Søt og uskyldig? | Kondomeriet

Søt og uskyldig?

Bussen humpet og kjørte og regnet fosset ned. Jeg brydde meg ikke stort. Jeg satt der og drømte om han jeg skulle møte for første gang. Jeg hadde bare sett en haug av bilder av ham. Langt, sort hår… Vanlig men maskulin kropp.

Og øynene… Det var de jeg var forelsket i utseendemessig. Kjente det kriblet litt i underlivet. Tenkte at det ikke kunne skade med litt berøring helst bakerst, og lot en finger gli sakte og bestemt mellom lårene…

Herregud så kåt jeg var,det sitret i kroppen og jeg måtte konsentrere meg om å ikke lage ett show for de andre passasjerene. Bare 10 minutter igjen til jeg skulle av.

Jeg fikk samlet meg og gikk av bussen. Før jeg visste ordet av det, var det noen som tok tak i hånden min. Jeg snudde meg til personen som holdt meg for å be slippe, men i stedet ble jeg møtt av øynene. De øynene.

Igjen måtte jeg konsentrere meg, sitringen hadde ikke sluttet. Det var HAN… Han gav meg en god klem og ønsket meg velkommen til Arendal. Jeg tok tak i tingene mine og vi begynte å gå. Tenk at jeg skulle vært med den kjekkasen i en hel helg..! Regnet fosset enda, og klærne våre ble ganske våte-noe vi egentlig ikke brydde oss stort om.

Leiligheten minnet meg ikke om en 30 år gammel metalliker, heller om en mann med høyt betalt jobb og god smak får både interiør og musikk. Jeg satte meg i sofaen og han kom inn med vikingfjord og ett glass vin.

Vi snakket og koste oss og ble mer og mer kjent. Selv om jeg vet at stemningen var så klar at den var til å ta og føle på: vi ville ha hverandre. Bare for å få satt i gang ting,og for å skule hvor sinnsykt kåt jeg var, begynte jeg å kile ham og vi endte opp i en kile/berøringskrig.

Plutselig tok han tak i rompa mi og presset meg mot han og beit meg på halsen. Jeg la hånden min på låret hans for å støtte meg, og i stedet kjente jeg en kul mellom lårene hans. Han begynte å klore meg på ryggen under den våte genseren. Herregud å deilig… Han holdt tak i rompa, men ansiktet mitt falt ned i kulen…

Begynte å berøre kulen og masserte litt, før han plutselig dro meg opp igjen etter håret. “Ta opp armene” sa han, og jeg visste ikke hva planen hans var sånn helt nøyaktig men holdt dem over hodet mitt likevel. Han dro av meg den våte genseren min og fiklet av bh’en. Kysset meg bestemt mens han selv tok av seg sin genser. For ett syn, er alt jeg har å si.

Han var faen meg så… tanken på at han skulle få bestemme over meg sitret utstyret mitt mellom lårene mer enn noe annen har tent meg.

Plutselig gav han meg en skikkelig bitch-slap på kinnet… Han slo meg..?! Jeg var blitt varm der han hadde slått, jeg måtte innrømme at dette fikk meg til å bli usikker. Helt til jeg så ansiktet hans, helt alvorlig med noen av de mest lekne øynene jeg har sett…

Ikke spørr hvordan det var mulig, jeg bare kjente at dette egentlig bare var godt når jeg kjente etter. Jeg slo ham tilbake, men fikk igjen en gang før han dro i håret mitt og tok ett kraftig men ikke farlig kvelertak på meg og beit meg igjen.

Jeg klynket og følte meg så deilig maktesløs… Slap tak i håret mitt og klorte meg på lårene og ryggen min igjen mens jeg klorte ryggen hans. Det er fordelen med å være jente: vi har klør! Plutselig dyttet han meg bakover i sofaen og dro leggene mine frem så jeg lå helt rett foran ham. Han tok kvelertak på meg igjen og presset halsen mot sofaen mens han klorte og fiklet med brystene mine.

Hadde det ikke vært for regnet, hadde han kjent hvor vår jeg var…hvor mye dette opphisset meg… Han suttet og bet forsiktig. Hadde full kontroll hvor jeg lå maktesløs og halveis blottet foran ham. Han slapp taket og jeg gispet etter luft, mens han satte seg opp med meg mellom beina hans.

Jeg kjente kulen mot lårene mine og jeg hadde så lyst til å bare dra buksa av og la ham ha meg for fult. Satt meg opp og kysset ham og kjente tungen hans leke med meg mens jeg lot han vite hvor fantastisk han var til å pirre meg… “Legg deg ned for faen” sa han bestemt og dyttet meg ned.

