Sommerjobb i drømmeland

Jeg husker det like godt hver gang jeg lukter olivenolje,  den deilige malejobben i fjor sommer.

Jeg var student og tok malejobber for å spe på en heller slunken studentkonto. Maling av trehus i et fint strøk var ok betalt og fritt nok til å kunne ha litt fritid også.  Det begynte med et hus og jeg fikk god utsikt til nabohuset når jeg holdt på-  der bodde det en herlig dame på 45+ og hun var glad i å både sole seg og å stelle i hagen.  Jeg hadde malt halve nabohuset før jeg egentlig fikk øye på henne- når jeg stod i stigen fikk jeg direkte innsyn i hennes solkrok.  Jeg følte at noen hadde kikket på meg tidligere,  jeg er godt trent og maler i bar overkropp.

Hun var ca 1.65 høy og så godt ut,  hun hadde en yoga matte som hun også brukte innimellom solingen. Hun hadde en deilig stram rumpe og deilige bryster. Hun solte seg i bikini, men løsnet overdelen når hun lå på magen.  Da trakk hun oså bikinitrusen inn litt og viste deilige skiller. Jeg ble nok ekstra nøye på den siden hvor utsikten var best. Hun snudde seg rundt og så at jeg kunne se henne-  først holdt hun toppen litt men så tok hun den av og begynte å smøre seg med solkrem.  Brystene fikk god behandling-  jeg kunne se deilige skiller så hun solte seg nok ikke ofte uten.

Jeg kikket i smug først fra stigen, men så begynte det å banke veldig i shortsen og jeg tenkte at jeg måtte ta en pause på bakken.  Det var ingen hjemme i huset hvor jeg malte og da kunne jeg bevege meg fritt i hagen.  Vel nede så gikk jeg mot hekken for å se om jeg kunne se den deilige nabodamen- hun lå på ryggen og jeg kunne se at det var vått og deilig mellom beina hennes.  Hun rettet på trusen og dro litt i den noen ganger ekstra.. jeg hadde kjempe stå og dro ned shortsen for å slippe frem den bankende kuken. Spenningen var stor og det var fare for å bli fersket- hun begynte å stryke på seg selv og jeg kunne se mellom beina hennes at hun lå og onanerte. Først forsiktig- så løften hun bikinitrusen til siden og jeg kunne se den deilige våte fitta fikk behandling av erfarne fingre!  Jeg gikk ned på kne og klarte ikke å la være å stønne når jeg runket- da snudde hun seg og gliste.. Jeg visste at jeg var fersket og hun kom mot hekken- hun satte seg først på huk og så på meg.. så trakk hun ned trusa og snudde seg meg baken mot meg. Liker du denne ? sa hun lavt og hest.  Hun stakk et par fingre inn i den våte fitten og begynte å onanere-  de våte fingrene gikk opp og ned og var også innom rumpehullet.. hun stønnet og jeg stønnet.  Kom nærmere sa hun og jeg kom så langt inn i hekken jeg kunne-  hun strakk hånden inn i hekken og runket meg med deilige tak.  Hun kjente at det var like før og holdt hånden slik at jeg kom inn den- da tok hun sæden og smørte rumpen sin mens hun hjalp seg selv frem til orgasme! Hun stod med rumpa opp og det var utrolig opphissende å se når også rumpehullet hennes trakk seg i orgasmebølgene!   Jeg tror nok du må male huset vårt også sa hun og det slo jeg til på!  i Sommerjobb i Drømmeland Del 2 får du høre mer!