Sommerfesten: Del 1

«Helle hadde spurt min kone om jeg visste om hva hun skulle. Min kone hadde så fortalt at jeg satt hjemme og var fullstendig klar over hva som foregikk»

Min kone kom inn i stuen og rakk frem hånda til meg og sa: – Lukt på fingrene mine. Jeg gjorde som hun sa. – Hva lukter det, spurte hun. Jeg snuste inn lukten og svarte: – Det lukter fitte, men ikke din lukt, for den kjenner jeg godt.

Hun hadde kommet hjem etter en sommerfest med vikarbyrået hun jobbet for på den tiden. Jeg hadde bare slappet av med ei flaske vin mens hun var borte. Hun hadde på seg en lett sommerkjole, for det hadde vært godt og varmt sommervær den kvelden. Hun kom enda nærmere meg og løftet på kjolekanten og sa: – Kjenn på trusa mi. Jeg gjorde som hun sa og kjente den var ganske fuktig i skrittet.

– Hva er årsaken til dette, spurte jeg. – Jeg har hatt en deilig kveld, svarte hun. Jeg ble nysgjerrig, og ville vite mer. Min kone, som jeg vet ikke sier nei takk til ei annen dame dersom anledningen byr seg, svarte at hun hadde fått veldig god kontakt med ei annen dame på festen og de hadde «småhygget» seg.

De hadde riktignok vært veldig diskret, av hensyn til de andre som var der. De hadde danset med hverandre, for det var nesten bare damer tilstede, og på den måten hadde de kunnet kjenne litt på hverandre.

– Hvorfor kommer du hjem så tidlig, spurte jeg. – Helle, som damen heter, måtte litt tidlig hjem, for hun skulle tidlig opp neste dag, svarte hun, og da ville ikke jeg være der lenger. – Hvordan fikk du med deg go`lukten hjem til meg, spurte jeg. – Vi var en tur på toalettet før Helle gikk, og der var vi helt alene.

Hun fortalte videre at de hadde kysset og kjent mer på hverandre og hadde fingret med hverandres fitter, før de merket at det var noen som ville inn, så de måtte avbryte.

– Jeg ville at du skulle få dele opplevelsen, så jeg vasket ikke fingrene mine før jeg reiste hjem, sa hun. – Har du avtalt noe med henne, spurte jeg, for jeg har unnet henne opplevelser med andre damer før, for jeg ser ikke på det som en konkurrent til ektesenga. – Nei, det tenkte jeg ikke på. – Har du lyst til å treffe henne igjen, spurte jeg. – Ja, det har jeg, svarte min kone, men jeg vet ikke hvor hun jobber og annet enn fornavnet hennes og at hun er dansk.

– Du kan jo kontakte personalavdelingen og høre om de kan hjelpe deg, foreslo jeg. – Det var en god ide, det gjør jeg over helga, fikk jeg til svar. – Nå vil jeg legge meg, for jeg må få utløst kåtheten min, sa hun.

Jeg var ikke vanskelig å be, for jeg hadde blitt opphisset av det hun fortalte meg, og hun var deilig å bløt i fitta kjente jeg, da jeg slikket henne til en orgasme som kom ganske fort. Hun fikk puste ut noen minutter, før jeg lot kuken synke inn i den bløte fitta hennes, og begynte å knulle henne. Hun var fortsatt opphisset, og det tok ikke så lang tid før hun fikk en orgasme til, og da lot jeg spruten gå langt inn i fitta hennes.

– Da kontakter du personalavdelingen over helga, sa jeg før vi sovnet. Da min kone kom hjem fra jobben på mandag, spurte jeg om hun hadde fått oppsporet Helle. – Ja, det har jeg, sa hun, og jeg har til og med fått telefonnummeret hennes. – Da er det jo bare å ringe henne og spørre om hun er interessert i å møte deg, sa jeg.

Utpå kvelden tok hun mot til seg og ringte nummeret hun hadde fått oppgitt, og det viste seg at Helle også hadde tenkt samme tanken som min kone, men hadde ikke kommet så langt med oppsporingen som min kone hadde.

