Shopping med Eli

"Til min store fortvilelse lå jeg der uten å kunne røre meg mens jeg så på at hun ga seg selv en kraftig orgasme. "

Etter å ha vært i utlandet over en lengre periode var det nå godt å komme hjem til trygge Norge. Den eneste skår i gleden var at bagasjen min ikke var kommet. Jeg hadde vært nødt til å stå i en lang kø for å melde fra til flyselskapet og de lovte at de skulle sende den hjem til meg, men dette kunne ta inntil 1 uke, men sannsynlig før.

Ikke hadde jeg noe sted å bo heller for leiligheten min var leid ut og ble ikke tilgjengelig for meg før om en ukes tid. På flyplassen ble jeg møtt av Eli, min beste venninne, det var hos henne jeg skulle bo inntil leiligheten min ble klar. «Velkommen hjem Berit» sa hun og ga meg en stor velkomstklem.

Jeg snuste inn lukten av henne og det var en deilig blanding av nyvasket hår og parfyme. Jeg fortalte henne om bagasjen min og hun foreslo at vi dro rett på shopping når vi kom inn til byen. Jeg sa meg enig i det, hadde veldig lyst til å komme meg ut av klærne jeg hadde reist i. Vi parkerte bilen hjemme hos henne og tok en taxi til nærmeste kjøpesenter slik at jeg fikk kjøpt inn det mest nødvendige av det jeg trengte. «Nå skal vi finne noe sexy undertøy til deg» sa Eli og dro meg inn på en butikk som solgte eksklusivt undertøy. Det var mye fint der inne og vi brukte nok en time bare inne i den butikken. «Denne kan du ha på deg i kveld» sa Eli og holdt opp en liten sexy blondetruse. «Du må jo være fin for i kveld skal vi finne ett mannfolk til deg».

Jeg lo og sa at i kveld kunne jeg tenke meg å bare slappe av med en bedre middag på restaurant. «Du må uansett ha på deg noe fint under, man vet jo aldri» sa hun lurt. Vi satte oss på en liten restaurant for å spise lunsj, der satt vi noen timer og drakk vin og snakket om alt som hadde hendt siden sist. Vi begynte å bli litt brisne etter all vinen og ble enige om å dra hjem til henne slik at jeg fikk dusjet. På vei ut av senteret gikk vi forbi en butikk som solgte erotisk leketøy.

«Skal vi gå inn her og titte litt» foreslo jeg. Eli fniste litt og gikk foran meg inn i butikken. Det var ett ganske så bra utvalg der inne, og Eli gikk rett bort til hyllen med dildoer. «En sånn her hadde ikke vært dum» sa Eli, og holdt frem en stor dildo som kunne festes med sugekopp. «Denne kunne jeg bare festet på veggen i dusjen og bare tredd meg innpå» lo hun. Hun tok den med seg. «Denne her skal jeg ha» sa jeg og plukket med meg en stor massasjestav som het Magic Wand. Vinen gjorde at det tok litt overhånd der inne og Eli kjøpte dildoen og en We-Vibe og noe sexy undertøy.

We Vibe’en var en sånn sak som både stimulerte vagina og klitoris. Denne kunne fjernstyres via en liten fjernkontroll. Jeg kjøpte massasjestaven, orgasmekrem og to små svarte truser med fransk åpning, en til meg og en til Eli. I taxien på vei hjem satt vi begge tett inntil hverandre og Elis sin hånd fant min. Jeg og Eli hadde havnet i samme seng ett par ganger tidligere, uten at dette hadde ødelagt vennskapet vårt. Vi var begge det man kan kalle heterofile, men vi var også biseksuelle og fant glede i en kvinnekropp.

Vel hjemme hoe Eli hoppet jeg inn i dusjen, jeg skrudde på vannet og lot de varme dråpene skylle over kroppen min. Det varme vannet gjorde at det dugget på glassveggen i dusjen. Jeg hadde ikke hørt at Eli kom inn før hun plutselig stod naken foran meg inne i dusjen. Eli hadde en deilig kropp og puppene hennes var litt større enn mine, nedentil var hun glattbarbert. «Greit for deg at jeg dusjer sammen med deg?» spurte hun, «jeg kan såpe inn ryggen din». Hun tok frem dusjsåpe og begynte å såpe meg inn på ryggen med ømme deilige tak. Hun startet i nakken og hendene hennes bevegde seg nedover. Hun såpet inn rumpa mi og rumpesprekken.

Jeg flyttet litt på den ene foten slik at hun kom bedre til. «Men hva er nå dette?» sa hun og snudde meg rundt. «Lenge siden du shavet deg her» sa hun og tok forsiktig på musa mi. Jeg hadde ikke barbert meg på noen uker og det var ikke akkurat glatt på venusberget. «Dette skal jeg ordne» sa Eli og fant frem barberhøvel og barberskum. Hun smurte inn musa mi med barberskum og lot en finger finne vei inn i sprekken. Jeg lukket øynene og nøt berøringen.

