Sommermorgen i det fri

Sommermorgenen var fantastisk. Solen skinte inn gjennom vinduet og jeg kjente varmen på ansiktet gjennom lukkede øyne. Varmen nådde frem til hele kroppen og jeg kunne kjenne at jeg virkelig levde, mer enn jeg hadde kjent på lenge. Jeg kunne legge fra meg alle bekymringer og bare føle på hvor godt det var å eksistere her og nå.

Jeg hadde bestemt meg for å gå ut en tur i denne nydelige dagen, før det kom for mange andre på turstien. Jeg ville høre hvor fredelig det var rundt meg. Jeg kledde på meg treningsklær og kom meg ut døren.

Jeg følte solen i ansiktet når jeg begynte turen opp bakken mot fjellet. Motbakken er alltid vanskelig, men å kjenne at kroppen jobber er den deiligste følelsen jeg kan ønske meg. Jeg ser grusstien brette seg ut foran meg mellom skogen og den herlige grønne fargen som kommer når olen skinner gjennom bladene. Jeg ser en veltrent kropp komme inn på veien foran meg. Hun sender et blikk bakover mot meg og ser meg opp og ned før hun i neste øyeblikk setter hodet sitt fremover igjen. Hun har sett meg, jeg ser hun har sett meg. Hun setter sakte ned farten og jeg kan se hvordan buksene satt stramt over rumpen hennes. En stram topp dekket brystene hennes, men ingen bh var synlig under den.

Det var tydelig på henne at hun ville være nærmere meg, selv om hun løp foran meg så jeg at hun sakket farten. Jeg følte at hele kroppen min begynte å lengte etter hennes da jeg så den komme nærmere og nærmere. Hun jogget ved siden av meg nå.

Jeg så forsiktig bort på henne og kunne se hennes blikk bevege seg tilbake til veien. Hun hadde en gange som gjorde at brystene hennes hoppet med hvert eneste skritt hun tok. Når jeg så opp kunne jeg se et smil i ansiktet hennes når hun la merke til at jeg hadde sett på brystene hennes.

Plutselig begynte hun å sette opp farten. Hun begynte å løpe fra meg. Rundt en sving hadde hun forsvunnet før jeg fikk med meg hva som foregikk. Jeg måtte bare løpe etter. Hele kroppen min skrek etter at jeg ikke kunne la henne gå fra meg.

Rundt svingen kunne jeg se henne igjen, hun sto ved en sti som gikk inn i skogen. Jeg stoppet omtrent da jeg så henne. Da jeg begynte å gå igjen gikk jeg i et saktere tempo mens jeg nærmet meg denne nydelige rødtoppen. Hun sto stille og så på meg med et nysgjerrig blikk. Lent mot stammen av et tre hadde hun armene opp over hodet og holdt fast i en grein. De rosa flekkene var synlige under den lyse toppen som var begynt å bli våt av svetten hennes. Langsomt gikk jeg mot henne, som en jeger som ikke vil skremme vekk byttet sitt. Da jeg var kommet et par meter fra der hun sto, tok hun plutselig ned hendene sine og la på sprang inn i skogen.

Jeg løp inn etter henne, føttene mine trampet på det myke jorden som var stien gjennom skogen. Veien forsvant bak meg, stien ble tynnere og tynnere. Foran meg var alt grønt, men innimellom kunne jeg se den hvite toppen, den stramme svarte buksen, de røde krøllene eller den melkehvite huden. Rundt meg var trærne tettere, mørkere. Jeg så foran meg for å prøve å finne henne igjen. Rundt meg var det lite som gav tegn til hvor hun kunne være. Jeg snudde meg for å se om hun var bak meg. Det var når jeg snudde meg bakover at jeg kunne se henne foran meg.

Hun kom gående sakte mot meg med øyne som stirret dypt inn i meg. Jeg sto der slått stille, ute av stand til å motstå henne. Dette nydelige vesenet som jeg hadde løpt etter kom gående mot meg. Hun vrikket på hoftene mens hun gikk mot meg. Hun holdt frem en åpen håndflate som hun la på brystet mitt. Uten et ord presset hun meg mot stammen bak meg.

Hun så på meg med nysgjerrige og lekne øyne. Hun smilte. Sakte strøk hun hendene sine over armene mine og strakte armene mine ut til siden. Hun foldet fingrene sine inn blant mine. Hun så meg dypt inn i øynene mens hun løftet armene mine opp over hodet. Raskt kysset hun meg og snudde seg hun sto med ryggen mot meg og jeg fikk ha armene mine rundt henne. Håret hennes luktet av sommer og skogen rundt oss. Kroppen hennes kjentes deilig mot min.