De avtalte å møtes neste fredag, for å gå ut på byen en tur og så se hvordan det utviklet seg. – Da vil jeg ha full rapport, med alle detaljer når du kommer hjem, sa jeg til min kone, for det er avtalen vi har.

– Ja, selvfølgelig skal du få det, svarte hun.

Fredagen kom, og min kone gjorde seg klar til byturen. Hun ville at jeg skulle være med å finne ut hva hun skulle ha på seg, og det gjorde jeg med glede. Vi fant det mest sexy undertøyet hun hadde, og hun ville at jeg skulle hjelpe henne med å ta det på. Da hun skulle ta på trusen med fransk åpning, la jeg merke til at hun hadde tatt en ekstra finpuss på den vanligvis barberte fitta.

Jeg kjente på den,og la merke til at hun allerede var fuktig mellom fitteleppene, og hun innrømmet at hun var begynt å bli kåt av tanken på hva som kunne skje den kvelden. Jeg behersket meg og hjalp henne på med kjolen som var av den lette, litt korte typen som fremhevet figuren hennes og som viste frem en fin kløft.

Da hun skulle gå, fikk jeg ett deilig kyss som jeg merket var litt hetere enn vanlig. Utover kvelden tekte jeg stadig på hvordan hun hadde det,og jeg ble kåt av å tenke på og fantasere om hva som foregikk. Jeg satt opp lenge, men så fant jeg ut at det ikke var noen vits i å sitte oppe og vente på henne, så jeg fant ut at jeg like godt kunne legge meg.

Siden jeg hadde vært småkåt hele kvelden, så det ble til at jeg måtte få litt utløp for det, så jeg tok meg en deilig runk før jeg sovnet. Utpå morgenen våknet jeg av at min kone kom hjem og jeg spurte hvordan hun hadde hatt det. – Jeg har hatt en aldeles vidunderlig kveld og natt, svarte hun og så meget tilfreds ut. – Fortell, sa jeg.

Hun kledde av seg og la seg på armen min og begynte å fortelle. Hun hadde møtt Helle der de hadde avtalt, der hadde det blitt noen gode klemmer og ett forsiktig kyss. Så ble de enige om at de skulle gå og spise litt og prate. De hadde pratet litt om privatlivet, og Helle hadde spurt min kone om jeg visste om hva hun skulle. Min kone hadde så fortalt at jeg satt hjemme og var fullstendig klar over hva som foregikk og at hun ikke hadde det travelt med å dra hjem.

Helle fikk også vite at hun ville fortelle alt til meg, for det var avtalen vi hadde, når vi hadde vært ute på egenhånd. Så hadde de gått på en bar hvor de hadde delt en flaske vin. Der hadde de funnet en litt usjenert plass å sitte, og etter en stund med prat og forsiktige berøringer hadde Helle sagt at hun gikk uten truse og spurt min kone om hun ville sjekke om det var sant.

Hun hadde snudd seg litt, så det var mulig å sjekke uten at de ble lagt merke til. Min kone hadde så tatt henne på ordet, og fikk lurt hånda mellom bena hennes, og der fikk hun bekreftet at Helle snakket sant. Det hadde visst vært ganske varmt og bløtt det hun fikk kjenne på. Min kone sa så at det var ikke mye hun heller hadde på seg nedentil og ordnet det slik at Helle fikk kjenne på hennes fitte, som også var ganske fuktig. Da fant de ut at de skulle reise hjem til Helle, som bodde alene etter skilsmissen for ett år siden, og ungene var hos sin far denne helgen, for nå hadde det begynt å bli litt for hett til å oppholde seg i offentligheten.

I drosjen hadde de befølt hverandre litt forsiktig, så sjåføren ikke skulle legge merke til noe, men de hadde lagt merke til noen lange blikk i sladrespeilet, så det var tydelig at sjåføren hadde sett noe, men de hadde ikke brydd seg om det, for det var ikke så mye å se.

Da de kom inn i Helles leilighet, etter en kort heistur med het klining, fant Helle fram litt vin, og de hadde satt seg i sofaen, for å nyte vinen. Det ble ikke så mye vindrikking, for det var andre nytelser som fristet mer.

