Snill politimann

Jeg gikk alene langs veien nedover, med en idè om å gå hjemover, noe som var et godt stykke unna. Jeg var litt fortumlet og en god del beruset. Klokka var 3 midt på natta og det regnet i store mengder, og jeg som gikk med høye hæler, kjole og en tynn jakke over meg... 

Hadde nemlig nettopp vært på bygdefest her og bestemte meg bare for å tusle hjemover fordi festen var gørrkjedelig. Var heller ingen biler som kjørte forbi her som jeg kunne prøve å haike med, fordi det er den minste bygda vi trossalt snakker om her.

Bak meg så jeg en bil. Endelig, kanskje jeg kan sitte på. Jeg stakk ut tommelen i håp om at bilen ville stoppe. Bilen stoppet, og jeg la fort merke til at det var en politibil. "Faen" sa jeg stille, og tenkte at i verste fall måtte jeg sove i fyllearresten nå. Ut av bilen kom en høy politimann, med den karakteristiske skinnjakken de ofte bruker. "Hei, hva er det du gjør ute her alene?" sa han med en ganske deilig, dyp, mørk stemme. Kjente jeg ble ganske nervøs, men svarte ganske raskt "Er på vei hjem fra fest, kanskje ikke mest optimale omstendigheter å gå hjem på da, men det går fint", svarte jeg med et lite knis og så meg rundt på all regnet og sølepyttene som var. "Å ja, helt klart, du burde jo ikke gå hjem slik som dette. Du vil jo fryse ihjel" svarte han, og jeg var lettet over at han enda ikke hadde kommentert noe om at jeg virket full. Men jeg var ikke så veldig full heller, så det var nok akseptabelt.

"Jeg kan godt kjøre deg hjem om du vil det, jeg er uansett ferdig med patruljen min i natt" sa han, og jeg kjente en lettelse over at jeg ikke trengte å gå hjem allikevel. "Ja gjerne, det vil jeg virkelig sette pris på!" svarte jeg med glede, "Flott, da kjører vi da" sa han med det fineste smilet jeg noensinne i mitt liv har sett. Det var noe helt spesielt. Vi gikk mot bilen og satt oss i. I bilen fikk jeg en nærmere kikk på han. Øynene hans var lyse med en blanding av blågrå, kjevelinjen hans var maskulint definert og han hadde litt skjeggstubb. Håret hans var kort og svart. Han var rett og slett herlig å se på.

"Nå, hvor bor du hen da?" spurte han mens han kikket på meg. Jeg blir så nervøs når kjekke menn ser på meg eller i det hele tatt snakker til meg, fordi jeg er ikke akkurat den mest attraktive jenta. "Jeg bor i Kirkeveien 4, tre hus unna den gamle villaen" svarte jeg nervøst og kanskje en smule stammende. Jeg vet ikke helt, jeg ble ganske tullete i hodet av denne mannen.

Bilturen tok omtrent 22 minutter og vi hadde snakket mye om musikk og jobb i løpet av de 22 minuttene som føltes alt for raske. Endelig var vi framme og jeg var klar til å gå å legge meg med en eneste gang. "Tusen, tusen takk for at du kjørte meg hjem" sa jeg, "Bare hyggelig" svarte han og blunket med det ene øyet til meg. Jeg åpnet bildøra og gikk ut av bilen, og så small det i hodet mitt, slik som bruker å skje når man er beruset og sitter en stund og plutselig reiser seg opp. Jeg ramlet. Fyfaen så flaut. Politimannen gikk raskt ut av bilen og hjalp meg opp igjen, og vi lo litt fordi det var så dumt. Jeg var ikke så full engang. "Tror jeg følger deg inn jeg" sa han og tok tak i arma mi og følgte meg forsiktig inn inngangsdøra. Så sto vi der i gangen litt, kikket på hverandre i ubekvem stillhet. "Sååå, takk igjen" sa jeg til han litt forvirret om hvorfor han ikke bare hadde gått ut døra enda. "Det er en selvfølge at jeg skal hjelpe en sånn vakker kvinne som deg, vet du." sa han og tok armene i kryss og smilte. Ah, de ordene. Den mannen. Jeg ble så kåt av måten han sa det på. Hele holdningen. Helt ærlig har jeg vært kåt helt siden bilturen, men nå fikk jeg de villeste fantasier i hodet. Kjente en enorm trang til å bare gå mot han og kline, men han er en politimann. Jeg vet ikke om han føler det samme som meg, men han sa jo at jeg er en vakker kvinne og han har virkelig vært en gentleman mot meg. Jeg bet meg selv hardt i underleppa og så på han, lysten var så sterk.

