Sofakos del 1.

"Mange ganger hadde jeg måttet ty til fuckmachinen min for å håndtere det hun hadde fortalt meg tidligere om kveldene."

Vi satt i hjørnesofaen min som mange ganger før, hun hadde på seg en trang hvit singlet som strammet over to fyldige pupper, hun hadde ikke bh på, det hadde jeg lagt merke til da hun kom inn døra. Niplene hennes var harde og vistes deilig mye. Hun satt på langsiden med ryggen til armlenet og knærne opp slik at jeg som satt i hjørnet kunne se rett i mellom beina på henne. Hun hadde en hvit truse på seg og da hun satte seg hadde jeg lagt merke til den med en gang, det ilte i musa mi. Vi så en film og etter hvert kom det en ganske intens lesbisk sex scene, jeg svelget tungt hver gang karakterene klynket og stønnet, jeg håpet hun ikke merket det.

Jeg hadde drømt og fantasert om henne hver gang jeg hadde knullet meg selv de siste tre årene! Jeg kjente det stramme seg noe voldsomt i musa neste gang jeg så inn under skjørtet hennes. Den hvite trusa hennes var begynt å bli våt! Jeg kjente selv en liten glipp av saft som presset seg ut mellom mine egne lepper. Jeg så intenst på henne, hadde så lyst å sleike henne utenpå trusa, smake henne. Bite lett i leppene hennes. Hun kunne da ikke ane hvilke lyster hun kunne sette i hode på meg. Etter en stund sa hun navnet mitt - Stine! Det brøt meg ut av fantasien min, jeg merket at jeg hadde munnen halvveis åpen og jeg rødmet.

Hun så på meg, - Blir du kåt? Spurte hun, jeg svarte teit og på refleks. - Blir du? Hun smilte, - Selvfølgelig! Jeg kunne ikke tro det, jeg slappet litt mer av og utav det blå kom det ut av munnen min. - Veldig, kjenner det er begynt å renne ned og inn i rompa mi. Hva sa jeg nå?! Jeg ble tomatrød i fjeset. Hun spredte bena litt mer og dro opp skjørtet. - Jeg også. Svarte hun. - Ja jeg har sett det. Sa jeg, hun begynte å strekke hånda si ned til musa si, gnidde litt på den, presset trusen litt inn mellom leppene, hun var skikkelig hoven, leppene hennes svulmet. Jeg stønnet høyt, hun lo. Jeg hadde på meg en løs shorts uten truse. Jeg ville så gjerne presse fingrene mine inn i meg men jeg viste at det kom til å lage skikkelig høye våte lyder. Musa hennes hadde nå gjort trusa hennes gjennomvåt i safter, jeg så tvers gjennom den.

Jeg hadde så lyst på henne. - Få se på deg da! Sa hun lekent, jeg snudde beina mot henne med en gang og spredte dem. - Åh så deilig! Ingen truse! Fortsatte hun og bet seg i leppa, jeg dro shortsen litt til side og lot to fingre leke seg med leppene mine. Hun begynte å gni seg lenger ned, til hun traff rumpe hullet sitt. Jeg så på henne med overraskede og veldig kåte øyne, hun begynte å presse fingeren inn i rumpa gjennom trusen. Hele trusa var gjennomvåt, jeg så konturene av leppene og hullet. I det fingeren hennes gikk inn i rumpa kom det en liten sprute lyd fra min egen mus. Hun så begjærlig på meg, jeg kløp meg i nippelen og stønnet.

Dette likte hun synet av! - Kom hit, sa hun, jeg var ikke tung å be. Jeg la ansiktet mitt i mellom bena hennes, hun luktet deilig våt mus, jeg slikket over trusen hennes og det rant safter inn i munnen min. Tankene mine fløy avgårde. - Faen så godt du smaker! Sa jeg, hun nøt synet og følelsen, hun tok tak i håret mitt og presset ansiktet mitt inn i musen hennes mens hun lugget meg lett, det gjorde deilig vondt, det begynte å brenne i musa mi. Jeg gapte over det jeg klarte og sugde til, sugde i meg alle de deilige saftene hennes, leppene hennes svulmet mer og mer i munnen min og jeg klarte ikke mer, jeg måtte ha den våte musa hennes! Uten å tenke rev jeg trusen av henne, hun stønnet høyt og det kom en liten sprut ut av henne.