Han gikk av beina mine, kysset ned over magen min og fiklet av beltet. Dro av meg alt som helt bukser, g-streng og sokker før han la seg oppå meg igjen. Jeg ristet så kåt som jeg var mens jeg klorte det jeg fikk tak i av ham og klynket. Han lot to fingre gli inn i meg og traff g-punktet med en gang…

Han må ha kjent hvor klar jeg var for ham, men han ville bare leke litt til. Plutselig stakk tungen ut og slukte i seg alt saften og beit forsiktig der også… Jeg var i ekstase… Jeg var så nær til å oppnå en herlig orgasme før han reiste seg opp igjen.

“Sett deg opp” sa han og som den lydige lille jenteungen jeg var for han akkurat nå, gjorde jeg som han ville og løsnet buksa hans. Jeg runket han på bokseren mens han presset hodet mitt mot ham.

Jeg slikket bokseren så den ble like våt som klærne mine på gulvet var. Lekte på hodet som stakk opp fra bokseren  og slikket forsiktig. Endelig fikk jeg erte han litt. Jeg lurte av ham bokseren, buksa og sokkene før jeg så hvor stor han var. Runket han hardt og masserte pungen mens jeg slikket her og der…

Hørte han stønne over meg og akkurat i det jeg skulle putte han i munnen mine, dro han meg etter armene opp til han. Han kysset meg, løftet meg opp og bar meg inn i dusjen.

 “Sett deg ned” sa han og skrudde på litt kaldt vann og stilte seg foran meg… Jeg kjente det iskalde, pirrende vannet gli nedover håret og ryggen min helt ned til den søkkvåte fitta mi mens jeg lekte med pikken hans igjen…

Slukte den og lot leppene gli sakte oppover og nedover. Han tok tak i håret mitt og økte tempoet. Begge begynte å stønne, han smakte så godt og jeg hørte at han elsket det jeg gjorde med ham. Han satte seg ned til meg  og kysset meg mens han lot en finger gli mellom leppene på musa mi…

Opp og ned og han traff det lille punktet som pirret meg igjen og igjen. Jeg stønnet høyt og falt fremover. Mens den ene hånden fortsatte å fingre og leke med meg, tok han meg i mot med den andre armen. Hånden min var fremdeles på pikket hans. Han støttet to fingre inn i meg og masserte g-punktet raskt og deilig.

Åh,for noen fingre han hadde! Jeg tryglet om å få kjenne ham i meg, men så gav han meg bare ett nytt bitch-slap på kinnet igjen mens han beit nakken min. Jeg klorte ham, jeg ville ha ham… Han gav meg flere bitch-slaps, både på kinnet og på rompa mi.

Jeg klarte ikke mer… Jeg måtte ha ham..NÅ… Jeg dyttet han intil veggen og slo han igjen på kinnet hans. Han smilte og la kvelertak på halsen min igjen. “Vil du ha meg får du kjempe for det” sa han. Jeg beit hånden han kvelte meg med, men glemte helt at han ikke holdt meg lengre og slo meg flere ganger.

Endelig slapp han, endelig så jeg at jeg var desperat. Jeg kysset ydmykt på leppene hans og ledet pikken min inn i meg… Han var så stor at jeg måtte ha tid til å få det kunne i meg… Vi stønnet,selv om det ikke gikk så fort. “Seriøst du er så sinnsykt deilig, men hva er dette for noe?” spurte han.

Han løftet meg opp og bærte meg til sengen hvor han la seg opp på meg. “Nå skal du for helvete kjenne meg du som ville ha meg” smilte han mens han støtet den store pikken hardt inn i meg.

Det var vondt og smertefult,men etter hver som jeg kjente han elsket jeg det jeg følte. Han satte seg opp og begynte å massere musa mi igjen, på “det lille punktet” igjen… Jeg klynket og stønnet høyt mens jeg vred meg i hans kontroll. Han samlet beina mine og la dem på skuldene hans og støtet raskere og raskere inn i meg.

Lente seg frem til ansiktet mitt så han kom helt inn… Jeg slo ham noen ganger, klorte ham av det jeg kunne og følte hans kontroll over alt jeg var og alt jeg kunne akkurat da. Han slo tilbake og stønnet høyt med meg, de raske og harde støtene…

Slåingen…Bitingen og kloringen…Han la kvelertak på meg igjen mens han holdt meg nede med hele ham, og akkurat i det han satte seg litt opp kom vi i verdens herligste orgasme begge to.

Vi lå og pustet ut begge to, og sovnet til klokka var rundt ett… Da var det på tide å sjekke ut bylivet hans…

Jeg fikk slike opplevelser 8 ganger den helgen, men mitt lille uskyldige eventyr var ikke over selv da jeg satt på bussen på vei hjem-men det er en annen historie. Men herregud, det er ikke siste gangen jeg er med ham det skal være sikkert!