Solnedgangen

Da Tina hadde kneppet opp skjorta til Martine snudde Martine henne brått, nå var hun på toppen. Tina smilte, hun sa stille "jeg vil ha deg".

"go morgen" hører Martine å i det hun ser i dør åpningen står Tina.
Martine visste at hun likte jenter, men det eneste var at hun ikke hadde sagt det til noen, ingen visste at hun var nærmest lesbisk. Martine hadde alltid hatt en liten crush på Tina, helt siden ungdomskola.
Men nå gikk hun på vidregående, det var nye ting og nye muligheter. Hun hadde ikke tenkt så mye på Tina, hun trodde ikke Tina snakket med hun i det hele tatt.

Da Martine våknet og så Tina ble hun sjokkert men samtidig glad og stor gliste når Tina sto i døra.
Men så slo det henne "hva gjør Tina her?". Martine sovnet igjen, hun var skikkelig trøtt, hun hadde ikke sovet mange timer den natta .
Et par timer ettepå våknet Martine. Hun begynte å lure på om det  var en drøm at Tina var der.
Da Martine kom ut i stua var det tomt, hun bodde jo alene i en liten lellighet, så hvordan i huleste kunne Tina være der? Jaja, Martine bare glemte den episoden og fortsatte dagen som vanlig.

To uker senere ble Martine bedt på fest en halvtime unna der hun bodde. Hun kjente ingen der, untatt Oda som hadde bedt henne med.
Martine følte seg litt utenfor og bare helte på med alkohol. Martine gikk ut en tur, hun trengte litt luft. Hun gikk ut på plenen og plukket ut den svarte posen hun hadde under leppa. Hun sto der et par minutter og bare så utover havet. Så puttet hun en ny under leppa og begynte og gå litt.

Hun kom til en plass der det var berg, hav og fint solskinn. Det var bare en time til det var solnedgang, hun bestemte seg for å sitte der og vente på den. Bergene var et stykke unna huset de hold til i, og ingen visste at Martine hadde gått ut.
Da Martine satt og så sola skinte i havoverflaten hørte hun noe bråk bak henne.
Der var hun, hennes fortapte kjærlighet, nemlig Tina.
"Hei solstråle!" ropte Tina. Martine smilte og sa hei tilbake. Martine ville egentlig si "hei søta", men hun torde ikke. Tina satt seg ved siden av Martine. Martine så på henne og smilte.
Alt hun tenkte på at hun ville bare kysse henne, og ta henne her og nå, men Martine visste at Tina ikke hadde de følelsene for henne, så hun bare så ut på sola som skinte på hav overflaten.

"du Martine?" sa Tina.
"Ja Tina?"
"hva gjør du egentlig her ute helt alene?"
"Jeg vet ikke, det var bare så fint å sitte her, med pris under leppa , en alkohol nytelse og ett fint syn av solen forsvinne ned i havet".
"Jeg skjønner.". Svarte Tina.

Det ble en pinlig stillhet en stund, da de begge snudde seg mot hverandre og skulle til å si noe.
"du først" ler Martine.
" det var egentlig ingenting" fniser Tina. Martine kjenner alkohol ånden hennes, men hun er ikke full, ikke i nærheten en gang. Martine var heller ikke brisen eller full.
" hva var det du skulle si da?" spør Tina.
" nei det var ikke noe, jeg glemte det" små ler Martine, mens hun prøver å skjule annsiktet med det lange nydelige håret.

Martine kikket fort bort på Tina, hun så at hun stirret på henne. Hun ble merkelig rød og kjente at blikket hennes varmet henne nedenunder. Dette var et frekt blikk, Martine sendte henne et frekt blikk tilbake samtidig som hun løftet det ene øyenbrynet.
Tina smilte, hun satte seg nærmere Martine. Martine ble våt, hun visste ikke hvor hun skulle gjøre av seg.