Hun begynte å barbere meg og var veldig forsiktig slik at jeg nesten ikke merket at høvelen fjernet de siste stubbene. Jeg hadde aldri blitt barbert av noen før, så dette var en ny opplevelse. Jeg nøt å se synet av henne der hun satt naken på huk foran meg og med ømme bevegelser dro høvelen over musa mi. «Sånn, nå er den helt glatt og vakker» sa hun og reiste seg opp. Da tok jeg tak i ansiktet hennes og vi møttes i ett langt tungekyss.

«Jeg tok med meg denne, sa hun» og viste meg dildoen. Hun festet den på veggen, bøyde seg fremover og hjelp den på plass i fitta. Hun begynte å ri den mens hun stønnet lavt. «Sett deg ned foran meg og ta på deg selv» kommanderte hun meg. «Jeg vil se hvordan du gjør det når du er alene» Jeg satte meg ned foran henne, med ryggen mot veggen, spredte bena og begynte å masere klitten. Jeg var våt, ikke bare fra vannet som kom fra dusjen, men hele fitta var våt og klar.

«Så utrolig sexy å se deg sitte sånn» sa Eli og fortsatte å ri dildoen. Det var veldig opphissende å se at hun nøt den store dildoen som ga fra seg surklende lyder hver gang hun bevegde seg. Eli begynte å stønne mer og mer, og jeg jobbet hardere og raskere med fingrene mine. Jeg brukte den ene hånda til å skille fitteleppene mens den andre jobbet febrilsk. «Jeg kommer snart» sa jeg og Eli stønnet og sa «jeg vil se deg komme, jeg vil se fitta di når du kommer». Jeg kjente orgasmen starte og jeg kom nesten samtidig som Eli. Eli stoppet plutselig helt opp med jukkingen og tredde seg helt inn på dildoen «ahhhh…..åhhhhh» utstøtte hun og begynte å riste i lårene.

«Fy faen det var deilig» sa hun når hun kom til seg selv. «Å se deg sitte der helt åpen foran meg, der var opphissende» Jeg sa at det jeg hadde sett, ikke hadde vært noe mindre opphissende for meg. Vi tørket hverandre og ga hverandre et langt kyss. «Kom her» sa jeg, «så skal du få se hva jeg har kjøpt til deg» Jeg fant frem de to små trusene med fransk åpning. «Disse skal vi ha på oss i kveld» og ga fra meg en liten latter.

Vi kom oss inn i trusene og det var ganske så sexy å kjenne at hele muse var blottet. Før vi kledde på oss sa jeg, «skal vi gjøre det litt mer spennende i dag?», «mer spennende enn disse trusene?» spurte Eli forventningsfullt. Jeg tok frem orgasmekremen, eller rettere sagt oljen. Det var en liten flaske med olje som lovte at denne skulle gjøre orgasmen både sterkere og lengre. Jeg bøyde meg ned foran Eli og blottet den lille rosa knoppen øverst i musa. Det var veldig enkelt å få tilgang når det var en stor åpning i den lille sorte trusa. Jeg dryppet 2 dråper olje på klitorisen hennes og smurte det litt ut. « Kjenner du noe forskjell?» spurte jeg, «ikke ennå» svarte Eli.

Jeg fant frem We Vibe’en og førte den ene delen inn i henne. Dette var en slags dildo på 10 centimeter og som hadde en bøyle som gikk ut og la seg rett over klitten. «Denne skal jeg styre» sa jeg og pekte på fjernkontrollen. «Jeg kjenner nå en varm prikkende følelse i fitta mi, tror oljen har begynt å virke» Vi fikk på oss klærne, for anledningen hadde vi på oss korte miniskjørt og korte topper. Vi bestilte en taxi og dro på restauranten. Eli satt ved siden av meg og hadde fått en rødlig farge i ansiktet. «Jeg er så utrolig kåt» hvisket hun til meg slik at sjåføren ikke skulle høre oss. Jeg smilte lurt og trykket på fjernkontrollen.

Jeg hørte ingenting, men kunne se at det hendte noe med Eli. Hun sperret opp øynene og utstøtte ett «herregud», så sank hun tilbake i setet med lukkede øyne. Jeg satte opp hastigheten og la hånden min forsiktig på låret hennes. Jeg kunne kjenne at det vibrerte så den fungerte som det skulle. Eli begynte å bli tungpustet nå, så jeg fant ut at det var best å skru den av. «Nei, ikke stopp» sa hun, «Det er en lang kveld, så du får ikke komme enda» sa jeg og blunket til henne.

Hun ga meg ett blikk som viste at hun ikke var helt fornøyd med det svaret. Vi kom frem til restauranten og i det vi ble vist frem til bordet vårt, trykket jeg på fjernkontrollen igjen. Eli som gikk foran meg, stoppet litt opp, sviktet litt i knærne og måtte støtte seg til en stol det satt en mann på» «Unnskyld» sa hun til ham da han snudde seg « Ble bare litt ustø å måtte støtte meg» forklarte hun og gikk videre til bordet vårt. «Du er gæren» sa Eli til meg «herregud så kåt jeg er, det banker i fitta og jeg føler at den er dobbelt så stor. Jeg har så lyst til å ta på den». «Det får du ikke lov til» sa jeg. «I kveld er det jeg som har kontrollen» Vi bestilte mat og en flaske vin og prøvde å ha en naturlig samtale.

