Sleepover

Du skulle sove over hos meg, og var akkurat kommet inn døren idet jeg kom ut av dusjen. Det var litt sent på kvelden og vi orket ikke være oppe, så vi spiste litt og så på tv før vi la oss.

Jeg hadde en sånn voldsom lyst på deg, lyst til å stryke og røre på den nydelige jenta som lå i min seng. Du lå med ryggen mot meg, på siden, så jeg pjusket deg litt på ryggen. Jeg fikk frysninger når jeg lot fingrene mine gli lett over den silkemyke, hvite huden. Fra skuldrene, og ned til rett over rumpa. Over hele ryggen, på siden og magen. Sirklet meg inn mot brystene dine, før jeg masserte de lett. Vekslet mellom å massere det ene, mens jeg kysset og slikket på den andre. Så kysset jeg meg oppover ryggen, og lot tungespissen gli lett over halsen til øreflippen, og bet helt lett i den. Du lå enda på siden, så jeg kysset nedover siden på deg og lot hendene utforske hele kroppen din.

Jeg bare lå og strøk på hele deg, nøt synet av kroppen din før jeg snudde deg på rygg. La meg oppå deg og bare så litt på deg, til jeg streifet leppene dine med mine. De var myke og deilige, og jeg klarte ikke styre meg. Kysset deg hardt, mens jeg strøk hendene mine på innsiden av lårene dine. Du var så vanvittig myk og deilig, og jeg klarte ikke la være og “tilfeldigvis” komme borti skrittet ditt. Du var varm, og våt. Veldig våt.. Jeg kom borti igjen, men denne gangen kysset jeg deg på halsen på nytt igjen samtidig. Kysset meg nedover magen din, mot bena, på innsiden av lårene, lot tungen fare over dem.  Og innover, mot det varme og våte. Tungen strøk lett over kjønnsleppene dine, inn skrittet ditt og opp mot klitten din samtidig som jeg lot en finger gli helt lett akkurat litt inn. Bare for å pirre deg.  Pusten din var blitt litt tyngre, og det kom noen små klynk av nytelse nå og da. Jeg ville mer, men ventet. Bare for å forlenge alt.

Jeg så opp mot deg og ba deg legge deg på magen. Da du hadde gjort det, begynte jeg sakte men sikkert og massere deg. Helt nederst ved anklene. Jeg jobbet meg oppover mot halsen, og alt det jeg rørte med hendene mine kysset jeg eller lot tungen fare over også. Da jeg var ved lårene dine lot jeg hendene på nytt stryke over deg. Men denne gangen stakk jeg to fingre inn, og et lavt klynk unnslapp leppene dine mens jeg masserte, kysset og slikket meg opp mot øret og øreflippen med den andre hånden. Jeg snudde deg raskt, og forsvant mellom bena dine. Jeg ville ikke vente mer nå, så jeg begynte og slikke og massere klitten din med tungen min. Vekslet mellom hardt og mykt, samtidig som jeg hadde fingrene gående inn og ut av deg. Jeg tok inn en tredje finger, og du grep tak i meg.

Jeg fortsatte å tilfredsstille deg med tungen og fingrene, du stønnet høyere og ble mer og mer tungpustet. Det var så deilig og kjenne deg gripe tak i håret mitt av nytelse, det gjorde meg mer og mer opphisset. Det gikk raskere, hardere inn og ut, og tungen sirkulerte raskere. Jeg kjente musklene stramme seg rundt fingrene mine i det du kom, og du stønnet høyt. Trakk fingrene ut, mens jeg lot tungen massere sakte litt til før jeg avsluttet. Kysset oppover magen til jeg kom til leppene dine. Ga deg et kyss før vi la oss til å sove.