At hun likte det røft viste jeg, vi hadde brukt mange kvelder på å fortelle hverandre om vellykkede hendelser og egen fantasier. Mange ganger hadde jeg måttet ty til fuckmachinen min for å håndtere det hun hadde fortalt meg tidligere om kveldene. Hun kunne virkelig gjøre meg kåt. De røde leppene hennes møtte meg og glinset i våte safter, jeg spiste henne skikkelig, tunga lett på klitten til å begynne med, hun stønnet dramatisk, etterhvert trengte jeg tunga mi inn i musa hennes. -Fingre meg! Utbrøt hun, jeg ville pine henne litt lengre, hun hadde tross alt gjort meg kåt i årevis. Jeg dro henne til meg, presset bena hennes opp så jeg fikk bedre tilgang til rumpa hennes. Hun skjønte hva jeg ville og stønnet før jeg fikk bøyd meg ned, det lille trange hullet hennes var deilig.

Jeg sleiket litt lett rundt det før hun kommanderte at jeg måtte stikke tunga inn i henne, jeg gjorde det, hardt! - Aaaah! Hun stønnet og det kom en litt sterkere sprut rett i ansiktet mitt, jeg elsket det! Det dryppet ut av musa mi nå, jeg ville så gjerne ha noe inni meg men synet av henne var så deilig at jeg ville ikke stoppe. Jeg fortsatte å trenge tungen min så langt opp i rumpa hennes som jeg klarte, hun stønnet og vred niplene sine i glede. Stoffet på singleten hennes gjorde det nok følelsen enda røffere, Da jeg tenkte at hun hadde fått nok der, gled jeg to fingre inn i musen hennes, det var så vått at det sprutet ut av henne når jeg presset meg inn i henne. Hun skrek til av nytelse, - Fortere! Skrek hun, jeg var lydig og gav henne det hun ville ha, - Mer!

Jeg presset inn en finger til, etter bare tre støt til kom det - MER! fra henne, jeg ble bare enda kåtere og presset gladelig inn en fjerde finger, det var trangt nå, enda så våt hun var så var det trangt. - Fortere! Jeg gav henne hurtigere tempo og kjente en lyst av å ville presse inn den siste fingeren inn i henne, det brant og pulserte i min egen mus som en gal nå! Hun stønnet høyt og ukontrollert, beina ristet men hun var ikke helt ved å komme enda. - Mer! Akkurat der og da var det de søteste ordene jeg kunne høre. Jeg presset inn tommelen og nå, hun presset imot og hele hånden min smatt inn i henne!

Jeg frydet meg av å se henne vri seg slik i nytelse, hun hadde klemt seg blå på niplene og bena kunne ikke ligge i ro. Hun rev av seg skjorten og to deilige bløte pupper kom til syne, jeg elsket puppene hennes, jeg hadde sneket et par ganger i dusjen og ett par ganger når hun skiftet. Jeg knøt hånden min inni henne og dro den inn og ut av henne. Jeg hadde alltid drømt om å fiste en annen jente, synet av henne ble nesten for mye for meg, det banket så intenst inni meg. - Hardere! Skrek hun, jeg gav henne alt nå, det var like før. Hun sprutet meg ned og gikk opp i bro da hun kom i ett utrolig deilig brøl av nytelse. Det dryppet fra ansiktet mitt og ned på brystene mine.

Hun var for euforisk til å engang ense hva hun hadde gjort. Det var så deilig! Hun kom sakte men sikkert tilbake til hektene og ba meg legge meg til rette, shortsen min var gjennomvåt, hun dro den av i en bevegelse og jeg var så våt. Hun presset ansiktet sitt inn i musen min, jeg viste at hun alltid hadde tent på tanken av at en jente satt seg på ansiktet hennes og presset henne til å sleike til hun mistet pusten, tanken hadde gjort meg svimlende kåt mange ganger, nå skulle den ut til verks. - Snu deg, jeg vil sitte på deg! Sa jeg, kåtskapen lyste i øynene hennes og hun la seg ned, jeg plasserte musa mi godt over munnen hennes og passet på at hvis jeg lente meg litt bak så kunne hun ikke puste.

Tungen hennes gled godt mellom leppene, jeg bare nøt det i en stund før jeg lente meg bak. Det tok kort tid før jeg kjente at hun strittet i mot, jeg viste at hvis det ble for mye for henne ville hun klaske meg to ganger på låret og da ville jeg reise meg, men det fortsatte, jeg ble kåtere og kåtere av å se bena hennes sprelle i småkåt panikk, hun fortsatte å sleike selv om hun holdt på å miste pusten, dette gjorde meg skikkelig kåt, jeg var så nær å komme, - Ja, ja, jaa! Jeg kommer! Ropte jeg, det sprutet inn i munnen hennes, til min deilige overraskelse kunne jeg kjenne henne svelge unna det jeg gav henne, følelsen gav meg en enda større orgasme før jeg skle av ansiktet hennes. Hun hev etter pusten og gliste til meg, dette var fantastisk!