tak i dem, kan jeg få låne dusjen din? Må få av meg dette svette trenignstøyet, så jeg ikke blir dårlig, har løp om 2 uker…". "Mmmmmm", var det eneste jeg fikk frem. I det han lukket badedøra sa han: "Forresten, jeg bor på naborommet, så jeg trengte ikke spørre hvilket rom som var ditt…. Det visste jeg…". Jeg satt som på nåler mens jeg nærmest hørte at han kledde av seg, skrudde på dusjen, brukte lang tid på dusjen - det føltes i hvert fall sånn - før jeg hørte at dusjen ble skrudd av.

Da kom panikken, hva skulle jeg gjøre når han kom ut, hjernen min jobbet på høyspenn og tankene begynte å svømme, så ham foran meg i dusjen, hans muskuløse kropp, glinsende våt hud … "Forstyrret jeg? Ser ut som om jeg kom litt ubeleilig", kom det plutselig borte fra badedøra, der stod han, våt i håret i bare boxeren og med vinglasset mitt i hånda… "Bare en liten avslutning for meg selv før hverdagen innhenter meg i morgen", sa jeg litt forlegen og kjente rødmen bre seg i ansiktet… Han skulle jo bare visst hva som foregikk og hvem jeg tenkte på når han banket på. "Samme avslutning som i går kveld?" "Hæ?" utbrøt jeg. "Som sagt, jeg har naborommet ditt så da jeg kom ut av dusjen i går etter treninga, så hørte jeg noen lyder igjennom veggen fra badet ditt og det hørtes ikke ut som om du hadde det vondt."

Jeg tror aldri jeg har vært så rød i ansiktet noen gang, når det gikk opp for meg hva han sa. Da kom panikken, jeg innså plutselig at jeg fortsatt ikke hadde fått på meg noe annet på overkroppen enn BH’n. "Hei, ikke stress med det der", sa han da han skjønte at jeg febrilsk lette etter noe mer å ha på overkroppen. "Jeg tenkte kanskje jeg kunne hjelpe deg, så du slipper å gjøre all jobben alene, det var nesten så jeg banket på i går, å høre deg tente meg noe sinnssykt.". "Og hvor er egentlig gutta i kveld", spurte jeg forsiktig. "De er på by’n, men jeg har nøkkel, måtte bare ha et påskudd for å komme meg inn på rommet ditt, men hvis du vil så går jeg. Og ja dama og jeg har gjort det slutt", tilføyde han…

Der stod jeg på et hotellrom, med en av landets mest kjente toppidrettsutøvere foran meg, han i bare boxeren og spurte meg om han skulle gå eller om han skulle bli. En jeg flere ganger hadde tenkt; lurer på hvordan han er i senga… Like arrogant som han oppfører seg på TV? "Siden du ikke sier noe, så får jeg prøve meg frem da", hvisket det i øret mitt, jeg hadde vært så oppslukt av mine tanker at jeg ikke hadde lagt merke til at han nå stod helt inntil meg, uten å berøre kroppen min. Idet leppene hans traff halsen min, glemte jeg alt. Leppene mine fant hans og kroppen min nærmest eksploderte i sitring. Bli, var det eneste jeg sa.. Vi nærmest datt ned i senga, fingre berørte hud, strøk utforskende over den andre. Her var det bare å stenge ute alle negative tanker om kroppen sin og bare nyte.

Klærne mine forsvant og jeg var glad for at det var ganske mørkt i rommet, så han ikke så hvor flau jeg egentlig var over kroppen min. Jeg kjente kjønnet hans pulsere igjennom boxeren hans, jeg var på vei for å ta den av ham, da han hvisket: ikke ennå… Han brukte munnen til å utforske kroppen min, kysset, sugde og sleiket seg rundt, tror ikke han overså en millimeter. Kroppen min spente seg i en bue idet han dukket ned mellom bena mine og gav meg en sleikejobb, jeg nok aldri vil oppleve igjen. Jeg glemte tid og sted og skrek ut idet orgasmen skyllet over meg. "Din tur", sa han før jeg hadde kommet til meg selv, boxeren hadde forsvunnet og der satt han med et skjevt smil med en kukk så hard som bare det...

Jeg får la det stå til tenkte jeg og kysset den forsiktig. Et høylytt sukk brøt stillheten i det jeg lot munnen min omgi kukken hans. Jeg lot den gli inn og ut av munnen min, brukte tungen til å pirre hodet. Jeg økte tempoet og plutselig kjente jeg hånden hans på hodet mitt… Ikke ennå, sa han og dyttet meg over på rygg. Forsiktig lente han seg ned og kysset meg, idet jeg kjente tungen hans i min munn, trengte han seg inn i meg, stor og hard, men øm. I jevn takt støttet han forsiktig ut og inn, mens munnen hans lå over min, pirret meg med tungen og hendene hans kjærtegnet resten av kroppen min. Jeg kommer nå, stønnet jeg… "Bare kom", hvisket han inn i øret mitt og idet verden eksploderte rundt meg, hørte jeg bare: "Jeg kommer også...".

Helt utmattet ble jeg bare liggende stille på armen hans, turde ikke røre meg, i tilfelle det bare var en drøm. Det siste jeg husker jeg tenkte før jeg sovnet med et smil om munnen var: Så absolutt ikke arrogant i senga. Da jeg våknet morgenen etter var jeg alene, i senga var det bare meg, og det var ingenting på rommet som tydet på at det hadde vært noen andre der, men kroppen min fortalte meg at jeg hadde ikke vært alene i natt nei… Jeg tok en kjapp dusj, pakket kofferten og gikk ned for å spise frokost før jeg skulle sette meg på bussen hjem igjen. Guttegjengen var der, men ikke han. Småskuffa satt jeg der med kaffen min og lurte på om det bare hadde vært en drøm.

"Hvor ble det av deg i går kveld?", hørte jeg plutselig guttegjengen si. Jeg snudde meg og der stod han. "Jeg hadde den beste kveldstreninga jeg noensinne har hatt", sa han mens han smilte og blunket til meg. Gutta skjønte nok ikke hva han mente, men det gjorde jeg, og rødmet. Idet jeg gikk ut av hotellet for å sette meg på bussen, kom han løpende, tilbake fra en av sine treningsøkter. Han stoppet, kom bort til meg, hvisket i øret mitt: "Takk for kveldstreninga!", og kysset meg før han forsvant inn på hotellet.

Og her sitter jeg på bussen, på vei hjem og drømmer meg bort i bildet på forsiden av Se&Hør, og tror jeg kommer til å heie litt ekstra når jeg ser ham på TV i fremtiden...