Sommerminner ved bassenget

Hei, jeg er en voksen mann midt i livet, og hadde vert enslig en tid da jeg traff Trude. Hun er en deilig voksen dame, med hvert gram plassert på riktig sted. Vi hadde vert sammen noen mndr , og det begynte å bli sommer i luften. En varm deilig ettermidag sent i mai befant vi oss i Hagen ved bassenget. Jeg hadde sprettet en flaske hvitvin, og vi koste oss i varmen med fin dempet musikk på radioen. Vi lå og slumret i solen. Jeg lurte på om jeg skulle tørre å droppe badebuksen, men var ikke sikker om jeg ville skremme Trude. Jeg pleier av og til og sole meg naken. Men siden trude var der nå, var jeg litt blyg. Vi var alene og hagen var godt skjermet for omgivelsene, så jeg lurte shortsen av.

Da Trude opdaget det, kastet hun kjapt badetøyet sitt hun også, til min store begeistring. Jeg lå på magen og tittet på henne bak mørke solbriller, og tenkte hva jeg kunne tenkt meg å gjøre med henne. Det resulterte i at jeg måtte bli liggende på magen, lemmet var så hard at det gjorde vondt. Etter en stund beveget hun litt på seg og bena gled liksom ubemerket litt fra verandre, og det gjorde ikke min tilstand bedre. Så kom spørsmålet jeg hadde en anelse om ville komme, du Jarle, kan du vere så snill og smøre meg litt på ryggen og bak på bena. Jeg kremtet litt og liksom gjorde at jeg hadde slumret, kan skjønne det sa jeg kjapt, mens jeg tenkte hvordan jeg skulle skjule min tilstand. Jeg lurte håndkledet foran meg og kom meg bak henne, Jeg satte meg på kne mellom låra hennes og fjernet håndkledet mitt. Utrolig spennende og sitte slik med den reisnigen og se henne fra denne vinkelen.

Jeg begynte å smøre henne på ryggen, og hver gang jeg strakte meg fremover berørte lemmet mitt nesten rompe ballene hennes. Det sitret i hele kroppen og det var en fantastisk følelse, jeg ble mer vågal etter hvert som jeg smurte henne inn. Jeg smurte nedover lårene og leggene, tok meg god tid for jeg syntes det var så deilig og merke at hun nøt det jeg gjorde med henne. Jeg kunne merke at hun ble mer og mer avslappet i kroppen og hun merket nok både på lemmet som kom bort i henne av og til, samtidig som pusten min gikk litt fortere, at jeg var skikkelig kåt. Da jeg begynte og smøre insiden av lårene og hun beveget dem enda mer fra hverandre, da var det rett før jeg tømte meg på stompen hennes, men jeg kontrolerte meg. Jeg så nå at kjønnet hennes svulmet og åpnet seg.

Hun var etter vert blitt så våt og kortpustet at jeg turde berøre kjønnet hennes, bare streifet borti når jeg for forbi med neven. Hvergang jeg berørte henne omkring kjønnet, gikk det en rykning gjennom kroppen hennes. Tilslutt klarte jeg ikke å holde meg, men slapp meg ned langs kroppen hennes og havnet med hodet mellom hennes lår. Da jeg begynte og bevege tungen min rundt kjønnet hennes kjente jeg at hun trykte bakenden mot meg og stønnet av vellyst. Hun smakte av deilige kjønnsafter, og jo mer hun trykte mot meg jo mer rullet jeg med tungen og sugde litt på klitoris innimellom. Jeg kjente klitorisen svulmet mellom mine lepper og hun kom i en deilig lang orgasme. Etter noen minutter kom hun til sans og samling og akte seg opp på alle fire og trykte seg forsiktig bakover mot meg, jeg var ikke sen om å la lemmet mitt finne frem til det deilige kjønnet hennes, jeg lot meg gli langsomt innover og kjente at hennes deilige kjønn tok imot meg.

Vi sto stille en stund og bare nøt hver millimeter av hverandre før jeg begynte og støte forsiktig inn og ut av hennes fantastiske grotte. Jeg klarte å bøye meg litt frem og fant klitorisen, som jeg lekte litt med og hun kom enda en gang, kraftigere denne gangen. Av en eller annen grunn hadde jeg klart å holde tilbake,var helt facinert over hvor deilig dette var. Hun brukte et par minutter og komme seg på, jeg hadde lagt meg ved siden av henne. Hun begynte å berøre lemmet mitt som var blitt nesten lilla,spenningen,solen og at noen faktisk kunne både sett og hørt oss ble nesten litt for mye. Jeg tok bestemt tak i henne og tok henne med bort til et bord som stod plassert inni en hage stue, La håndkledet på bordet og la henne oppå.

Hun akte seg ut på enden slik at jeg fikk full tilgang, jeg måtte bare smake litt igjen, og det var en nytelse.Det gikk ikke lenge før hun klynket seg og jeg igjen og førte lemmet mitt inn i hennes deilige grotte for da å støte hart inn og ut helt til vi sammen kom i den kraftigste orgasmen jeg noen sinne har hatt. Jeg trenger ikke utdype at det var en fantastisk ettermidag. Når vi ryddet sammen etterpå sto Trude og så på bassenget og sa mens hun blunket lurt, den flytmadrassen der kan vi prøve neste gang vi er alene her. Men det får jeg skrive om neste gang. Hilsen en som er blitt stor fan av ute sex.