Sommeridyll i solnedgangen

Klokka har akkurat rundet ni, og det er en idyllisk solnedgang. Vi to sittar på bryggene, vi har akkurat nytt en romantisk piknikk i sumarvarmen. Vi har begge drukket vin, så vi er begge ganske varme, sommerkåte og berusa. De eneste lydene me kan høre er noe måkeskrik i horisonten og lyden av bølger som slår inn over stranden. Du snur deg, og du ser på meg. Blikket ditt er intenst, og det sier kun en ting. Du vil ha meg, og du vil ha meg nå. 

Med det første blir jeg litt overraske, og jeg ser meg rundt. Tenker; “Kva om det komme noen?”, men det er ikke det at jeg ikke har lyst. Likevel, tenk om noen ser oss. Det er ikke det at jeg ikke har lyst, for det har jeg absolutt. Den digre bulen på buksa mi er ikke lengre usynlig, og det føles som om beltet på shortsen skal ryke hvert sekund. Så jeg tenker, fuck it. Jeg vil knulle deg nå! Jeg lener meg over deg og gir deg et langt og intenst kyss. Et kyss som får deg til å miste bakkekontaken, og glemme alt om hvor du er. Et kyss som får det til å sitre i kroppen din. Helt i fra nederste tå, til øverst på hodet føles dette godt. Hormonene er der, og de vil frem. 
Etter hvert som kysset blir mer og mer intenst river jeg av deg den hvite sommerblusen du har på, jeg knepper kjapt av deg bh-en. Nå ligger du naken fra livet og opp, og brystene dine strutter. Det er helt tydelig at nå... nå er du kåt. Jeg kysser deg sakte, forsiktig og ømt. Jeg begynner på halsen og jobber meg sakte nedover mot brystene. Et kyss på halsen, et kyss litt lengre ned. Et kyss på kragebeinet. Et kyss mellom brystene. Du stønnar av begeistring. Samtidig som jeg leker med det ene brystet ditt putter jeg den andre brystvorten i munnen og begynner å suge. Jeg bytter på å suge hardt, og å suge ømt. Samtidig bytter jeg på slik at begge dine to vakre struttende bryster får gjennomgå samme behandling. Slik holder jeg på noe minutter, kun til lyden av fuglekvitring og din stønning. Det hele er idyllisk.
Men nå begynner jeg og bli utålmodig, jeg vil se mer av kroppen din. Jeg vil blottstille deg enda mer. Nyte deg. Nyte hver eneste centimeter av deg. Jeg river av meg t-skjorten så du får se den veltrente sixpacken min. Like etter lirker jeg forsiktig av deg ditt korte sommerskjørt. Lett, og enkelt. Som om jeg aldri har gjort noe annet i hele mitt liv. Nå ligger du der bare i stringen din. Den er gjennomvåt, for så kåt er du. Så kåt at du ikke har ord, du er helt ør i hodet. Alt du tenker er “Jeg vil ha pikk, gi meg pikk nå”. Jeg legger meg forsiktig over deg, og du får kjenne den veltrente sixpacken min mot kroppen din. Jeg er tilbake til å kysse deg ømt på halsen, men samtidig beveger jeg en finger under trusekanten. Jeg leker lett med klitten din. Pirrer deg. En finger inn, en finger ut. En finger inn, en finger ut. Du er like på bristepunktet. Den deilige, men nå oppsvulma fitta din trekker seg sammen. Det er like før du kommer, men jeg kan jo ikke la det skje. Det er litt litt tidlig enda, synes du ikke det? Det synes jeg. Så jeg fortsatter å pirre deg. Likevel, nå øker jeg til to fingre. Og i stedenfor å jobbe på utsida, så begynner jeg å fingre deg.
Jeg kjører to fingre. Inn og ut, inn og ut, inn og ut. Fingrene mine holder et jevnt tempo. Dunk - dunk - dunk - dunk. Nå skriker du. “Gi meg pikk!”. Helt ute av stand til å tenke noe på hvor du er. Jeg ser meg rundt, men det er heldigvis ikke noen i nærheten. Nå er jeg så sprengkåt, at nå er jeg ikke vond å be. Jeg trekker ut fingrene av den våte fitta di. I løpet av få sekunder har jeg revet av meg shortsen og undertøyet. Jeg legger den stive kuken min over stringen din og begynner å tørrjokke deg. Jeg vil du skal kjenne litt på følelsen av kuk utenpå, før jeg kjører den inn. Sjølsagt bare for å pirre deg enda litt mer. Men nå kan selv ikke jeg holde igjen. Kuken min er hard, stiv. Og han vil smake fitte. Jeg rivar av deg deg stringen, og nå ligger du helt blottstilt. Du kjenner den varme sommervinden leke ved kjønnslepene dine og det gir deg en varm iling gjennom kroppen. Du ligger på ryggen og jeg kjørar den stive, store harde kuken min forsiktig inn i den trange fitta din. Du gisper etter luft. Noe deiligere har du aldri kjent før. Jeg begynner sakte i et jevnt tempo. Dunk - Dunk - Dunk - Dunk. 
Etter hvert som jeg holder på øker jeg tempoet og det blir raskere og raskere. Dunkdunk - dunkdunk -dunkdunk. Pusten vår er synkronisert nå, når du puster inn så puster jeg ut. Det gjør sexen enda mer fulkommen. Du stønner, jeg stønner. Sammen stønner vi i kor. Vi er begge to på bristepunktet. Nå kjenner jeg at det går for deg. Fitta di strammer til rundt den harde kuken min, og hele kroppen din rister. Samtidig kommer jeg. Jeg fyller deg opp og vi kommer samtidig. Vi har nådd den maksimale nytelse. Jeg trekker meg ut. Ser på deg, smiler. Og gir deg et ømt kyss på munnen.