Shoppingturen

"At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd. Det banket i musen min mens jeg sugde på staven hans. Tim stønnet og sa, "suck it baby, you’re so good"

Min mor og jeg hadde lenge snakket om å reise på en storbyferie sammen, etter mange samtaler om at nå må vi endelig få det til, ble turen til London bestilt. En varm vårdag i april ble vi kjørt av faren min til Gardermoen. Da vi kom av flyet på Heathrow regnet det så det sprutet. Vi kikket på hverandre og jeg sa, "dårlig vær skal ikke ødelegge en hyggelig reise". Vi tok taxi til hotellet og fikk hjelp med koffertene, vi hadde bestilt rom hver for oss.

Vi ble enige om å møtes i resepsjonen om en time. Jeg kom ned først, satt og ventet i noen minutter. Jeg fikk øye på en kjekk mann på alderen til min mor. Han var litt grå i håret, han hadde et pent ansikt og var veldig elegant kledd. Han så plutselig på meg og smilte, jeg ble litt brydd, men smilte tilbake. Så kom min mor, og vi satte oss ned og tok en lunsj. Servitøren kom bort med en flaske vin og sa til moren min at det var en gave fra en av de andre gjestene. Moren min ble litt forskrekket. Jeg kikket bort på mannen, han smilte og blunket. Jeg kikket på nytt ned og konsentrerte meg brått om hva som var på tallerken min. Mamma sa "hvem er det som spanderer en så dyr vin på oss?" Dette hadde hun rede på, hun var kjent som en meget god vinkjenner.

Jeg svarte med smil, det er vel en som synes du er vakker da. Moren min frøys og smilte. Vinen var utsøkt til måltidet. Etter lunsjen kikket vi ut døren og regnet hadde gitt seg, så vi gikk ut for å shoppe. Det gikk en del penger den dagen. Det var innkjøp av klær som sto på agendaen. Vi var på vei tilbake hotellet da moren min møtte to tidligere arbeidskollegaer hun ikke hadde sett på mange år. Jeg sa "bare kos deg sammen med de, mamma, jeg reiser tilbake på hotellet med alle posene, så ringer jeg deg etterpå"

Jeg var fryktelig sliten etter en lang shoppingrunde i London, så når jeg kom tilbake på hotellet ble en av de ansatte med for å hjelpe meg med posene. I det jeg tipset pikkoloen, kom den eldre mannen lenger bort i gangen. Han smilte og lurte på om vinen smakte. Jeg takket høflig og gikk inn på rommet. Rett etter at døren hadde smelt igjen, banket det på døren. Der sto herremannen med vesken min. Han smilte og sa at jeg hadde glemt den i gangen. Jeg tok den imot og takket høflig, før jeg lukket døren. Jeg la meg ned på senga litt og duppet av et lite øyeblikk, men våknet brått av min egen drøm. I drømmen lå jeg og ble slikket av den eldre mannen. Idet han skulle penertrere meg, våknet jeg, rød i kinnene av min egen drøm. Jeg ringte mamma og møtte henne og venninnene. Mamma fortalte til de andre at vi hadde blitt påspandert en dyr vin, men at vi ikke visste av hvem.

Vi spiste og drakk vin på en sjarmerende restaurant. Etter en hyggelig kveld tok vi taxi tilbake til hotellet. Mamma sa hun var sliten og gikk rett å la seg. Jeg satte meg i baren, bartenderen satte en drink foran meg og sa, "the gentleman in the blue shirt says hi" Det var ham igjen. Jeg begynte å bli litt småpussa. Jeg gjorde et lite tegn til han at han skulle komme, jeg tenkte at jeg var unormalt freidig til meg å være. Han presenterte seg som Tim, en forkortelse for Timothy. Han forklarte at han var i London på forretninger. Han bodde alltid på dette hotellet. Så lurte han på om jeg hadde vært i London tidligere. Etter en lengre samtale, sa han at han skulle gå opp på rommet. Jeg reiste meg opp og slo følge med han. I heisen kjente jeg at denne mannen gjorde noe med meg. Jeg kikket han i øynene og han trakk meg inntil seg. Han kysset meg ømt i nakken og så på halsen. Jeg snudde brått på hodet og han kysset meg på munnen, så plinget det i heisen. Vi gikk med litt avstand fra hverandre innover i korridoren, men når jeg fant frem nøkkelkortet og døren åpnet seg, tok jeg tak i hånden hans og dro ham inn på rommet mitt. Vi sto lenge og kysset, og hendene vandret rundt på kroppene til hverandre. Så kjente jeg at han åpnet knappen og glidelåsen på skjørtet mitt. Skjørtet falt på gulvet og jeg var så våt og kåt.

