Sommeren i Oslo

Sola steg sakte opp bak tretoppene og en tynn lysstripe lurte seg inn mellom gardinene og traff Alex i ansiktet. Hun våknet med et smil, hun hadde hatt den drømmen igjen. De siste ukene hadde den samme drømmen dukket opp med jevne mellom rom. Og i natt kom den lille drømmen igjen. Hun gikk i dusjen mens hun gjendrømte drømmen.

Hun kunne nesten kjenne hendene hans over kroppen der hun sto og såpet seg inn. Det hadde vært lenge siden nå, altfor lenge, hun lengtet etter å kjenne en inntil seg. Hun greide ikke mer, hendene forsvant nedover magen å videre nedover. Hun begynte å gni forsiktig, skjødet dunket og ikke mange sekundene etterpå skylte orgasmen igjennom henne. Hun kom seg ut av dusjen og gikk for å sette på kaffen. Mens hun satt med kaffekoppen og avisen, pep det en melding inn på telefonen hennes. Det var ifra Andrea ”Heihei! Klar for vors hos meg i kveld?” Alex lo for seg selv. Andrea var alltid den som var først ute med en fest. Hun trykket frem et ”Yes, kommer med Bacardi og vin!”

Alex kledde på seg og gikk ned mot sentrum. Hun hadde først et par timer med økonomi før helgen begynte. Mens hun satt på forelesningen, greide hun ikke la vær å tenke på den drømmen igjen. De ømme kyssene nedover brystene, de store hendene rundt hoftene hennes og den fantastiske orgasmen. Før hun visste ordet av det var forelesningen over å helgen kunne starte. Hun løp ned til trikken for å rekke polet før det stengte. Hun hoppet om bord på trikken, Hun smilte og tittet ut igjennom vinduet. Hun håpet det ville være noen gutter hos Andrea i kveld.

Da Alex kom hjem gikk hun for å skifte og sminke seg. Hun tok på seg en hvit søt sommerkjole. Og lot de lange krøllene henge løst. Hun slang veska over skuldra og kom seg ned til Andrea som allerede var i full gang med drinkene sine. Det var allerede en del folk der, mange Alex ikke kjente. Hun tok et raskt overblikk for å se hvem folk var da øynene festet seg på en med mørkt ruffsete hår og et par isblåe øyne. Han så opp på henne og smilte med en perlerand av tenner. Alex kjente hun ble varm og tittet bort.

Hun gikk for å blande seg en drink for å gi henne litt mer selvtillit. Etter en shot tequilla og en drink i hånden gikk hun ut på terrassen for å trekke litt luft. Da hun hørte en mørk stemme bak seg. ”Nydelig utsikt” Alex snudde seg og tittet rett inn i de klareste blå øynene hun noen gang hadde sett. ”Thomas her, og du?” Alex var fortsatt overasket. Men greide å få frem hånden og introduserte seg. Håndtrykket hans var sterkt. Hun greide ikke å la vær å se. Hun kunne se at disse hendene har vært med i hardt vær før. De var store og sterke med et arr like over håndleddet og en gull ring på tommelfingeren.

De ble stående en stund der ute å prate. Hun fikk vite at han jobbet som bartender på et av utestedene hun pleide å være. Hun kunne ikke fatte at hun ikke hadde lagt merke til han der før. For et stykke deilig mannfolk! Etter mye prat hadde Alex lovet seg bort, at hun skulle komme innom en dag å besøke han på jobb. Etter et par longdrinks og en shot eller to, tok Alex kvelden og kom seg hjem. Hun rev av seg kjolen og hev seg ned i sengen. Vinduet sto oppe å den varme sommerbrisen strøk Alex ned over de nakne lårene hennes. Hun så for seg ansiktet til Thomas. Det rufsete håret, den harde brystkassa hans, den stramma rumpa og de maskuline hendene. Eneste hun ville nå var å kjenne han oppå henne.Hendene hennes gled rundt på kroppen og drømte om at det var Thomas sine hender. Hun masserte brystene sine forsikte til niplene var stive. Hun forsatte videre nedover magen rundt navlen før hun gikk helt ned og masserte forsiktig, så raskere og raskere mens den andre hånden hennes fortsatte å massere puppene. Det endte med et kåt stønn før hun ble slapp i hele kroppen og sovnet med et tilfreds smil.

