Sol, Sommer, Oslofjorden, Båter

Det var en varm dag, og jeg og typen var veldig kåte på hverandre. Men jeg hadde lovet han at i dag skulle vi på fisketur.

På vei til stranden som lå litt for seg selv pirret jeg han veldig opp. Når vi kom frem til stranden som hadde den beste utsikten over Oslofjorden, tok vi frem fiskestanga og champisen. Jeg merket det på han at han var sprengkåt og ville ha meg nå. Jeg bestemte meg for å være litt sær og skulle bare fiske. Til slutt ble han ståendes bak meg mens jeg holdt alt jeg kunne i fiskestanga. Vi begge sto der i badeklær og var like kåte.

Vi spratt champisen og tok et glass og befølte hverandre intenst. Han la meg ned på fjellet og befølte meg fra tærne og videre opp mot lårene. Der brukte han god tid og til slutt endte han opp mellom beina mine og onanerte meg som om han aldri skulle gjort det før. Han fortsatte å kysse meg oppover magen, over brystene og rundt halsen og forbi ørene og endte opp ved munnen min. Vi begge var utrolig opphisset og enset ikke hva som var rundt oss...

Tilslutt tok jeg et hardt tak i han og snurret han rundt så jeg lå over han, dro av han badeshortsen mens han hadde klart å få av bikinien min. Jeg red han som jeg aldri hadde ridd før og vi begge skrek av nytelse når jeg kjente han vokste på vei inn i meg. Han snurret meg under igjen og red meg så hardt at jeg nesten begynte å gråte over hvor godt det var.

Når vi begge hadde fått 2 orgasmer på rappen la vi oss ned og sa takk til hverandre og fortalte hverandre hvor godt det var, helt til vi så bølgende i vannet og de tre båtene som nettopp hadde kjørt forbi vår ville stund på fjellknausen. Vi tok på oss klærne og gikk til bilen og fortsatte like fint i hele huset hjemme igjen.

Kunne ikke blitt en deiligere sommerdag 2008=)