I et rolig tempo førte hun armene min opp og ned langs siden hennes.  Hun førte hendene mine rolig over brystene hennes som gjemte seg under den tynne toppen hennes. Jeg kunne kjenne lysten byge opp i meg. Hun presset den deilige stramme rumpen hennes mot meg. Hun slapp den ene hånden min og tok et tak i håret mitt, bøyde hodet ned og presset leppene sine hardt mot mine. Det var det mest intense kysset jeg hadde følt. Hun presset tungen sin inn i meg og jeg kunne føle hvor mye hun hadde lyst på meg gjennom det kysset alene. Hun klemte fingere i hånden min og presset den oppunder på et mykt og kjølig bryst som nå var blottet. Jeg tok opp den andre armen for å holde i begge brystene. Det var deilig å kjenne det kalde huden i hendene mine. Hendene mine holdt rundt brystvorten og når de beveget seg nærmere kjente jeg at grepet i håret ble litt strammere og kysset ble litt mer intenst.

Jeg kunne kjenne hardheten min mot presse mellom rumpeballene hennes. Hun presset seg mot den og beveget seg opp og ned, opp og ned. Jeg holdt henne hardt inntil meg og hun gispet etter luft. Hendene mine holdt på magen og midjen hennes. Sakte, og med lette fingre beveget jeg den ene hånden nedover. Med fingre som kom så vidt borti den myke huden hennes beveget jeg en hånd ned. Den stramme buksen var klam av svetten hennes. Et stønn kom fra leppene hennes da jeg strøk fingrene mine en etter en oppover på innsiden av låret hennes. Jeg kjente at hun skalv under fingrene mine. Og munnen min kjente de myke varme leppene hennes. Jeg hadde lyst på henne med hele kroppen min.

Jeg tok tak i kanten av buksene, satt meg ned på kne og dro buksen og trusen ned og bet forsiktig på rumpeballene hennes. Den deilige kalde huden og salte svetten hennes var noe av det deiligste leppene mine hadde kjent. Jeg strøk fingrene mine opp og ned på baksiden av lårene hennes. Hun bøyde seg fremover, nå kunne jeg se leppene hennes. Jeg strøk fingrene mine langsomt oppover låret hennes og kjente at de var våte. Sakte strøk jeg fingrene frem og tilbake, nærmere og nærmere leppene hennes. Med sakte og veldig lette bevegelser følte jeg på leppene hennes. Det kom fra munnen hennes et skarpt innpust når fingrene mine kom i kontakt. Fingrene mine følte seg fremover mot den skjulte knappen fremme som jeg tok til å gni med lette bevegelser. Jeg kunne høre den dype pustingen fra henne når jeg beveget meg der.

Hendene hennes rakte ut og holdt seg fast i to harde grener mens grepet mitt om henne ble fastere. Fingrene mine lekte seg på knappen og strøk på hudfoldene. Forsiktig presset jeg en finger inn i mellom leppene og kjente det glatte våte inni henne. Jeg reiste meg på beina igjen og holdt henne inntil med en hånd strøk oppover magen hennes og hun førte den til brystet sitt. Den andre hånden tok henne nedentil mellom leppene. En finger følte det glatte kjønnet hennes.

Plutselig snudde hun seg, tok tak i armene mine og førte de til rumpen hennes mens hun pressen munnen sin mot min. Spenningen i å bli kysset av henne var fantastisk, å føle tungen hennes i munnen min var en fantastisk følelse. Jeg følte en hånd nede i buksen min. Hun tok tak i den harde kuken min og jeg kunne kjenne et smil på ansiktet hennes mens hun kysset meg. Hånden hennes strøk den harde penisen min og den ble rigid i hendene hennes. Hun bøyde seg ned og begynte å sleike forsiktig på hardheten min. Den varme tungen hennes og nå de myke leppene tirret meg så jeg bare ville holde henne ned og ta henne, men jeg kunne ikke bevege meg for det var altfor deilig å bare stå der og nyte mens hun sugde meg. Hvor lenge hun holdt på vet jeg ikke, for i nytelsen var alt stille rundt meg.

Jeg så ned på hodet som beveget seg ved underlivet mitt og jeg satt meg ned på knærne mine foran henne. Jeg løftet av toppen hennes og brystene spratt litt når den glapp taket. Hun så bort på meg med et smil i øyet. Hun ville ha meg, jeg kunne se lysten skinne fra øynene hennes. Og jeg ville kjenne meg selv inne i henne.

