Sommerflørt

En ny gutt var flyttet til bygda, jeg hadde sett på han lenge men ikke turt å snakke med han. Ei venninne ringte meg en sen sommerkveld, og spurte om jeg ville være med på besøk til noen gutter, og meg som er så guttegæren kunne virkelig ikke si nei! Venninna mi kom å henta meg, og når jeg så hvordan vei hun tok av på, skjønnte jeg det. Det var HAN fyren! Gud så nervøs jeg ble, tanker begynnte å svirre i hodet om hvor flaut det kom til å bli når jeg møter han. Vi kom frem til huset, jeg sa til venninna mi "det her angrer jeg på" (ikke den dag i dag). Vi ble møtt av 3 søte gutter som smilte så fint, dem var rolige folk, så jeg ble fort avslappet hos dem.

Når det begynnte å gå mot natt, tenkte vi oss hjem igjen, jeg skulle tross også på jobb dagen etter. Før vi skulle dra kom den kjekkeste bort til meg og sa at det var trivelig å ha meg der, så vi måtte finne på noe senere en dag. Han ringte meg en uke etter, spurte om jeg og venninna ville være med på byen, han skulle være sjåfør. Vi drakk og kosa oss, men ingenting skjedde mellom meg og han. Han spurte hele tiden om jeg kunne danse med han, men jeg svarte alltid at jeg ikke var full nok. På nattmårran dansa jeg med venninna mi, ja, da var jeg full nok, og jeg så de blikkene han sendte meg. Han glante som han aldri hadde sett et kvinnemenneske vrikke på rumpa før. Etter mye dans, sang og sprit sovna jeg i armkroken hans, med hånda godt planta på låret - og litt lenger opp, for husker han sa at "det der er fyfy i kveld".

Vi kjørte hjem, sov i hver vår seng og det ble med det... Et par dager gikk, jeg hørte ingenting fra han, plutselig popper det inn en melding. Vi skriver frem og tilbake om hverdagslig snikk-snakk, og på den siste meldingen skriver han: "Håper vi kan finne på noe snart igjen, det var koselig å være med deg. Film hos meg en kveld? Du bestemmer." Jeg var solgt, han var den søteste, snilleste, ikke minst DEILIGSTE fyren jeg hadde møtt på lenge! Han ringte meg dagen etter og spurte om jeg ville komme på middag og drikke. Kjente jeg ble dritnervøs igjen, da han sa at han skulle ha en kollega og fire kompiser der. Jeg tok meg i nakken og sa til meg selv at jeg må slutte å være nervøs. Hva er det å være redd for? INGENTING. Jeg kjørte bort til han, fikk servert herlig middag og etterpå kan du si festen starta.

Han hadde drukket litt før jeg kom, så jeg merka at han ble bare mer og mer flørtete for hver øl.  Vi dansa, sang, jeg ble kjent med kompisene hans som virka like god som han selv. Super kveld! Da det nærmet seg morgen skulle jeg dra hjem, jeg skulle akkurat til å ringe for å få skyss hjem, da han kysset meg i panna og sa "jeg vil ha deg her i natt". Jeg la vekk telefonen og sa vi kunne bare sove med det samme da, jeg var kjempetrøtt. Men det varte ikke lenge! Vi ruslet inn på rommet hans. Han kledde av seg alt utenom bokseren og la seg ned på senga. Da jeg skulle av med klærne så jeg at han fulgte godt med, jeg ignorerte det og la meg ved siden av han. Må si det var virkelig varmt ute den natta, og sex stod faktisk ikke i mine taker, men jeg spurte likevel om det var ok at jeg tar av meg bh'en. Han rødmet godt og svarte, ja såklart. Jeg la meg ned igjen, krøp godt inntill han og da var det gjort.

Han strøk meg over magen, kyssa meg på halsen, brystet mens jeg lå der helt ordløs. Tilslutt klina vi.. Jeg strøk han forsiktig over utstyret, det var STIVT, hardt, deilig.. Mmmh! Han sa det var kansje dumt å ha sex nå, siden vi ikke kjenner hverandre så godt enda, var enig i den.. Jeg snudde ryggen til han og hoffa litt. Plutselig kjennte jeg han la seg inntil meg igjen og kosa meg på magen, jeg så på han å sa, huff, slutt med det der, alt som står i hodet på meg er jo hva du har nedi bokseren! Da ble det stille.. Faen tenkte jeg, hva hadde jeg sagt galt nå. Igjen kjenner jeg han begynner og ta på meg, nedover magen, massere brystene mine, innsiden av lårene, så vridde han meg mot seg og da begynnte det. Han dro sakte men sikkert av meg trusa, samtidig som han slikka meg på brystvortene.

Jeg var rennende våt. Jeg satte meg foran han, dro av han bokseren, satte meg over han og han tok på meg som det var det eneste han kunne. HIMMELSK. Han fingra meg som en gud, mens jeg tok på utstyret hans. Så stoppet han... Ser på meg og sier: "Jeg kunne ikke unngå å se på den deilige kroppen din da du danset sist fest, og når du tok på meg, jeg ble stiv med en gang". Jeg satte meg nedover pikken hans, kjente en herlig varme strømme gjennom hele kroppen, jeg red han mens han tok på meg overalt.

Han la meg ned på rygg, han oppå, mens han holdt godt rundt hoftene mine og løftet meg opp. Kjørte på, å fytti så bra det var! Etter en stund snudde han meg rundt, jeg stod på alle fire, sprengkåt og med den perfekte sengekompisen! Han tredde utstyret sitt inn i meg igjen mens han lente seg forover og masserte brystene mine, kyssa meg i nakken og da fikk vi begge orgasme. Vi la oss til å sove ganske kjapt etterpå, men jeg fikk en perfekt reprise av hele økten, da jeg våkna igjen.