Sommerfesten

"Mens hun lå andpusten og skalv kikket hun opp på meg og sa «du kan ikke ta meg i musa.» Hun snudde seg rundt og løftet på stussen, «men du kan ta meg i rumpa»"

Jeg opplevde for ganske mange år siden en skremmende men også opphissende episode. Jeg jobbet som vikar i et vikarbyrå. Fikk mange spennende oppdrag og noen kjedelige. Jeg hadde akkurat avsluttet en jobb på et lager, med mange gamle trauste menn. Det eneste som gjorde jobben utholdelig var når disse gamlekara begynte med grisehistoriene sine fra ungdommen. Men så en dag var vikariatet over, jeg fikk en tlf. fra kontaktpersonen i Manpower. Hun sa hun hadde et nytt oppdrag samme type jobb, men yngre kollegaer.

Første arbeidsdag kom, det var mange flotte jenter/damer der. Jeg fikk veldig god kontakt med ei marokkansk jente. Vi hadde det mye moro sammen på jobb. Så ble jeg invitert på sommerfesten, Sana var kledd i en blomstrete sommerkjole. Ikke utfordrende, men søt og yndig sommerkjole. Jeg sto og beundret henne, og så kom hun mot meg, «hva kikker du etter?» spurte hun. «Jeg så på deg», svarte jeg. Hun kikket litt sjenert i bakken. Vi danset og snakket mye sammen den kvelden. Festen skulle vare til klokken 1, men klokken 11 snek vi oss bort og pratet om livet. Så kom praten inn på kultur, kjærester og etter hvert sex.

Hun sa «jeg vil bli med deg hjem», så jeg ringte etter en taxi. Da vi sto inne i gangen begynte vi å kysse intenst. Klærne forsvant fra gangen og inn i sengen. Det mørke krøllete håret, mot den gylne huden. Flotte faste bryster og en deilig stram rompe. Jeg spredde benene hennes og ga all oppmerksomhet på den deilige musa hennes. Jeg slikket henne lenge og hun vred på seg og jamret seg. Så jeg gjorde alfabetet med tunga på musa hennes. Hun skrek ut i orgasme. Mens hun lå andpusten og skalv kikket hun opp på meg og sa «du kan ikke ta meg i musa.» Hun snudde seg rundt og løftet på stussen, «men du kan ta meg i rumpa». Jeg hadde litt babyolje i en skuff så jeg dryppet litt på penis og lot det dryppe to dråper i stussen hennes. Hun spredde skinken og jeg kjente det stramme seg rundt når jr. sakte med sikkert skled inn rompa til Sana.

Jeg økte tempoet sakte mens jeg koste med musa hennes. Sana stønnet og ropte, «pul rompa mi.» Jeg grep tak i hoftene hennes. La inn en sluttspurt, jeg kjente at det bygde seg opp i pungen og jeg sprutet inn i rompa hennes. Vi falt ned på magen og jeg kjente jeg skled ut av rompa hennes. Vi tok en kjapp dusj og Sana vasket pikken min nøye og ømt. Den vokste på nytt, hun satte seg på kne og begynte å suge meg. Plutselig ringte det på døra, og noen hamret på døra. Jeg hørte navnet «Sana» og noen ord jeg ikke forsto. Sana stivnet helt, det var faren hennes. Hun bare satte fingeren foran munnen min, jeg skjønte at vi måtte være helt stille. Vi satt musestille inne på badet. Jeg hørte naboen kom ut og sa at det var ingen hjemme hos meg. Samt at han måtte gå for de hadde et barn som skulle sove.

Jeg hørte han gikk ned trappen og ut. Jeg gikk ut i stua og så en svart Mercedes kjøre bort. Sana var helt hvit i ansiktet. Jeg ringte en kompis som kjørte henne til t-banen. Jeg fikk snakket med henne på jobben og hun hadde klart å lyve såpass troverdig at faren muligens hadde trodd henne. Det ble forståelig nok ikke noe mer mellom oss. Men jeg har fantasert om henne mange ganger senere i livet…