Slik alle mandager burde være

Vinnernovellen April 2011

Hvert skritt var blytungt. De 50 trappetrinnene føltes ut som starten på en Mount Everest ekspedisjon. Må gå varsomt for at ikke lungene skulle svikte på vei mot toppen. Hungeren pep i tarmene av lukta av kjøttkaker, lasagne, og biff som peilet seg inn på luktesansen fra naboene. Og tanken på ei tom leilighet gjorde ikke skuldrene mine noe lettere.

Kom meg innenfor døra, og slengte skoene dit hybelkaninene regjerte. Slipset holdt på å ta livet av meg, slips er som båndtvang i business bransjen. Jeg rundet inn til soverommet for å få av meg dressen, men ble var på en romsterende lyd fra kjøkkenet. Jeg la fra meg dressjakka på senga, og gikk lydløst for å sjekke. Jeg stakk hode ut av døråpningen og møtte fronten på en pistol. I rundt 5 sekunder var jeg ganske så mo i knærne, men så at det var en lekepistol.

Jeg ble stående i den stillingen jeg entret rommet, mens øynene traff en deilig kvinneskikkelse på 1.75 meter høy, langt, bølgete, tykt hår, en atletisk kropp med rundeformer, iført sexy undertøy med hoftestrømper og høyhelte sko, som bare sa: KOM Å TA MEG! Jeg kjente henne igjen fra forrige fredag, da hun forlot leiligheten for en weekend i Hellas. Hun hadde kommet hjem tidlig…

”Vi må skynde oss, før dama kommer hjem.” Sa jeg og gliste med en ertende tone. ”Hysj!” Fikk jeg til svar, og ble fulgt inn på kjøkkenet med hendene i været. Jeg ble fersket av å se på den deilige kroppen hennes, og rødmet som en skolegutt som ble tatt i å titte på gym lærerens runde dissende bryster. Hun lirket frem et par håndjern, og festet meg fast til dørhåndtaket i det ene kjøkkenskapet. Hun la fra seg leke pistolen og gliste fåret, startet sakte å åpne knappene i skjorta, lirket to varme hender innenfor og befølte kroppen min. Hendene føltes glovarme, berørte hver fiber, og fikk hele kroppen til å sitre.

Hun bevegde seg nedover og tok et godt tak i utstyret mitt, og klemte forsiktig til. Testosteronet hadde tatt innbo blant hjernecellene for en god stund siden, men nå hadde de left the building. Mens hun hadde grepet rundt kronjuvelene fikk jeg et hardt og langvarig kyss. Jeg prøvde å lure tunga inn, men hun fortsatte nedover halsen min, videre nedover, nå stod hun i en perfekt dogy style stilling. Hun begynte å åpne belte, glidelåsen og tok fram joysticken. Mens hun hadde et fast grep rundt den allerede harde kameraten, satte hun seg rolig ned på kne, bare for å drøye tida.

Det var som himmelen åpnet seg da hun tok den i munnen, et ganske så godt stønn seilet over leppene mine, og hun sendte meg et kåt blikk og et skjeft smil. Naboene kunne få med seg hva som foregikk gjennom de store panorama vinduene, men jeg ga faen. Håndjernene var noe helevettes pakk, jeg hadde så lyst til å ta på henne, mens hun gjorde jobben på en perfekt måte, ta tak i håret og følge bevegelsene som kunne gjøre underverker. Ikke langt unna klimaks stoppet hun, reiste seg opp og gikk ut av rommet. ”Du deilige dame, skal jeg bare stå her med buksene ned på knærne, slik at Fru Andersen får sett noe hun ikke har sett på 50 år?” Ropte jeg etter henne, men fikk ikke noe svar.

”Vi må skynde oss, så ikke dama di fersker oss” Sa hun til meg og gliste fåret. Hun hadde med seg nøkkelen, og kom helt mot meg, klistret den deilige kroppen sin mot min, og hvisket i øret: ”Nå er det din tur Mr. Bad Boy å gjøre sakene du er lagd for,” og blunket til meg. Hun låste meg ned fra skapet, men jeg klarte ikke å vente med å få den av, så den ble hengende på den ene armen. Jeg åpnet bh-en med en hånd og den andre var der nede på et blunk. De faste runde brystene lyste mot meg og bare bad om å få bli behandlet.

Jeg tok det ene i munnen, og sugde på den lille knoppen. Hun begynte med småstønning av behandlingen. Jeg kysset henne på munnen, og løftet henne opp på kjøkkenbordet som hadde perfekt høyde. Jeg prøvde en finger inn, og merket at hun var mer en klar nok. Jeg nølte ikke, og presset meg sakte inn i henne. Begge kom med et dypt stønn, og økte takten. Hun krysset føttene rundt livet på meg, og kysset meg voldsomt. ”Ahhh.. herregud!!” kom det fra henne, og jeg kunne ikke si meg mer enig.

Jeg ble værende inne i henne, begge var andpustne. Jeg lå over henne, for å få igjen pusten og kjøle ned blodet som kokte. Hun hadde fortsatt føttene rundt ryggen min, var som hun var gått i lås, men dro meg ut og tok meg med bort på sofaen i stua. Jeg rakk ikke å reagere før hun hoppet skrevs over meg, og sa; ”Hold ut cowboy, det er ikke langt igjen!”. Å det trodde jeg henne på! Hun satt med rumpa mot meg, og jeg fikk med meg alt. Hun senket seg over den steinharde kameraten. Rumpa økte takten, hun var våt, veldig våt, kameraten var stiv som en kjepp. Jeg tok tak i den runde rumpa, kjente hvordan den arbeidet, så bare kameraten bli slukt og så komme til syne, for et herlig syn!

Jeg kjente jeg begynte å nærme meg klimaks, jeg kjente og hørte at hun ikke var langt etter. Jeg presterte å si ”Jeg er snart framme!”, og forbrede henne på å tekke seg ut. Det ringte på døra, og jeg kom ut av testosteronblokkeringen. ”Kom inn i meg!” sa hun og ikke brydde seg om de på den andre siden av døra, jeg kom meg absolutt ingen vei. Hun presset seg helt ned, og en kjempe bølge kom innover oss begge. Hun reiste seg opp og bøyde seg ned etter morgenkåpen på gulvet, saftene rant nedover lårene, og gikk mot døra med en munter mine. Hvem er det ropte jeg før hun rakk å åpne døra, ”pizzabudet” svarte hun fra gangen. ”Ååå jeg blir aldri mett av henne!” tenkte jeg mens magen svarte med samme mening.