I sofaen ble det mer kyssing og beføling, og klærne begynte å løsne. Snart var alle klærne av og utforskningen av kroppene kunne begynne for alvor.

Min kone har litt store pupper med deilige brystvorter, og disse begynte Helle å behandle ved å suge på brystvortene og nippe forsiktig i dem med tennene, samtidig som hun masserte dem med hendene. Dette er noe min kone setter stor pris på og hun hadde også begynte å leke med brystene og brystvortene til Helle, som hadde litt mindre pupper.

Så satte Helle seg overskrevs over fanget til min kone og det ble hete tungekyss, og nå var det lett å komme til Helles fitte, og det hadde min kone benyttet seg av og begynt å massere klitorisen hennes. Hun merket at Helle begynte å bli litt tungpustet av behandlingen hun fikk og kyssene hennes ble enda mer intense. Så hadde min kone stukket to fingre opp i fitta hennes, og det hadde viss vært ganske bløtt.

Helle hadde så reist seg opp, for hun ville ikke at det skulle gå for henne ennå. Hun hadde så dyttet min kone på rygg i sofaen, og kysset seg fra pupper og hele veien nedover til fitta, som hun lekte litt med, med fingrene, før hun hadde strakt ut tunga og tatt ett langt sleik helt i fra rumpehullet og opp til klitoris, som hun sugde inn i munnen og samtidig brukte tungen.

Hun hadde hevet hodet ett lite øyeblikk og sagt at det var så deilig og vått, og at det smakte deilig. Min kone hadde bare gitt seg over, og hadde lekt med sine egne brystvorter, mens Helle hadde slikket henne og også brukt fingrene i fittehullet. Helle hadde visst vært en dyktig fitteslikker, for det tok ikke lang tid før orgasmen meldte seg, og den hadde visst vært kraftig.

Helle hadde så krøpet oppover og kysset min kone med fittesaft rundt hele munnen. De hadde nesten glemt vinen som var skjenket i glassene, så de hadde tatt en liten pause for å leske strupen, selv om Helle nok hadde fått i seg en del fuktighet. Helle hadde så reiste seg opp, og tatt min kone i hånden og dratt henne opp av sofaen og ført henne inn på soverommet hvor det var en stor dobbelseng.

Min kone fikk så beskjed om å åpne en nattbordskuff, og der var det en fin samling av leketøy. Helle ville at hun skulle velge ett av dem, for nå ville hun ha gjengjeld for det hun hadde gjort på sofaen.

Min kone fant en Rabbit som hun la tilside foreløpig, for først ville hun kysse og slikke Helles kropp. Hun hadde begynt med føttene og slikket seg oppover bena, men hadde unngått fitta hennes, og videre oppover, til hun fant de stive brystvortene som hadde fått samme behandling som hennes hadde fått. Hun hadde så kysset Helle med mye tungebruk, før hun snudde og arbeidet seg nedover kroppen hennes til hun kom dit hvor benene møttes.

Helle spredde benene så det var fritt frem, og der hadde det visst vært veldig fuktig, for når hun kjente med fingrene, ble de helt glinsende etter å ha fingret henne litt. Pusten til Helle hadde blitt litt anstrengt, så hun regnet med at nå var det Helles tur til å få tungemassasje.

Min kone hadde så lagt seg mellom benene hennes og slikket lett på klitorisen, før hun hadde sugd fitteleppene inn i munnen og behandlet dem med tungen samtidig. Hun hadde også tungeknullet henne litt, før hun hadde funnet Rabbiten, som gled inn den den våte fitta som kniv i varmt smør.

Rabbiten hadde tydeligvis nye batterier, for den hadde en voldsom virkning på Helle, som hadde stønnet og ynket seg i nytelse. Etter noen minutter hadde Helle stønnet fram at nå ville hun bli slikket igjen, for det var like før det gikk for henne, og hun ville kjenne tunge når orgasmen kom. Min kone hadde så byttet ut Rabbiten med sin deilig tunge, og og hadde også stukket to fingre inn i den bløte fitta.