Han snudde meg rundt, dro stringtrusen min litt til siden, før han kjørte inn en finger i grotten min. Så hørte jeg han åpnet smekken på dressbuksen. Før jeg fikk summet meg kjente jeg at han penetrerte meg. "Ååååå, dette var deilig". Denne kåtheten hadde bygget seg opp hele dagen. Han tok tak i hoftene mine og ga meg en real omgang. Jeg kjente at han spruta inni meg. Rett etter kom jeg så kraftig som jeg aldri tidligere hadde gjort. Vi kledde av oss, tok en dusj og la oss i sengen. Han la seg til mellom bena mine og spredde dem, for å komme bedre til. Han slikket meg etter alle kunstens regler, på nytt kjente jeg at det bygde seg opp, og jeg ristet i hele kroppen. Jeg har aldri tidligere sprutet under en orgasme, men det gjorde jeg nå. Jeg var helt utslitt og sovnet vel i en blanding av alkohol og orgasmerus. Dagen etter da jeg våknet var Tim forsvunnet, det var i grunn helt greit. Så fikk jeg en SMS av mamma om jeg var klar for frokost? Jeg skrev "gi meg 15 minutter", og hoppet i dusjen. Når jeg kom ned satt moren min og snakket med en ansatt på hotellet. Frokosten ble fortært og vi gikk på nytt ut i Londons gater på shopping.

Jeg gikk inn på Victorias Secret og fant et lekkert undertøy. I vesken så jeg at det lå en konvolutt, med penger og en lapp. "Buy yourself something nice, Anita. I would love to see you in it tonight." Jeg talte raskt over 400 pund, jeg ble rød og fant et nytt undertøy som var søtt, men samtidig sexy, så jeg kjøpte det i tillegg. Resten av dagen var jeg fjern ifølge moren min. Jeg fant også en flott rød kjole i en liten butikk, "den er litt dristig" sa min mor. "Flott", tenkte jeg. Da shoppingen var unnagjort, tok vi taxi tilbake til hotellet. Jeg dusjet og satte på meg det nye undertøyet og den røde kjolen. Under middagen speidet jeg etter Tim, men han var ikke å se.

Mamma lurte på om jeg var sliten, jeg svarte at det ble litt lite søvn i går. Hun sa hun også var sliten, "så jeg går og legger meg", sa hun. Jeg ble med henne opp og hun låste seg inn på rommet, når døren smekket etter henne gikk jeg ned igjen. Tim var fremdeles ikke å se, så jeg satte meg i baren. Etter et par glass vin, satte det seg noen ved siden av meg. Jeg lyste opp, det var Tim. Vi snakket lenge og han kommenterte flere ganger den nye kjolen. Jeg sa at den var nyinnkjøpt. Jeg kikket på han og sa at nå var det kvelden for min del. Jeg gikk, og mens jeg ventet på heisen kom Tim. I heisen sto vi og kikket på hverandre. Begge ventet på at vi var i rett etasje, så vi kunne komme oss inn på et rom. Jeg fant frem nøkkelkortet og vi forsvant raskt inn på rommet. Tim sa "den kjolen var flott", jeg snudde meg rundt og han trakk glidelåsen ned. Han hjalp meg ut av kjolen, så sto jeg der i det nye undertøyet. Tim smilte og spurte om det ble kjøpt for pengene? "Ja, dette og kjolen", svarte jeg. Jeg satte meg ned på kne og dro ned glidelåsen på dressbuksen. Jeg fisket ut penis og slikket og sugde på den. Tim vokste i munnen min. At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd.

Det banket i musa mi mens jeg sugde på staven hans. Tim stønnet og sa, "suck it baby, you’re so good". Jeg sa, "Please Tim, eat my pussy." Det gjorde han, han masserte musa mi, en finger gikk ut og inn. Så begynte han å slikke meg, det gjorde han til de grader. Aldri har noen, hverken før eller, siden gjort meg så seksuelt lykkelig. Dette kunne han. Etter en fantastisk musemassasje med tunga, la han seg over meg og tredde pikken sin inni meg. Det var en slik enorm nytelse. Han var ikke så stor men, det var bare så utrolig pirrende og ekstremt deilig. Jeg vet ikke hvor lenge vi holdt på, men til slutt kom vi ganske likt. Etter å ha ligget litt og fått tilbake pusten, reiste han seg opp og kledde på seg, så kysset han meg. Dagen etter skulle vi hjem, jeg gikk bort i resepsjonen for å gjøre opp regningen. Da fikk jeg beskjed om at rommene våre var betalt. Så fikk jeg overlevert en konvelutt med et brev, men innholdet der deler jeg ikke med dere...