Dagen etter våknet hun av måkeskrik på utsiden og Andrea på døra, solen skinte og været var fantastisk. Det var ikke noe som slo en sommerdag i Oslo. De hadde bestemt deg for en grillings i ”Sofieparken” i dag. Andrea ringte rundt til jentene og ba de ta med vin og mat og møte opp med et heidundrane humør! Og slik ble det, Andrea fikk det som regel som hun ville. Alle jentene lå strødd rundt på gresset med hvert sitt glass og kjatret i vei om fest, drikking og sex. Alex satt i sine egne tanker, mens hun nippet til glasset. Klokken nærmet seg 8 og jentene hadde bestemt seg for å avslutte pikniken med en liten øl på Aker brygge. Humøret ble bedre og bedre utover kvelden og den ene ølen ble til 4 og 5. Solen var på vei ned i Oslo fjorden og måkene begynte å roe seg ned for natten der de lå og duvet i vannet. Gatemusikantene pakket sammen gitarene og trekkspillene sine og tuslet rolig hjemover. Stillheten senket seg over brygga, bare musikken ifra en båt brøt den rolige kvelden. Det var en gjeng små berusede gutter som satt på dekk med gitar i den ene hånden og en pils i den andre. De var solbrune og deilige. Andrea var på vei bort til guttene, å det gikk ikke mange sekundene før hun satt på dekk sammen med dem. Hun vinket på Alex og de andre jentene og ba de komme over til henne.

Da Alex hadde kommet seg opp i båten og satt seg ned, merket hun at noen så på henne. Hun tittet rundt seg og der så hun han. Det rufsete håret, og den harde brystkassa lyste opp bak den hvite åpne skjorta. Han smilte og blunket til henne. Han rakte henne en øl i det han satt seg ned ved henne. ”Trodde ikke vi skulle få så vakkert besøk i kveld” Han bøyde seg mot henne, og hun kunne kjenne lukten av saltvann, sol og en svak essens av parfyme. De satt lenge og pratet mens de andre klimpret på gitaren og strofer fra ”idyll” dukket opp i nattemørket. Plutselig kjente Alex hånden til Thomas på korsryggen, han strøk henne forsiktig opp langs den bare ryggen og dro henne inntil seg. Alex smilte ved tanken på hendene hans rundt midjen hennes. Hun la en hånd på låret hans og strøk forsiktig langs på innsiden, jo nærmere hun kom, jo større ble bulen i buksa hans. Hun ble opp hisset bare ved å se på han.

Thomas strøk henne forsiktig opp langs siden og lot hånden hvile på brystet hennes. Alex kjente hun ble kåt og ville kjenne kroppen hans inntil sin. Thomas lente seg inn mot halsen til Alex og pustet henne inn i den lille kroken i halsen. Alex ble skjelven i bena å kåtheten bygde seg opp inni henne. Han kysset henne forsiktig etterfulgt av litt småbiting. Alex greide snart ikke mer. Hun måtte ha han. Idet hun skulle til å snu seg mot han, for å kysse han, kom Andrea og tok tak i henne. Taxi’n var her og Andrea var ikke personen som ventet. På vei hjem satt Alex og fantaserte om hva som ville ha skjedd om ikke Andrea hadde kommet og tatt tak i henne. Alex og Andrea satt på terrassen med et glass vin før de tok kvelden. Andrea gledet seg til båtturen i morgen. Alex kunne ikke være med, hun måtte lese til en eksamen hun hadde på mandag.

Søndag morgen satt Alex med bøkene og var litt deppa for at hun ikke kunne være med på båttur. Men hun bet i det sure eplet og satt med nesa i boka. Da klokka nærmet seg 7 tok hun en spasertur for å lufte hjernen litt. Hun greide ikke å konsentrere seg. Eneste hun tenkte på var Thomas. Og hva som kunne ha skjedd om de hadde vært alene i går kveld. Hun var så skole lei. Hun ville være fri, leve i øyeblikket. Ikke ha noen bekymrninger om skole, jobb, penger og regninger. Hun leste igjennom en siste gang og gikk i dusjen. Mens hun sto der ringte det på døren. Hun hev et håndkle rundt seg og gikk for å åpne. Det var jentegjengen, de skulle ha henne med ut for å spise. Alex slang på seg en enkel kjole, og løp ut med de andre.

