Skapet

Dagen startet som vanlig. Det var en tidlig lørdag morgen, jeg sto opp og tok en joggetur rundt innsjøen. Dusjet og tok på meg kosedressen og forbredte meg på en lang dag i sofaen.

En sesong og tre episoder av Gilmore Girls senere ringte det på døren. Jeg skvatt til og hoppet ut av sofaen og løp bort til døra. Utenfor så jeg skyggen av en høy skikkelse og omrisset av noe stort. Skapet, det forbanna skapet skulle leveres og monteres fra møbelforretningen i dag. Pokker, det var den dagen. Uten tanke for hva jeg sto kledd i åpnet jeg døren og der sto han. Høy, lys blond og helt utrolig kjekk. Brede skuldre, slitte jeans og en grå skinnjakke som fikk meg til å fokusere inn i ett par stålgrå øyne som ga meg frysninger langt ned i tærne.

”Hei, jeg skulle komme å montere et skap til en Andreassen i dag?”, sa en mørk stemme som fikk meg tilbake til realiteten med et rykk. Der sto jeg, i lyseblå kosedress, med hull på begge knærne og håret i en lettere ruskete hale og følte meg som en ti-åring. Oh joy. ”Joda”, fikk jeg tilslutt frem. ”Du får komme inn.” Han løftet pakken som om den ikke veide mer enn noen gram og jeg ble het og kald om hverandre der jeg sto. Jeg er ikke den høyeste her i verden, og er vel hva man kan kalle ganske vanlig bygd, men denne mannen fikk meg til å føle meg som en dukke. Han sto i gangen et øyeblikk mens jeg fikk et godt blikk på en stram bak, i jeans som satt akkurat som den skulle for å vise frem en veltrent rumpe.

”Hvor vil du ha det”, spurte han plutselig og jeg rev til meg øynene. Mannen hadde snudd seg mens jeg glodde som besatt. ”Ehh, soverommet”, stammet jeg frem. Blodrød av skam og med øynene festet i gulvflisene foran de bare tærne mine. ”Vel, vis vei” sa han med latter i stemmen. Jeg så opp og rundt munnen lekte et smil, og øynene glitret av humor. Jeg gikk foran ham inn gjennom gangen, vel vitende om hullet bak i dressen, hvor det kun var bar hud synlig. Hvor var fete, stygge montører når man trengte dem, lurte jeg i mitt stille sinn.

Vel inne på soverommet pekte jeg ut hvor skapet skulle stå. Vel, bokstavelig talt, og han begynte å pakke ut deler og skruer og snudde seg og smilte. ”Dette burde være gjort på 20 minutter, så du kan bare gå ut å vente.” Jeg nikket bare og fløy ut i gangen, inn på badet og rev hårstrikken ut. Grep børsten og børstet frenetisk gjennom håret til en ordentlig hestehale. Rykket dressen av og slengte den i en krok. Grep et par jeans, en singlet og trakk dem på i full fart.

Skulle akkurat til å løpe ut døren, og der sto han. Øynene var blanke, munnen halvåpen og han så litt svimeslått ut. Pokker. Døren hadde stått åpen mens jeg skiftet. Hjertet mitt slo så hardt at det dundret i ørene mine og jeg kjente hvordan blodet fosset opp til ørene, kinnene, pannen og ned til andre deler av meg som hadde fått være i fred, med unntak av litt arbeid med en høvel tidligere den morgenen. ”Du er utrolig vakker” , fikk han stotret frem. ”Det var ikke meningen å skremme deg. Jeg skulle bare spørre om jeg kunne låne et skrujern.” ”Jeg glemte visst mitt på jobb.”

Da gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før, eller noensinne kan fatte at jeg gjorde. Jeg gikk bort til ham, med et halvt øye på bulen i buksa han, strakk meg opp og la hendene rundt hodet hans. Trakk ham ned og ga ham et forsiktig kyss. Han svarte forsiktig, med armene hengende ned langs siden, som om at han var redd for at jeg skulle forsvinne. Men litt etter litt kjente jeg de store hendene bevege seg opp og rundt midjen min. Kysset ble grådigere, grepet strammet seg og før jeg visste ordet av det hadde han løftet meg opp og mine ben befant meg rundt hans hofter og vi var midt i en heftig omfavnelse. Jeg kunne kjenne hvor hard han var, selv med to sett med jeans mellom og jeg kjente at jeg selv ble våt.

Han bar meg med inn på soverommet og trakk seg unna med et lite smil mens han hvisket ”du var så utrolig søt i den dressen at jeg hadde lyst å klemme deg i det øyeblikket du åpnet døren.” Jeg smilte strålende mot de nå mørke grå øynene som var fulle av begjær. Ord var unødvendig akkurat nå. Inne på soverommet satte han meg varsomt ned på sengen og trakk singleten over hodet mitt. Bøyde seg ned og kysset meg med varme og iver nok til at jeg kjentes som at jeg var på tur ut i stjernene uten å lette av senga. Jeg grep tak i skjortekanten hans og i ett rykk fikk jeg ikke bare skjorta ut av jeansen, men over hodet og ned i en bunt på gulvet. ”Effektivt”, mumlet han med leppene ned mot halsgropa mi. ”Jeg liker effektivt”.

