SMS-Rebus

Vinnernovelle oktober 2010

Han hadde akkurat stemplet ut på jobben etter en lang dag da det tikket inn en melding på telefonen hans: «Søte, røde og saftige koser de seg sammen i sin kurv. Finnes på stedet med navn på noe med hårete brun utenpå, men grønn og deilig inni». Etter litt betenkningstid kom han frem til svaret. Han tastet det inn på telefonen: «En kurv med jordbær på Kiwi». Og.. send. Noen sekunder etter kom neste melding: «Riktig. Kjøp kurven øverst til høyre og finn neste ledetråd». Han puttet nøkkelen i tenningen, startet og kjørte avgårde. Idet han hadde parkert og gikk inn døren, kjente han en voksende kribling i magen.

Der lå de, fristende røde og ertende søte jordbær. Han gikk bort og strakte seg etter den bakerste kurven. På undersiden var det festet en rosa hjerteformet post-it lapp hvor det var skrevet: «Kjøp med deg kurven, sett deg i bilen og i hanskerommet vil du finne neste ledetråd». Han kjente hjertet slå betraktelig fortere der han sto i køen for å betale jordbærene. Hva var det neste? Nysgjerrigheten var stor og han svettet i håndflatene. Ute i bilen satte han jordbærkurven i passasjersetet og åpnet hanskerommet. En ny lapp hvor det sto: «Send meg en SMS hvor det står: du gjør meg kåt. Vil ha deg.» Hendene hans skalv idet han tastet inn meldingen. Og mens han satt og ventet på svaret, kjente han hvor kåt han også begynte å bli.

Hun hadde helt rett, hun gjorde ham så kåt. Hver gang... Meldingen tikket inn: «mmm... så deilig. Kjør hjem og ta deg en dusj. Vask deg grundig og barbèr deg både i ansiktet og på pungen. Ikke kle på deg etterpå.» Han svingte opp i gårdsplassen og kjente pikken stange mot glidelåsen i arbeidsbuksa. Så utrolig tent og spent kunne han ikke huske han hadde vært noengang. Han låste seg inn og hoppet i dusjen. Sørget for å vaske seg godt over det hele, og barberte seg så det ble silkemykt og deilig. Ville nødig risikere at hun ikke ville være fornøyd for så å avbryte det hele. Selv om hun var en del mindre enn ham, hadde han stor respekt for henne.

Håndkledet sørget for å få tørket hver eneste del av kroppen til alt var tørt. Og nå så han det, det hang en rosa hjertelapp på døra hvor det sto: «Se under baderomsinnredningen og kle på deg det som ligger der. Og ingenting annet». Han dro det frem og holdt den opp. Det var en kjeledress og ved siden av lå en rørtang og en skiftenøkkel. På nok en lapp var det skrevet: «Kjør ned til der vi første gang møttes ordentlig og ble sammen. Jeg har en lekkasje her og håper du har redskap nok til å fikse det. Og ikke glem jordbærene!». Han dro på seg kjeledressen og røsket med seg verktøyet. Når han kjørte mot det gamle brune og falleferdige huset, var det akkurat som om han var 20 år igjen og nyforelsket. 14 år hadde det gått siden den gang.

Det boblet i hele kroppen. Ikke noe mindre da han fikk øye på den svarte bilen hennes som sto parkert i kanten av parkeringsplassen. Ingen andre var i sikte, ikke engang henne. Han parkerte ved siden av bilen hennes og gikk ut. Kikket seg nervøst omkring og tok i døra. Den eneste døra som ikke var låst, var den ene bakdøra. Så han satte seg inn der. På setet lå det en turkis truse med blondekanter. Han kjente den igjen med en gang. Ved siden av den lå en ny lapp. «Her ser du resultatet av lekkasjen jeg har hatt. Det er din skyld, og jeg vil at du skal gjøre opp for deg. Sett jordbærene foran, i passasjersetet». Det gjorde han og tok opp trusen. Den hadde en stor våt flekk der musa hadde vært. «Lekkasjen» var ganske stor. Han luktet på den og kunne kjenne den friske og kåte duften av kjønnet hennes. Det luktet himmelsk og han lukket øynene og så henne for seg. Kjente at pumpa slo kraftig og hyppig nå. Han skvatt til da bilen ble låst opp og døren gikk opp. Hun satte seg inn og sa ingenting.