Da de kom ned der hvor de skulle spise satt guttegjengen der og hoiet og sang. De hadde savnet henne sånn, så de hadde bestemt seg for å spandere middag på henne. Thomas satt der og smilte lurt til henne og signaliserte at hun skulle sette seg ved han. Han lente seg over til henne og hvisket henne i øret. ”Jeg greide ikke å tenke på deg, måtte se deg igjen” Alex rødmet og la hånden sin på låret hans og hvisket tilbake ”Jeg er glad dere kom og hentet meg” Praten gikk og Alex glemte tiden. Plutselig slo rådhus klokka 11. Hun unnskyldte seg og sa hade, før hun begynte å gå mot trikken. Da hun kom hjem satt hun i vinduskarmen og så på trafikken som døde sakte ut. Hun ville ikke sove, hun ville bare sitte der å titte utover.

Men som alltid ble natt til dag, det var deilig og solen varmet. Hun kom seg på jobb og timene gikk. Endelig var klokken 10 og dagen var over. Hun la seg på sofaen med en gårsdagens kinamat. Dagene gikk og det gikk slag i slag mellom skole og jobb. Men det gikk ikke en eneste dag uten at Thomas dukket opp i tankene hennes. Mannen ifra drømmene hadde endelig fått et ansikt.

Det hadde gått en uke nå. Uten et pip ifra guttene, eller jente gjengen. Andrea hadde hatt en uke ferie, så hun var ikke å få tak i, hun hadde tatt seg en tur på hytta. Det var blitt fredag og Alex sto foran speilet og studerte kroppen sin. Hun hadde fått noen fine skiller allerede, enda sommeren så vidt hadde begynt. Hun dro på seg et skjørt og en tynn bluse før hun tuslet nedover mot sentrum. I det hun gikk nedover, tenkte hun hvor lenge siden det var siden hun hadde sett eller hørt fra Thomas. Hun gikk inn på ”Bar17” og satte seg ved bardisken, hun satt og tittet på gatelivet mens hun nippet til en longdrink. Hun satt med ryggen til og var i sin egen verden da hun kjente en velkjent stemme si: ”jøss, så vakre kvinner jeg skal få servere i kveld da” Alex viste det var Thomas, hun snudde seg med en smil. ”hadde jeg vist det var så flotte bartendere her i kveld så hadde jeg..” Thomas avbrøt henne; ” så hadde du blitt hjemme?” Thomas lo ertende til henne.

De var begge glad for å se hverandre igjen. Alex satt og tittet på Thomas som jobbet med sultende blikk, bardisken kledde han. Her hadde han kontrollen, det var her han var sjefen. Hun fantaserte om hvor deilig det var med en mann som tok kontroll. Av og til tittet Thomas bort på henne med et lekent blikk. Hun rødmet, men tittet ikke bort. Hun holdt øyekontakten helt til Thomas kom bort til henne og sa; ”Du kan ikke sitte her å se sånn på meg, du er så deilig, jeg greier ikke å konsentrer meg om jobben” Alex smilte lurt og blunket.

Hun hadde aldri hatt så mye selvtillit som det hun hadde nå. Klokken nærmet seg 3 og de skulle til å stenge. Thomas ba Alex vente, han skulle bare telle kassa så kom han. Alex sto på utsiden og ventet. Den varme sommerbrisen strøk henne rund halsen og ned igjennom den tynne blusen. Plutselig kjente hun to hender på hoftene sine, som dro henne bakover, hun traff brystkassa til Thomas. Han pustet henne nedover halsen, mens hendene hans strøk henne over magen. Pusten gikk over til så ømme kyss og videre over til små biting. Alex kjente det sviktet i knærne. Hun snudde seg rundt å så han rett inn i øynene, før leppene dere møtte for første gang. Hendene til Thomas fløt over kroppen hennes. Alex presset seg inntil Thomas, og kjente han var hard. Hun kysset han nedover halsen mens hendene utforsket brystkassa hans. Thomas tok tak i henne, og så på henne med et tilslørt blikk. De viste begge hva de tenkte.