Det hadde ikke tatt lang tid før Helle kom i en voldsom orgasme og hadde klemt lårene sammen rundt hodet som var mellom dem, samtidig kom det masse lyder. Helle lå og pustet ut etter den voldsomme nytelsen, så min kone ville hente vinglassene som sto på salongbordet, men Helle ville smake fittesaftene sine, så hun ville ha ett skikkelig kyss først.

Min kone hadde gitt henne ett skikkelig kyss, og Helle hadde slikket hele munnpartiet hennes rent, og sagt at hun elsker fittesaft, både egen og andres. Da hun gikk for å hente vinglassene, hadde hun merket at hun var ganske klebrig mellom lårene da hun gikk. Da vinglassene var hentet og de hadde lesket strupen, så ble de liggende og småprate om hvordan de opplevde hverandre og at Helle var blitt skilt på grunn av at hennes eks ikke kunne tolerere at hun også likte damer, noe han hadde oppdaget ved en tilfeldighet.

Han hadde sett henne på en fest i en litt for tett omfamnelse med ei annen dame som hun «kjente godt». Da hun hadde blitt konfrontert med det han hadde sett, så hadde Helle innrømmet at hun var bi, noe hun hadde holdt skjult i mange år. De hadde begynt å snakke om sexopplevelser de hadde hatt, og i løpet av beskrivelsene av disse opplevelsene, hadde de begge begynt å bli opphisset igjen, og hadde begynt å beføle hverandre og med stadig hetere kyss mellom ordene.

Både pupper og fitter fikk behandling, og det var fortsatt bløtt mellom begge lårene. Helle hadde så snudd seg og begynt å slikke min kones fitte, mens hun fikk behandling av fingre i den bløte og oppsvulmede fitta. Så hadde min kone sagt at hun også ville slikke fitte, så Helle skrevet over ansiktet hennes så hun kunne komme til med munn og tunge.

Min kone hadde full tilgang til Helles underliv og mens hun slikket, så vetet hun en finger og stakk den forsiktig inn i rumpehullet hennes. Dette var noe Helle hadde reagert på ved å komme med ett deilig stønn. Fitta til min kone ble behandlet etter alle kunstens regler, for som sagt, så var Helle ei dyktig dame til å slikke fitte, og hun var så iherdig og dyktig at det gikk for henne ganske voldsomt igjen.

Min kone hadde mistet konsentrasjonen litt da hun fikk orgasmen, men hadde greid og ta seg sammen og fortsette slikkingen,så hun kunne gi Helle en tilsvarende opplevelse. Det hadde visst vært ganske vått, både i ansiktet og nedover haken og halsen på min kone som lå underst. De hadde så lagt seg samme vei og vasket hverandre rene i ansiktet med hverandres tunger og munn.

Helle hadde så spurt om min kone måtte hjem, men hadde fått til svar at hun ikke orket, for hun var helt utkjørt og gjerne ville sove litt. De hadde så lagt seg tett sammen og sovnet. Da de våknet igjen, var det lyst ute, og begge hadde behov for en tur på badet for å stelle seg og ta seg en dusj.

De hadde begge gått inn i dusjen, hvor de såpet inn hverandre og var veldig nøye med underlivet, noe som førte til at de ga hverandre en orgasme med fingrene.

Nå var begge fornøyd og kledde på seg og laget seg en rask frokost, før min kone reiste hjem etter noen hete omfavnelser og løfte om å møtes igjen. I løpet av denne fortellingen hadde jeg blitt opphisset og fått ståpikk. Dette hadde min kone lagt merke til og hadde kost med kuken min mens hun fortalte. Jeg kunne jo ikke gå rundt med ståkuk hele dagen, så min kone forbarmet seg og sugde og runket meg til utløsning, for hun orket ikke noe mer da, som hun sa.

Hun lovet meg ett skikkelig knull til kvelden, etter å ha fått hvilte seg litt mer. Før jeg stod opp, og overlot senga til en tilfreds og sliten kone for noen timer, spurte jeg henne om hun trodde Helle var interessert i å besøke oss. – Det vet jeg ikke, sa hun, men jeg kan spørre neste gang jeg snakker med henne.