Tok bare et jordbær og smakte på det. Stønnet lavt. Hun hadde på seg en sexy kort og svart kjole. Den hadde han aldri sett før, måtte være nyinnkjøpt. Blodrøde frekke lepper og store mørke solbriller. Truseløs satt hun der og spiste jordbærene. Så rettet hun inn midtspeilen så hun kunne se ned i baksetet. «Kle av deg så jeg får se redskapen din» Sa hun med en lav og hes stemme. Han gjorde som hun sa og satt der etter litt helt naken med pikken pulserende oppover magen. «Ser ut som den skal duge. Stor, hard og glatt nok... Få se deg ta på den. Runk den for meg». Han la hånden rundt skaftet og runket den sakte. Det piplet ut dråper som rant ned over fingrene hans. «Skli ned og legg bena på seteryggene. Spre bena så jeg får se godt».

Hun tok et nytt jordbær og sugde det sakte inn i munnen. Lot det gli ut igjen før det på ny forsvant inn mellom de deilige leppene. Sugde det som om det var hodet på pikken hans. Det var et utrolig deilig syn. Da det var tomt for jordbær snudde hun seg rundt og tok av seg solbrillene. Satte seg med ett kne i hvert forsete og så han dypt inn i øynene med en kåthet i blikket han ikke hadde sett . Han stoppet og runke og frøs til. Hun tok forsiktig vekk hånden hans og la sin rundt pikken. Klemte litt og raspet forsiktig med neglene som også var like blodrøde som leppene. Han stønnet og fikk nå øye på at han hadde innsyn rett inn under kjolen hennes. Så den gapende og dyvåte musa. Lekkasjen var fortsatt der, og han kjente han fikk lyst til å smake på henne. Istedet var det hun som skulle smake på han. Hun begynte å runke han forsiktig mens tungen lekte rundt hodet.

Lot det så forsvinne inn i den våte munnen samtidig som tungen fortsatte leken. Tok så gradvis mer og mer av pikken hans i munnen og sugde den deilig i lange tak. Han lukket øynene og nøt den vanvittig deilige behandlingen. Hun masserte ballene mens en finger masserte rumpehullet. Munnen slapp plutselig taket og han åpnet øynene. Så henne trekke av seg kjolen og blottlegge den deilige kroppen han elsket å legge øynene på. De flotte brystene gjorde et hopp og disset ertende idet kjolen skled over dem. Vortene var store og harde. Hun kom krypende bak til ham. Satte seg skrevs over og ga han et deilig sensuelt kyss. Først klinte de lett og ertende før de omfavnet hverandre og klinte vilt og heftig. Akkurat slik det var for 14 år siden. Hun smakte av en blanding av jordbær og en anelse av pikk. Det gjorde han bare enda mer kåt. «Få se om redskapen din gjør nytte for seg nå da». Sa hun, så stryrte hun pikken mot åpningen sin og tredde seg ned.

De stønnet i kor og hun begynte å ri han. Følelsen han hadde nå overgikk alt han før hadde opplevd. Han var helt ute av kontroll over seg selv og klarte knapt å fokusere på noe som helst. Han klamret seg til henne og kjente hvordan hun skled opp og ned på pikken. Han tok en brystvorte i munnen og bet forsiktig, sugde på den og lot tungen leke med den. Han tok et godt tak i hver av rumpeballene hennes og overtok styringen litt. Knullet henne hardt og rått, akkurat slik han visste hun likte det. Og kunne føle det på henne at hun nøt det. Han kjente saftene hennes renne nedover ballene.

Hun hadde ikke lenger kontroll over hverken han eller seg selv, og stønnet og skrek om hverandre. «Jeg klarer ikke holde tilbake lenger, du gjør meg så utrolig kåt», sa han idet orgasmen bygde seg opp og sæden fant veien gjennom pikken, ut og dypt inn i henne. Hun skrek og ristet oppå han mens orgasmen skylte igjennom hele kroppen, helt ut til hver fingerspiss. Svette og helt utmattet satt hun fortsatt oppå han mens de fikk igjen pusten. Pikken skled ut av henne og sæden piplet ut mellom de svulmende leppene og nedover til den samlet seg i en dam i setet. «Neste gang ser det ut som at jeg trenger en fyr til å rense setene mine i bilen...». Hun blunket og ga han et kyss.