Alex tok tak i hånden hans og de fant veien hjem til henne. så fort hun fikk låst opp døren og de kom seg innenfor, tok igjen Thomas tak i Alex, og rev av henne blusen. Han kysset henne nedover brystene og magen, mens han kneppet opp skjørtet hennes. Hendene hans strøk henne nedover ryggen og videre nedover rumpa, hvor han tok et godt tak. Han kysset henne nedover lårene og videre opp på innsiden av låret igjen. Alex tok tak i Thomas og dro han opp. Hun kneppet opp skjorten hans og kysset nedover den fantastiske six pack’n hans han dro henne opp og åpnet bh’n hennes, brystene struttet ut og føltes glødene under hendene hans, mens hun fikk tak i beltespenna hans og dro av han buksa. Alex måtte ha han nå. Hun tok et tak rundt den harde pikken hans og ronket han et par ganger før Thomas løftet henne opp og presset henne inntil veggen. Alex hadde aldri vært så kåt som det hun var nå. Thomas kysset henne nedover halsen og ned til puppene, han slikket rundt den ene nipplen, Alex var i ekstase, hun lente seg tilbake og bare nøt å kjenne munnen hans som omslukte den stive nippelen hennes. ”Ikke ert meg” hvisket hun kåt å hes. Thomas smilte ondskapsfullt, han fortsatte videre nedover magen, hvor han ga et dryss av småkyss. Alex lente seg tilbake. hun følte seg så liten og feminin, samtidig som han var så sterk og maskulin. Thomas dro henne inntil seg og igjen presset henne opp til veggen. Og hun kjente han presset seg inn i henne. Hun hadde lengtet etter å kjenne han inni seg. Hun nøt å kjenne han støte inn i henne. Svetten dryppet fra pannen hans ned på brystene hennes. Det gikk ikke mange minuttene før Alex kjente orgasmen skylle inn over henne. Helt fra tærne til fingerspissene. Hun spente alle musklene i kroppen så lenge hun greide, før orgasmen tok helt over og hun falt sammen i armene hans.

Thomas bar henne inn på senga, Alex trengte noen minutter på å komme tilseg selv igjen. Det var noe av det beste hun noen gang hadde opplevd. Da hun hadde kommet til seg selv igjen tittet hun opp på Thomas som lå der med et tilfreds smil. Hun satt seg oppå han å han trengte seg inn i henne igjen. Hun begynte å ri han sakte. Alex kunne se det kåte blikket til Thomas, han tok tak i hoftene hennes og gjorde tegn til at hun skulle gå fortere. Hun bøyde seg ned over han og sugde han til seg. Thomas tok et fast tak i hoftene hennes og kastet henne på rygg. Han trengte seg inn i henne, det tok ikke mange støt til for at Alex kom igjen. Også denne gangen kom Thomas.

Han trakk henne inntil seg og kysset henne forsiktig nedover halsen. De lå lenge i armene til hverandre og lyttet til by bråket på utsiden av vinduet. Alex tenkte for seg selv at denne natten kunne ikke bli bedre, men der tok hun feil. Thomas løftet henne opp og bar henne inn i dusjen. Der gikk han på kne foran henne, og kysset henne forsiktig. Han byttet vekselvis mellom små kyss og å slikke henne. Mens det varme vannet rant nedover kroppen hennes kjente hun det dunket i underlivet. Bena sviktet under henne, og hun måtte holde seg fast i dusjen så hun ikke skulle falle. Thomas stoppet et par sekunder, før han fortsatte. Han byttet på små kyss og forsiktig kyssing, hun kjente hånden hans strøk henne på innsiden av låret før to fingre forsvant inn i henne. Han fingret henne sakte, samtidig som han slikket henne. Alex begynte å skimte stjerner etter et par sekunder forsvant hun inn i orgasmens verden. De sto lenge i dusjen og såpet hverandre inn, hendene deres fløt rundt på kroppene deres, kjærtegnet hverandre og ga hverandre ømme kyss. De sto foran speilet å så på hverandre. Thomas sto bak og holdt rundt Alex. Hendene hans strøk henne over brystene og ned mot magen, Alex sine hender var på vandring over lårene hans, til hun kom til den perfekte stramme rumpa. Thomas kysset henne forsiktig nedover halsen før han kastet henne over skulderen og la henne ned i sengen. Han kysset henne ømt og lidenskaplig før de sovnet i hverandres armer.