Snart jul

Det nærmet seg jul og det skulle vaskes litt hjemme. Etter å ha vasket en liten stund får jeg en sms. Den er fra en deilig venn som skriver at han er like i nærheten, og lurer på hva jeg gjør og om jeg vil ha selskap... Selvfølgelig vil jeg det! Kjenner at jeg blir litt våt bare ved tanken. Vi avtaler at han skal komme om 20 minutter.

Tiden går, og så hører jeg endelig den kjente bilduren. Han er her... Jeg går for og åpne døren, lettkledd. Han smiler og sier hei. Og det ligger en hete i stemmen jeg kjenner godt igjen. Jeg vet allerede at han har lyst. Vi går inn og jeg kjenner at det var godt jeg brukte høvelen i dusjen. Vet at han liker det glatt. Vi setter oss på sengekanten. Hendene hans kjærtegner kroppen min, og jeg kjenner jeg lengter etter å få han nærmere. Jeg stryker hånden på utsiden av buksen hans, og kjenner den stive penisen hans mot hånden.

Jeg drar sakte ned glidelåsen hans. Han drar ned glidelåsen jeg har på buksa, og stikker så hånden ned. Hvisker: "Du er så deilig våt. Kjenner du vil ha meg." Jeg smiler mens jeg sakte tar frem penisen hans og suger ham sakte inn i munnen. Kjenner han blir enda stivere. Han legger oss bakover i sengen, og jeg kjenner at hånden hans er på vei opp mot lårene inn mellom det våte glatte og lengtende...

"Hva ønsker du?" spør han. Jeg svarer "jeg vil ha deg, kjenne deg inni meg." Jeg trenger ikke be ham to ganger. Han kler seg naken før han fjerner mine plagg sakte. Så står jeg på alle fire i sengen med ham bak meg. Kjenner penisen hans mot mine lepper, kjenner han støter og er inni meg. Det føles så deilig! Han tar frem et lite egg som han legger mot klitoris slik at jeg har dobbel nytelse. Jeg kjenner hans harde og ville støt ut og inn, kjenner han snart vil komme. Han øker farten på egget så jeg også nærmer meg denne herlige tilstanden av nytelse..


Vi kommer samtidig, like heftig i en deilig orgasme. Dette var deilig. Han kler på seg mens han ser på meg der jeg ligger, og spør om jeg nøt det. Jeg nikker og sier ja. Han må tilbake på jobb. Og jeg til mitt, med deilige tanker i hodet.