Leppene hans var på vei ned mot et bryst. Jeg kjente brystvortene knoppe seg i ren forventning. I det han rørte ved den ene vorten med en finger greide jeg ikke å holde et gisp tilbake, og rett etter traff ei våt tunge den andre, og et lite stønn unnslapp. Det gikk ham ikke hus forbi og han begynte å suge og småbite i den ene, mens fingrene klemte og dro akkurat hardt nok i den andre til å på nytt sende meg til himmels. Jeg lot hendene stryke over den bare overkroppen hans, skrapte lett med neglene mot den myke huden på magen og hørte han og komme med først et gisp og så en murrende lyd nede i strupen. Jeg elsker menn som viser hva de nyter.

Vi lå nå på sengen, bryst mot bryst, og jeg måtte strekke meg ned for å nå knappene på buksen hans. Den første gikk greit, men de andre var verre siden jeg fremdeles nøt vilt hans behandling av begge brystene mine. Han skjønte tegninga og reiste seg kjapt. Rev opp knappene i sin egen og flekket buksene av kjappere enn jeg noen gang har sett. Og der sto han, splitter naken og deilig, men så stor. Den var større enn de jeg hadde vært borti før, og jeg bet meg i leppen. ”Bare slapp av,” sa han lavt, ”jeg skal gi deg tid” Han bøyde seg ned til meg og kysset meg hett og heftig mens jeg kjente mine egne bukser gå samme vei som hans, og jeg hørte den samme murringen i strupen hans. Jeg var helt glattbarbert, med unntak av et lite hjerte på venusberget for å vise at jeg er en fullvoksen kvinne.

Før jeg viste ordet av det, spredte han bena mine fra hverandre og trakk meg helt ut på sengekanten mens han selv sto på kne på gulvet. Jeg kjente en varm tunge, først på det ene brystet. Så det andre, og så tok den ferden over magen min, innom alle de små punktene som sendte lange ilinger gjennom hele meg, og ned til det lille sentret for lyst og glede. Fortsatte innom det lille hjertet jeg så omhyggelig hadde lagd bare for moro og ned i den glatte kløften. Tungen lekte litt frem og tilbake, pusten min gikk som om jeg nettopp hadde spurtet to kilometer og jeg lagde lyder jeg aldri har hørt meg selv lage noensinne.

Han tirret meg som bare en med erfaring kan. Mellom noen slikk fra toppen tok han turen nedom klitoris med bred tunge, og så opp. Litt opp igjen og så nedom til kroppen min var spent i en bue mellom hendene som holdt om brystene mine. Plutselig glapp hele verden under meg når våte lepper la seg om klitoris og han begynte å suge den ømt mellom fyldige lepper. Det svartnet for meg og jeg fikk min første orgasme av en mann. Aldri har jeg følt noe så intenst. Og denne mannen var fullstendig fremmed for meg. Han reiste seg opp og viste meg den steinharde reisningen. Åh, jeg hadde lyst på den. Jeg kjente hvordan hele kroppen skrek etter ham.

Han satte hodet inn mot den nå søkkvåte inngangen min, og begynte å presse på, forsiktig. Det var helt utrolig deilig, litt vondt, men mest bare helt vidunderlig deilig å bli fylt på grensen av hva man kan tåle. Han fortsatte å presse seg innover mens øynene hans stirret meg i seng, nå flintgrå og intense. Murringen ble høyere, og ut av leppene kom det et stønn. Han var nå helt inni meg, og der holdt han seg et øyeblikk. Så begynte han å bevege seg, forsiktig først men så litt hardere, ut, vente litt og inn. Han tok meg i et fast grep om hoftene og begynte å knulle meg fast og rytmisk. Begge stønnet vi høyere og med ett gikk det opp for meg at jeg var på tur til å komme for andre gang. Jeg la meg bakover og bare fløt på bølgene i det orgasme nummer to kom piskende over meg.

Jeg kjente hvordan skjedemusklene mine klemte om ham, og med ett var han som et rovdyr, lå over meg og pumpet den store pikken inn og ut av meg mens han stønnet, og lagde lyder jeg aldri har hørt av en mann, og med ett ble han stiv, holdt meg i et jerngrep som ga meg blåmerker i flere uker og stønnet høyt mens han rykket i hele kroppen og kom inni meg. Han trakk seg ut og la seg tett inntil meg, smøg armen under meg og trakk meg helt inntil seg, fremdeles med en hånd på et bryst. ”Wow” Hørte jeg ham mumle. ”Og jeg som bare kom for å montere et skap.” ”Vel,” hørte jeg meg selv hviske. ”Du kan alltids komme å gjøre deg ferdig i morgen. Jeg har fri den dagen og.” Han hvisket tilbake; ”Kun om du lover å ha på deg den dressen igjen”

6 måneder senere flyttet han inn sammen med skap nummer to. Og jeg sitter å skriver denne historien til ham, for å markere at det er ett år siden vi møttes. Jeg har på meg kosedressen og venter på at han skal komme hjem fra jobb, og har tenkt å overraske ham.