Skoledagen

Det var i tiende klasse. Jeg var en helt vanlig gutt, med en noe vill fantasi. Jeg husker det som om det var i går. Mattelæreren vår var den deiligste på hele kloden. Hun hadde perfekt langt hår, store pupper og gikk alltid i korte shorts og topper som viste formene skikkelig. Alle guttene fantaserte om henne. Det var i første time, og rett som det var så kjente jeg at noe reiste seg i buksa. Jeg kunne ikke motstå fristelsen, og jeg dyttet pikken ut av glidelåsen så den kom til syne.

Jeg masserte den rolig og hardt og begynte å stønne nesten umerkelig. Brystvortene til læreren stakk bittelitt ut, og man kunne lett forestille seg muggene hennes. Etter å ha onanert til henne som lærte oss om brøk og ligninger, kjente jeg noen som pirket meg i skulderen. Det var Emilie, som var jenta som satt ved siden av meg. Hun så ned på den harde penisen min og opp på meg med et spørrende uttrykk i ansiktet. Jeg fikk det plutselig veldig travelt med å putte den tilbake i buksa, men Emilie stoppet meg. Hun hvisket: "kom igjen, skal vi prøve oss litt?"
 
Jeg skjønte ikke hva hun mente, men hun tok hånden ned og begynte og forsiktig runke meg. Det var den deiligste følelsen jeg noen gang hadde kjent. Emilie satt der med et kåt uttrykk i ansiktet og runket meg midt i timen. Plutselig falt en blyant ned på gulvet, og Emilie sa: "Jeg plukker den opp!" Hun bøyde seg ned for å plukke den opp, men på veien ned plasserte hun forsiktig penisen min ned i kløften sin, og dyttet puppene sine fram og tilbake som om jeg hadde sex med puppene hennes. For at det ikke skulle virke mistenkelig reiste hun seg fort opp igjen, men begge visste vi det samme: Vi måtte ha mer. Jeg rakk opp hånda og spurte: "kan jeg få gå på do?" Emilie rakk raskt opp hånda hun og og spurte om det samme. Etter litt masing fikk begge lov til å gå ut.

Jeg poppet kuken inn og gikk ut døra med Emilie. Rett etter vi kom ut snudde hun seg og sa med en kåt stemme: "Ta meg her! Nå!" "Men burde vi ikke gå inn på et toalett eller noe sånt?" spurte jeg, men Emilie hadde allerede revet av seg buksa og sa: "jeg er våt som faen. Jeg holder ikke ut mer!" Med et klikk løsnet hun BH-en og viste sine store, naturlige pupper. De var akkurat perfekte, og hun visste det. Neste trinn var trusa.

Nå så jeg virkelig hvor våt musa var, og det var ingenting jeg heller ville enn å komme inn i den. Vi sto i en åpen skolekorridor, og hadde helt åpenlys sex med hverandre, og det føltes helt fantastisk. Jeg stakk penisen inn og hun slapp ut et orgasmestønn med en gang. Hun satt seg ned på alle fire, og jeg pulte henne av all min kraft. Skrikene hennes kunne sikkert høres over hele skolen, men vi brydde oss ikke. Vi holdt på i cirka tre minutter før noe fikk oss til å skvette til: Døra åpnet, lukket seg igjen, og der sto mattelæreren.
 
"Jaså, så dette er det dere turtelduer driver på med!" sa hun. "Vi kan forklare, det er ikke som det ser ut!" Protesterte jeg. "Å jo, da, jeg skjønner nok hva som har skjedd her. På med fillene og marsj til kontoret!" Jeg burde vært lei meg, men nå fikk jeg komme på kontoret med to av de mest sexy damene jeg visste om, og alt føltes helt perfekt.