Tina tok tak i Martines slips å dro henne mot seg og kysset henne ømt. Martine rødmet, hun smilte.
Martine kysset henne tilbake, et langt dellig kyss. Etter hvert kilte Tina tungen sin inn i munnen til Martine, Martine reagerte med å kile hennes tunge inn i Tina sin munn. Tina la seg over Martine, hun fortsatte og kysse Martine. Tina kysset kroppen hennes, Martine stønnet stille, men slikt at Tina hørte det. Hun fortsatte å kysse Martine på kroppen, hun dro opp skjorten til Martine.

Da Tina hadde kneppet opp skjorta til Martine snudde Martine henne brått, nå var hun på toppen.
Tina smilte, hun sa stille "jeg vil ha deg". Martine smilte, hun tok opp knappene på skjorta til Tina, sakte men sexy. Hun kysset henne ømt på de fin formede brystene hennes, Tina elsket det. Hun stønnet. "ta meg" ropte hun. Martine var så klar, endelig etter så mange år gikk drømmen hennes i oppfyllese. Samtidig i disse tanker så hadde Martine revet av Tina buksa, hun følte hun, hun var våt.
Martine kysset Tina ømt på trusa, hun stønnet.

Ingen kunne se jentene, de var gjemt bak et stor berg. Martine var selvsikker, hun så på Tina med et sexy blikk og dro sakte av henne trusa. Tina smilte, hun hadde villet dette lenge hun også, begge var uvitene om hverandres følelser. Martine kilte tunga i det våte kjønnsorganet hennes, Tina stønnet, hun bet seg i leppa. Etter en stund nytelse kom Tina, hun stønnet og skrek av en dellig orgasme.  Tina sank sammen, hun smilte, hun var lykkelig.
Martine la seg ved siden av Tina, hun smilte hun også. Men etter et minutts stillhet så Tina med en sexy blikk på Martine og rev av henne buksa. Hun kjente at Martine var kjempe våt, hun gledet seg til å føle henne. Martine stønnet. Tina kysset kjønnet hennes, det var så dellig.

Tina strakte seg opp for å kysse Martine, det var et hett kyss som varte lenge. Tina kysset henne nedover mot det våte kjønnet, hun dro av henne trusa, Martine vred seg av nytelse. Hun skrek og stønnet, "aaaahhhhhhhh". Martine kom endelig, de begge nøt det minuttet med stillhet.
Men de var enda ikke ferdig, de kysset hett, lenge og begge hadde et smil om munnen hele tiden.
Tina la seg på brystkassen til Martine, de lå sammen og så på solen gå ned i det lyseblåe stillestående havet.

"jeg er så lykkelig nå, jeg har drømt om dette øyeblikket lenge" sa Tina stille.
"tuller du? Jeg har drømt om det lenge jeg også, jeg trodde bare ikke du var sånn into it som jeg" svarte Martine, overrasket men samtidig glad.
"Jeg er seriøs". Tina satte seg opp. Hun så utover havet, hun sukket.
"jeg..." mumler Tina "har alltid likt deg, jeg har vært hodestupts forelsket i deg helt siden første gang jeg så deg". "hva? På første trening?" sier Martine. "Jaa" svarer Tina nervøst.

"jeg falt for deg første gang jeg så deg, men jeg turde ikke å si noe. Jeg har drømt om deg, for cirka to uker siden trodde jeg at jeg så deg stå i døra rope – go morgen solstråle!-" Svarer Martine.
"har du?!" roper Tina, hun snur seg mot Martine. "men jeg trodde....." Martine stopper Tina med et kjærlig kyss. Tina smiler "jeg er lykkelig" sier hun mens hun ser inn i de hav blåe øyene til Martine. "jeg elsker deg" sier Martine. "jeg elsker deg og!" sier Tina og hopper i armene til Martine.

De sitter der en stund til og bare snakker, til slutt går de tilbake til festen, hand i hand.
Folk på festen er overrasket over å se de sammen, men de fleste skjønte det. For det var så åpenlyst at de begge likte hverandre, men de bare så det ikke selv.
Martine og Tina fortsatte med sitt og dette var ikke siste gangen de gjorde det, de var åpen om forholdet og alt i alt gikk det bra til slutt, begge ble lykkelige.