Skogstur sammen

Ingenting er så deilig som å være i skogen. Bare gå innover fjellet og kjenne luktene og friheten. Bare gå langt og lengre og til slutt komme frem til et vann. Ta ut av sekkene og nyte utsikten. Sette opp et telt og finne frem litt mat.

Men først må jeg kjenne litt på vannet. Så mens du holder på å ordne litt ved til bålet kler jeg av meg alt og vasser uti. Vannet er deilig, solen har varmet det opp for oss. Jeg kjenner hvordan de slitne musklene får litt hvile . Jeg tar noen svømmetak og når jeg snur meg ser jeg at du står på bredden. Genseren er allerede av deg og blikket mitt møter ditt idet du tar av deg skoene og buksa. Jeg ser at du er fremdeles har energi igjen. Staken din peker mot meg og jeg tenker at den skal jeg nyte i senere. Jeg kan allerede kjenne smaken - den deilige smaken av deg.

Du vasser ut i vannet og kommer svømmende mot meg. Jeg møter deg med et kyss og kjenner kraften fra deg i det du holder rundt meg. Kjenner hendene dine som følger ryggen ned til rompa mi og holder meg fast. Kjenner hvordan du slett ikke er uberørt. Du vil det samme som meg. Jeg kjenner du vil inn i varmen min. Jeg vil gjerne varme deg på alle måter jeg kan men det må vente litt.

Vi svømmer litt og får maskert de ømme musklene litt i det deilige vannet før jeg føler etter deg på bredden. Ikke en sjel på mils avstand. Kun du og meg.

Du er klar for meg og jeg trenger deg. Kyssene dine, hendene dine som vandrer over hele kroppen min. Du suger på brystene mine. Vet hvor deilig jeg synes det er og at det tenner meg. Ingen kan høre mine stønn her. Hendene dine som drar på oppdagelsesferd. De har vært der før, men er alltid velkommen igjen.

Jeg bøyer meg og tar staken din i munnen. Du er stiv og klar. Jeg nyter dråpene som kommer ut. Lar tunga mi danse med tuppen din. Suger deg lett og lar leppene mine omfavne deg. Beveger meg sakte opp og ned. Jeg kjenner at du blir stivere.

Du snur meg med ryggen til deg og jeg setter meg på alle fire. Og sakte kommer du inn i meg bakfra. Jeg kjenner hvordan du fyller meg. Sakte trenger du lenger og lenger inn i meg før du trekke deg ut og så gjentar behandlingen. Ååå det er så deilig. Du vet hva jeg liker og tempoet øker. Vi finner takten sammen.

Du masserer gledesknappen min. Det er nesten ikke til å holde ut og jeg kjenner hvordan jeg ikke klarer å holde igjen. Krampene mine begynner og tar deg med på reisen. Nytelsen som bare to personer kan ha sammen. Kjemien vår passer perfekt.

Du trekker deg ut av meg og jeg snur meg og overrasker deg med å ta den halvstive staken din i munnen min. Jeg kjenner smaken av oss mens jeg suger deg ren. Jeg bestemmer meg for å suge deg mer senere. Det blir jeg aldri lei av - jeg vet at du også liker det.

V i slapper litt av før vi finner kreftene til å lage litt mat. Plassen er helt perfekt. Kanskje vi blir her flere dager?? Ingenting er så deilig som å bare være, nyte naturen og hverandre!