Sommervarmens Gleder | Kondomeriet

Sommervarmens Gleder

Jeg sitter å nyter dagen, ved ett bord ute på en kafé. Har en latte i glasset og ei avis foran meg på bordet. Jeg klarer ikke helt å lese avisa, for utsikten fra bordet avdekker ei gågate med mennesker som passerer forbi. Det er akkurat blitt så varmt at sommerplaggene har kommet på og kvinnene som går forbi fanger all min oppmerksomhet.

Det er unge jenter, småbarnsmødre, voksne kvinner og eldre kvinner, men alle stråler de i sin skjønnhet og naturlige varme. Jeg titter på varme smil og øyne, bryster som står fristende ut under trange topper og noen brystvorter som stive og deilige viser seg frem. Noe har skjørt eller kjoler, vakre nakne kvinne bein lyser med sin varme hud. Kjenner jeg sitter slik og drømmer meg bort i alt jeg ser, kjenner jeg blir små stiv og kåt.

Det hjelper ikke, at hun som kommer og serverer meg en ny latte er ei vakker ung blondine, som har en stram bluse på. Knappene spretter nesten ut og en kan se mellom åpningen i knappene, at det er vakre fine blonder på brystholderen hennes.

Jeg smiler litt ekstra til henne og det er som om hun ser at jeg har lyst på henne der og da. Hun blir nesten litt flau og forfjamsa, men smiler fort tilbake og går videre. Jeg sitter å nyter henne med øynene og ser hun bøyer seg over bordet og rydder, vasker litt over det. Baken hennes står perfekt ut og jeg fantaserer om å stå bak henne og klemme meg mot rompa hennes.

Det er som om hun vet at jeg studerer henne og hun står ekstra lenge slik med baken ut og vrir litt på den. Jeg blir helt satt ut da hun brått snur seg og ser hvordan jeg sitter og fantaserer om henne. Nå er det jeg som blir flau og hun ler litt før hun går. Jeg blir litt brydd av at jeg ikke kunne være mer diskré. Drikker latten min og titter igjen varsomt over de som går forbi, tankene flyr litt om alt en skulle gjort med disse deilige kvinnene.

Plutselig står noen siden av meg og det er hun som serverer. ”Lyst til å bli med meg å handle litt?” sier hun. ”Jeg går av vakt nå og tenkte om du ville være med”. ”Så koselig, klart jeg vil” sier jeg. Vi hilser på hverandre høflig, og jeg kjenner i det jeg tar henne i hånda at den er myk liten og deilig. Hun smiler litt sjenert, men samtidig kjenner jeg at øya hennes lyser av lyst og nysgjerrighet. ” Jeg skulle hatt litt forskjellige ting på senteret”, sier hun. Vi går bort til det mens vi småprater og blir litt kjent.

Hun handler litt forskjellig her og der og jeg følger med og nyter synet av henne og jeg merker hun nyter synet av meg. Jeg passer på ved noen anledninger å ta bortpå armen eller hånda hennes, berører henne litt og litt mer. For hver gang står hun mer og mer rolig og nyter det. I en butikk med dameklær blir vi stående litt godt inni lokalet og jeg kommer opp bak henne og nå går jeg helt inntil henne slik at rompa hennes hviler mot pikken min som fortsatt er halv stiv, jeg tar om henne og legger en stor hånd på magen hennes.

Jeg hvisker i øret hennes at hun er nydelig. Hun tar tak i hånda mi og jeg regner med at hun skal ta den bort fordi hun synes jeg er litt for ivrig, men hun legger den mot underlivet sitt. Jeg klemmer hånda litt hardt mot fitta hennes så jeg nesten løfter henne med ei hånd mellom låra hennes. Jeg legger den andre armen om henne og klemmer brystet hennes.

Vi står slik noen sekunder før vi skjønner at vi kanskje ikke kan stå slik mens folk kommer forbi. Vi haster fort av sted til ett toalett og heldigvis er det ett litt stor toalett. Hun går først og blir stående og se meg i øynene i speilet. Jeg legger armene om henne, knepper opp buksa og drar ned glidelåsen, drar buksa og trusa hennes ned på knærne.

Hun bøyer seg frem og stikker ut baken slik hun gjorde på kafeen. Jeg ser de våte fitteleppene hennes åpner seg mot meg. Jeg setter meg på kne bak henne og fingrer henne med tommel, ringfinger og lillefinger, masserer de inn i hennes så de finner plasse. Pekefinger og langfinger legger jeg oppå klitten hennes og når jeg har massert den litt finner den plass mellom fingrene, så jeg kan både dra i den og melke den litt samtidig som jeg fingrer henne. Hun finner seg fort til rette i stillingen.

Jeg begynner å slikke henne i analen og bruker den andre hånda til å klemme om brystene hennes som hun selv har åpnet til og begynt å kose med. Hun småynker seg og vrir seg, saftene renner ut av fitta og jeg merker hvordan hun liker at tunga kiler henne bak. Hun kommer noen ganger og tømmer seg nærmest i noen heftige orgasmer. Hun snur seg etter en stund og de små, varme og myke hendene hennes har det travelt med å åpne opp å finne pikken min, hun tar godt om den og hun ronker meg deilig stiv, som om jeg ikke var stiv nok fra før.

Jeg klarer ikke mer og løfter henne opp og trer henne bokstavlig talt nedpå når hun har fått av seg buksa og trusa. Jeg tar om den lille rompa hennes og pumper henne opp og ned mot veggen. Hun kommer igjen og igjen. Jeg kjenner selv at jeg snart kommer og setter henne fra meg på benken. Fingrer henne litt i den våte fitta før jeg bruker fittesafta hennes til å massere opp analen bedre og til slutt presser jeg pikken inn i hennes bak.

Hun fingrer seg selv nå mens jeg pumper på i innspurten og hun stønner nesten sammenhengende nå uten stopp fordi orgasmene kommer så tett. I det jeg pumper pikken de siste gangene og tømmer meg oppi baken hennes er det nesten så vi begge to ikke klarer å stoppe. Helt utslitt blir vi stående og se på hverandre, jeg bøyer meg ned og kysser fitte leppene hennes. Plukker opp den lille, søte trusa hennes og lukter på den mens jeg ser inn i øya hennes.

”Behold den”; sier hun. Jeg tar den og tørker fitta hennes før jeg legger den i lomma. Hun får på seg buksa og vi retter på klærne litt før vi går ut. Jeg ber henne ut på middag og den blir en deilig kveld med mye godt å smake på både ved matbordet og i senga !