Sommerminner | Kondomeriet

Sommerminner

Det hadde vært en travel sommer, jeg hadde hatt ansvaret for alle ferievikarene, og det hadde vært lite tid til å nyte solen og singeltilværelsen. Jeg hadde fått utsatt en ferieuke til begynnelsen av september, og nå skulle jeg endelig reise på en etterlengtet ego-tur til Kreta. Jeg hadde vært her før, så det var ingen problemer med å komme meg til hotellet. Da jeg hadde pakket ut og spist en deilig lunsj, la jeg meg ved det etterlengtede bassenget med en god bok.

Jeg hadde lagt merke til en av de nye servitørene ved bassengbaren, han hadde definitivt ikke jobbet her sist gang jeg var her. Den høye og tilsynelatende veltrente mannen ville ikke sluppet unna øynene mine to ganger! Han hadde tykt, mørkt hår og flotte markerte trekk i ansiktet. Armene var solbrune og sterke i den hvite t-skjorten, og lårene var veltrente i den korte shortsen.

Jeg tok meg selv i å tenke på hva annet som kunne være deilig og spenstig innenfor shortsen hans, og kjente den bankende følelsen i underlivet. At en mann jeg overhode ikke kjente gjorde meg så øyeblikkelig kåt forundret meg litt. Nå kom han mot meg med et brett med drinker og isvann til de middelaldrene damene som lå på solsengene bortenfor meg. Jeg løsrev blikket fra shortsen og kikket opp, rett inn i et par intense, grønne øyne. Han holdt blikket og hevet et øyebryn da han forstod hva jeg hadde stirret på, og til tross for skamfullheten klarte jeg ikke å løsrive øynene fra ham. Han ser seg ikke for, og plutselig snubler han i solsengen ved siden av. Innholdet på brettet seiler faretruende rett mot meg. Det singler i glass, - isbiter og fargerike paraplyer spretter rundt meg. Jeg hyler idet isvannet spruter over hele meg, og kjenner brystvortene knopper seg under den tynne bikinioverdelen.

Et lite øyeblikk står verden stille, før han slenger fra seg brettet og kommer helt bort. ”Jeg beklager så meget, frue, det var virkelig ikke meningen” sier han, før han bøyer seg ned og løfter meg opp i armene. ”Hva gjør du!?” protesterer jeg. ”Du er barbeint, og det er fullt av knuste glasskår rundt solsengen din. Du kan ikke gå her selv..”. Han bærer meg i trygg avstand fra glasskårene før han setter meg ned, og jeg ser at han stirrer på de struttende brystene mine. Den ene armen hans stryker meg over korsryggen idet han snur seg for å gå. ”Jeg skal si i fra til sjefen min at du skal ha gratis middag og vin i kveld, for å rette opp i dette. Jeg beklager virkelig” sier han over skulderen. ”For en frekkas” tenker jeg, mens området han strøk meg over på korsryggen formelig brenner.

Når kvelden kommer går jeg til restauranten, der jeg blir mottatt av sjefen selv. Han beklager det som har skjedd, og viser meg bort til deres fineste bord med utsikt over havet. Jeg storkoser meg, middagen og vinen er utrolig god, og når jeg legger meg for kvelden i deilig vinrus klarer jeg ikke å la vær å tenke på den sexy servitøren. Jeg klarer ikke å motstå fristelsen til å ta på meg selv mens jeg tenker på ham. Jeg stryker oppover lårene, kjenner langs kanten på den lille blondetrusen jeg har på meg. Med den andre hånden kjenner jeg på brystene mine, brystvortene knopper seg og jeg klyper forsiktig i dem. Jeg er så kåt, det banker i underlivet. Stryker over musa utenpå trusen, kjenner jeg blir våtere og våtere mens jeg tenker på de intense øynene, de sterke armene og den korte, stramme shortsen hans.

Jeg trekker trusen til side, sprer leppene med fingrene. Jeg er våt og glatt, stryker fingerene opp og ned mens jeg masserer klitten. Lukker øynene og fantaserer om hvordan det ville vært å kjenne den harde kuken hans inni meg mens jeg finger meg selv til en herlig orgasme før jeg sovner. Dagen etter hadde jeg bestemt meg for å gå til stranden, de middelaldrende damene fra i går hadde skrålet ustanselig, og jeg fikk ikke slappet av og konsentrert meg om boken. Siden det var i slutten av sesongen hadde jeg yndlingsstranden min for meg selv. Solen brant deilig og temeraturen var akkurat passe høy. Jeg bredte det store badehåndkleet ut på sanden, og la meg på magen for å lese. Etter en stund hørte jeg noen som kom løpende i sanden, og snur meg. Det er nesten så verden går i sakte film i det jeg ser servitøren fra i går komme joggende i min retning.