Plutselig sa han "Faen heller", tok av seg jakka og kom mot meg, slengte meg ned på benken som sto i gangen og vi begynte å råkline. Kukken hans var så jævlig hard at jeg kjente den pulsere mot meg. Han tok av seg skjorta, og jeg fikk sett brede, deilige skuldre, store overarmer og definerte magemuskler. Dette var en veltrent politimann. Han kysset meg på halsen, bet meg i øret og kviskret "Hvor er senga?", og jeg pekte mot døra til venstre. Han løfte meg opp med føttene mine rundt seg og slengte meg ned på senga. Der lå jeg med han over meg og vi klinte saftig med og lekte med tungene til hverandre. Han lagde sirklete bevegelser med tunga si på tunga mi. Jeg var så sinnsykt våt.

Han løftet opp kjolen min og begynte å kysse magen og jobbe seg nedover på lårene mine. Han var rask med å få av meg trusa og begravde hodet sitt mellom beina mine og tok kjønnsleppene mine til side og begynte å slikke direkte på klitoris. "Ahhh" stønnet jeg høyt, og jeg tok tak i hodet hans og presset hardt mot lemmet mitt. Han slikket raskere, spyttet på for å gjøre det våtere enn det allerede var. Han tok 2 fingre om presset inn mot g-punktet samtidig som han gjorde flere bevegelser med tunga på klitten min. Han varierte med å suge litt på klitorisen og bet forsiktig på kjønnsleppene mine. "Åååhhh" skrek jeg fordi det var så sinnsykt godt. Han fortsatte raskere og raskere, hele tiden med 2 til 3 fingre på g-punktet som han presset på mens han slikket fitta mi. Jeg lå og vridde meg i godhet og stønnet stadig, til jeg til slutt nådde klimaks. Jeg skrek så høyt og kom så hardt at jeg bare ble våtere enn tidligere.. Han kysset seg oppover mot meg nå og klinte med meg mens han tok tak i den lange, tjukke kukken sin og stakk den i den sinnsykt våte fitta mi. Den gikk rett inn. Vi klinte fremdeles mens han penetrerte meg ut og inn mens han lå over meg, og han stønnet.

Nå ville jeg ta styringen. Jeg la hendene mine rundt han og rullet han på ryggen slik at jeg ble øverst. Jeg tok av meg kjolen så han fikk sett brystene mine skikkelig. Jeg satte meg ned på kukken hans. Med vuggende bevegelser fram og tilbake med øyekontakt hadde vi den deiligste sexen i verden. Jeg fortsatte, og han masserte brystene mine mens jeg ridde kukken hans. Varierte litt med å vugge og å gå opp og ned på kukken hans med raske bevegelser, og det var tydelig han likte begge deler slik som han stønnet. Etter en stund stakk jeg kukken hans i munnen min. Slikte nedover og oppover staken og rundt penishodet, og stakk den så langt inn i munnen jeg klarte. Lekte forsiktig med ballene mens jeg sugde med roterende bevegelser. Runket resten av kukken som jeg ikke klarte å gape over fordi den var så stor.

"Kom hit søta" sa han med intensjon om at vi skulle kline igjen. Vi klinte enda mer mens jeg lå over han, og han tok ene hånda si rundt kukken og gled den over fitta og klitorisen min mens vi klinte. "Sett deg på alle fire" kommanderte han nå, og klasket meg på ræva og stakk kukken inn i fitta mi, tok tak i hoftene mine og penetrerte meg så dypt han kunne. Han fortsatte, men det tok ikke lang tid før han begynte å stønne hardt og jeg ble fylt opp med varm, god sæd. Jeg gikk og ordnet meg og la meg i senga sammen med han. Vi smilte til hverandre og ble liggende hele natten våken med flere runder av verdens beste sex.