Jeg satt meg ned med beina fremover og dro henne mot meg så hun satt oppå meg. Med begge hendene på ansiktet mitt kysset hun meg hardt mens hun beveget hoftene sine frem og tilbake. Penisen min stakk opp og streifet borti leppene hennes. Hendene hennes tok tak i penisen min og beveget den langs leppene hennes, hun brukte meg som et leketøy.

Den andre hånden hennes presset meg ned i bakken. Hun holdt meg stille og senket kroppen sin ned så jeg såvidt kom inni henne. Jeg kunne kjenne varmen fra henne og hun bet leppene sine mens huns så ned på meg mens hun tirret kroppen min. Jeg prøvde å presse meg lengre inn men hun sto imot og holdt meg nede. Hun hadde mye krefter i armene sine. Sakte senket hun kroppen mer og mer ned på meg. Et stønn unnslapp leppen hennes når hun var helt nede og jeg var helt inni henne. Sakte beveget hun hoftene sine frem og tilbake.

Hun tok tak i armene mine og plasserte de på de deilige brystene hennes og hun stønnet mens hun gikk frem og tilbake i bevegelser som gikk litt fortere hver gang det hendte. Jeg tok tak i hoftene hennes og prøvde å ta styringen, med den deilige rumpen hennes ved fingrene mine. I en kjapp bevegelse tok hun tak i armene mine og presset de ned i bakken over hodet, for å fortelle meg at det var hun som bestemte. Når hun lente seg fremover på den måten presset hun brystene sine ned i ansiktet mitt.

Jeg begynte å kysse og bite forsiktig på den nydelige rosa sirkelen hun hadde. Jeg la merke til at hver gang jeg bet forsiktig kom det et lite hakk i bevegelsen hennes. Jeg kunne kjenne fra reaksjonen hennes at hun likte det. Etter hvert begynte jeg å ta mer og mer av brystet hennes inn i munnen min og lot tennene mine kjenne det faste brystet hennes da jeg sakte lukket munnen min og kysset brystvorten.

Nå hadde hoftene hennes begynt å bevege seg opp og ned istedenfor frem og tilbake. Jeg var fremdeles presset mot bakken mens jeg lå der og ble ridd som et sexleketøy. Bevegelsene skjedde fortere og fortere mens stønningen hennes ble høyere og høyere. Jeg kunne kjenne at det begynte sammentrekninger inni henne. Hun gjorde meg enda mer opphisset og holdt meg hardt nede. Hun kom mens hun fremdeles beveget hoftene sine.

Jeg kunne kjenne hvordan fuktigheten hennes presset seg ut mens hoftene beveget seg. Den varme saften hennes tente meg mer og mens jeg lå der og ble ridd av henne kunne jeg føle at musklene mine begynte å trekke seg sammen. Jeg kunne se at orgasmen hennes hadde slitt henne litt ut og at hun var nå ukonsentrert.

I en fort bevegelse rullet jeg oss over, og før hun fikk tid til å reagere var det jeg som holdt henne nede. Hun så opp på meg nesten overrasket, hun hadde et spørrende uttrykk. Hun ville vite hva jeg skulle gjøre med henne. Med en hånd holdt jeg begge hendene hennes ned i bakken. Med den andre hånden følte jeg meg nedover. Jeg fikk hånden min til å riste på klitorisen hennes mens jeg tok henne.

Å kjenne den kroppen under meg og se hvordan kroppen hennes beveget seg i takt under meg var utrolig deilig. Hun pustet dypt hver gang jeg presset meg selv inn i henne.  Jeg kunne kjenne at jeg var nærme og ristingen i kroppen min avslørte dette. Når hun så det under meg stønnet hun ut:  ”Jaaaa…” i en lang utpusting.

Når jeg kom i henne kunne jeg føle en vulkan av sammentrekninger og deilige spenninger som startet i penisen og beveget seg utover som lyn gjennom hele kroppen.  Med en gang hun kjente at jeg kom pakket hun beina sine rundt meg og strammet til så jeg satt fast i henne. Det var et lurt smil på ansiktet hennes mens jeg stønnet og pustet tungt etterpå.

Jeg lå på ryggen en stund ved siden av henne og prøvde å få igjen pusten min. Jeg så opp mot trærne som vokste rundt oss. Jeg lurte på om det var noen som hadde hørt oss. Det var ihvertfall ingen i nærheten som jeg kunne se. Mosen og gresset under meg var kaldt, våt og deilig. Det var en avkjølende sensasjon etter det jeg nettopp hadde gjennomgått. Som om jeg var mer tilknyttet jorden under meg og naturen rundt meg.

Jeg snudde hodet mitt for å spørre hvem hun var, men damen var vekk. Ikke et eneste tegn til at hun hadde vært der. Ikke annet enn en uslitt mann liggende på skogsgulvet…