Siste orgasme

"Etter utallige minutter med massering og kyssing av brystene hennes beveger jeg meg ned mot vagina. Kysser og stryker henne på utsiden av trusa."

Vi ha lagt oss. Dama mi ligger i sengen med ryggen mot meg. Jeg ligger og kikker på det av ryggen og skuldra som vises. Tankene svirrer i hodet mitt. Vi har kranglet den kvelden så stemninger er ikke helt best. Men jeg får ikke bort tankene min, jeg har så utrolig lyst på ho. Men vet ikke om jeg tør spørre. Jeg beveger meg rolig bort inntil ho og kysser ho forsiktig på skuldra og sier: kan jeg kysse på deg, kysse rundt på hele kroppen din. Ho svarer ikke, men snur seg rundt og legger seg på ryggen. Jeg får et stort YES inni meg. Jeg elsker å kysse og småkose på den flotte kroppen hennes.

Jeg småkysser ho på magen mens jeg stryker høyre handen forsiktig over de flotte brystene hennes. Helt forsiktig, merker med en gang at ho nyter det for brystvortene blir små og harde. Jeg bruker venstre hand til å stryke over lårene hennes. Nevene mine går over hele kroppen, fra anklene, forbi lårene, svinger innom mellom lårene og toucher så vidt borti klitoris for så videre til brystene og ut over skuldrene og ned armen. Merket at hun slapper av og nyter det. Begynner og kysse høyre brystvorte mens jeg maserer venstre bryst med venstre hand. Hun begynner å stønne. Jeg stopper ikke. Jobber med hendene hele tiden.

Munn og tunge er over hele kroppen. Fortsatt helt forsiktig. Etter utallige minutter med massering og kyssing av brystene hennes beveger jeg meg ned mot vagina. Kysser og stryker henne på utsiden av trusa. Merker ho begynner å bli litt urolig, ho ligger og vrir seg litt. Her er det bare å ta av trusa. Jeg kysser helt forsiktig på klitoris. Lar tungen stryke helt lett over det ømme punkt. Tungen flytter seg lengre ned og presser seg innenfor leppene. Tungen splitter leppen og beveger seg oppover mot klitoris.

Tar hele klitoris og litt til inni munnen min. 
Tunger roterer forsiktig opp og ned, frem og tilbake.

Mens jeg gjør dette så er høyre hand og maserer brystene og venstre langfinger er inni ho. Pusten ho sin blir tyngre og tyngre. Merker ho nærmer seg. Jeg trekker vekk munnen og tunga fra klitoris. Venter 20 sek før jeg begynner igjen. Pusten og stønningen blir mer tydelig igjen. Stopper opp igjen, venter i ca. 20 sek. Ho vil ikke at jeg skal stoppe, ho løfter hoftene så høyt ho kan slik at klitoris berører munnen min igjen.

Frister hun et par ganger til med en liten pause før jeg bare gir alt. Venstre langefinger roterer inni henne. Munn og tunge jobber iherdig med klitoris, høyre tommel og pekefinger maserer brystvortene. Alt gjøres hardere og fortere nå. Det tar ikke mange sekunder før lyder og bevegelser kommer ut av kontroll. Jeg tar henne til en utrolig orgasme. Jeg gir på til hun dytter hodet bort. "Det er nok", sier hun. "Er så følsomt. Men pul meg", sier hun bestemt.

Jeg er ikke vanskelig å be. Jeg tar og løfter henne etter hoftene og legger bena hennes over skuldrene mine. Jeg trenger inn i henne og bare gir gass. Jeg støter så fort og hardt jeg kan klare. Det tar ikke lange tiden før jeg roper: jeg kommer.... Hun tar grep om hoftene mine og drar meg mot henne. Ho vil ha meg inni seg mens jeg kommer. Etter å ha fått pusten igjen kysser jeg henne på pannen og sier: JEG ELSKER DEG