Han har på seg en shorts som strammer akkurat på de rette stedene, og den svette, veltrente overkroppen hans glinser. Følelsen i underlivet kommer igjen, og jeg kjenner brystvortene mine knoppe seg. Han ser meg, sakker farten og stopper. Nølende kommer han gående, og vinker meg mot seg. ”Bli med å ta en dukkert da?” roper han spørrende, og jeg reiser meg. Både en avkjølende dukkert og mer nærhet til denne mannen føles fristende, selv om jeg ikke kjenner ham. Han er ute i det blågrønne vannet før meg, men rett før jeg skal legge på svøm, snur han seg og dukker under. Jeg kjenner noe stryke oppover lårene mine, og skvetter idet han dukker opp rett foran ansiktet mitt. Han legger hendene på hoftene mine og ser meg inn i øynene. ”Jeg klarer ikke å la vær å tenke på deg” sier han og drar hoftene mine mot seg. Jeg kjenner en hard ereksjon under shortsen hans, i det han kysser meg. Først forsiktig, deretter mer krevende. J

Jeg gjengjelder kyssene og det kribler i hele kroppen, denne mannen gjør meg usannsynlig kåt! Han stryker meg over ryggen, rundt hoftene og lar hånden gli mellom bena mine. Han stryker fram og tilbake med to fingrer over trusen. Den andre hånden beføler brystene mine, klemmer og kjæler med brystvortene. Jeg legger hånden i skrittet hans og kjenner på den deilige kuken hans, den er bankende stor og hard. Han løfter meg opp, og jeg tvinner beina rundt ham, så bærer han meg opp på stranden igjen. Han legger meg ned på håndkleet og drar av meg bikinitrusen. Han legger seg over meg, kysser halsen og nedover brystene, mens hånden hans finner den våte musa mi. Han stryker forsiktig, mens han kysser seg nedover kroppen min. Det er utrolig deilig, og sjansen for at noen ser oss gjør det ekstra pirrende. Han finner klitten min med tunga, og begynner å slikke og rotere tunga rundt det følsomme området.

Han bruker tungen på den mest fantastiske måten, mens han fingrer meg samtidig, og det er ikke lenge før jeg eksploderer i den herligste orgasme! Jeg krummer korsryggen og presser meg mot ham, mens jeg sjelvende prøver å kvele et høylytt skrik. Ingen mann har klart å gitt meg en slik orgasme før, og jeg vil gjerne gjengjelde tjenesten. ”Nå er det din tur. Legg deg på ryggen” sier jeg, og jobber meg nedover den veltrente magen med munnen og tunga mens jeg drar av ham shortsen. Brystene mine stryker over kuken hans, som vipper mot meg, deilig, stor og hard. Jeg tar tak i den med den ene hånden, og begynner forsiktig å erte ham med tungespissen. Roterer rundt hodet, slikker oppover skaftet. Jeg fukter leppene og tar kuken i munnen, mens jeg runker opp og ned med hånden. Han stønner, og dette vet jeg at jeg er flink til.

Jeg stryker på innsiden av lårene og leker med ballene hans mens jeg fortsetter å slikke og suge på kuken hans, helt til jeg merker at han nærmer seg. Jeg er dyvende våt og kåt etter behandlingen. Jeg elsker å suge en bra kuk, men jeg lengter etter å kjenne kuken hans inni meg, og saftene mine renner nedover lårene. Jeg kysser meg oppover overkroppen hans igjen, biter litt ertende i brystvorten og glir ned på den deilige staken hans. Følelsen i det han fyller meg opp er ubeskrivelig, og vi stønner begge høyt av nytelse. Denne kuken har jeg lengtet etter lenge! Jeg støtter meg på brystkassen hans med den ene hånden og begynner å ri han, mens jeg masserer klitten min med den andre hånden.

Han kjæler med brystene mine, klemmer deilig hardt på de stive brystvortene. Etter en stund nærmer vi oss begge klimaks, men han vil ikke gi seg helt enda, så han trekker seg ut og fingrer meg til en ny og herlig orgasme. Etter å ha fått igjen pusten, stiller jeg meg på alle fire og han glir inni meg bakfra. Han holder hendene rundt hoftene mine og jukker meg hardt og taktfast, jeg jamrer meg av nytelse og han stønner høyt . Jeg tar hånden mellom beina og masserer ballene hans mens han fortsetter å jukke, og han når raskt klimaks. Jeg presser meg i mot og kjenner den pulserende utløsningen sprute inn i meg mens han brøler i ekstase. Vi synker sammen på badehåndkleet og sovner smilende i den herlige, varmende sola.