Når hovedretten kom skrudde jeg opp hastigheten på We Vibe’en og jeg kunne se at Eli grep fast i bordet med begge hender. Hun prøvde å ikke stønne, men det kom noen få lyder som bare jeg kunne høre. «Jeg kommer til å komme» sa hun, og jeg skrudde av vibreringen med en gang. «men hva i helvete….?» utbrøt hun. «Ikke ennå, du må holde igjen» sa jeg «vet ikke om jeg klarer, det banker og verker i hele fitta. Den nærmest skriker etter å få komme» hvisket hun. «Vær så snill å skru den på». Men jeg gjorde ikke det, jeg fortsatte å prate om hvor hyggelig restaurant dette var. Når desserten endelig kom skrudde jeg den på igjen.

Denne gangen lot jeg det gå litt før jeg sakte økte hastigheten til maks styrke. Eli satt nå nærmest og ristet, og hun måtte bite seg i underleppen for å ikke gi fra seg lyd. Det nærmeste bordet begynte å titte mot oss og jeg kunne se at de snakket sammen og lo. De mistenkte nok at det foregikk noe. «Jeg kommer…jeg kommer…jeg kommerrrr» hvisket Eli og la hodet bakover mens hun sank tilbake på stolen. Nå var det ikke tvil om at flere hadde forstått hva som hendte. Noen så på oss med strenge blikk, mens andre smilte lurt til oss. Flere av kvinnene på bordet nærmest oss smilte og var ganske så røde i fjeset. Eli satte seg opp og sa «det der var noe av det mest intense jeg har opplevd på lenge, jeg må en tur på do, må tørke meg for her er det vått».

Hun reiste seg og ble borte 5 minutter, når hun kom tilbake sa hun at hun hadde tatt den ut fordi hun ville spare seg til vi kom hjem. « La oss komme oss hjem til meg, nå er det din tur» Jeg var så kåt som det gikk an å bli, så vi betalte og gikk. Ute på gata fant vi en taxi, og vi hadde ikke før satt oss inn før Eli bøyde seg over meg og kysset meg. Taxi sjåføren hadde nå mer øyne for det han så i bakspeilet, enn han hadde øynene på veien. «Jeg vil kjenne tunga di langt inne meg» hvisket Eli meg i øret. Da vi endelig var fremme kunne vi ikke komme oss raskt nok inn av døra.

Vel innenfor døra forsvant klærne av med en gang slik at vi begge sto i svarte truser med fransk åpning. Eli smilte til meg og sa «bli med inn på soverommet, nå har jeg en overraskelse til deg» Hun førte meg inn på soverommet og dyttet meg ned på sengen. Hun ba meg strekke armene over hodet og bandt meg fast med mansjetter som allerede var klare. «Dette er min lille hemmelighet» sa hun «jeg har disse klare i tilfelle anledningen skulle by seg» Hun hadde også mansjetter til bena, men her måtte jeg skreve alt jeg kunne for at hun skulle få festet dem. Slik lå jeg med hendene bundet over hodet og bena så langt fra hverandre som jeg kunne få de.

Fitteleppene hadde spredd seg godt og fitta lå fritt tilgjengelig i den åpne trusa. Eli forsvant ut av rommet og kom tilbake med den store massasjestaven jeg hadde kjøpt samt orgasme oljen. «Nå er det din tur» sa hun og tok den ene brystvorten min i munn og sugde hardt på den. Jeg ga fra meg ett stønn og kjente at kåtheten blusset opp for fullt. Hun fortsatte å kysse meg nedover magen og deretter strøk hun tunga opp og ned i hele fitta. Det var himmelsk og jeg prøvde å bevege underlivet opp mot henne. Men det var ikke enkelt med beina så spredd. Hun slikket meg i hele fitta og sugde på fitteleppene, men hun passet på å ikke komme borti klitorisen min. Jeg prøvde febrilsk å bevege meg slik at jeg kunne treffe tungen hennes akkurat der jeg ønsket, men det gikk ikke.

Hun stoppet opp og tok frem oljen, hun presset ut to dråper og masserte de forsiktig på klitten. Først kjente jeg ingen virkning, men så tok det til å både bli kaldt og varmt på en gang, deretter prikket det som besatt på klitten og den skrek etter å bli berørt. Jeg prøvde å få armene mine løs slik at jeg kunne nå den, men det var umulig. «Vær så snill å ta på meg» stønnet jeg frem, men Eli svarte ikke. Hun tok frem den store massasjestaven, skrudde den på og la den rett på fitta mi. Herregud som den vibrerte, dette var det kraftigste jeg hadde kjent. Det føltes ut som jeg satt på en sentrifuge. Eli skrudde på ennå mer styrke og jeg kjente at jeg var nær ved å komme.

Da fjernet Eli massasjestaven brått og la den på sin egen fitte. «Takk for sist sa hun, nå kan du få ligge der og se litt på meg». Til min store fortvilelse lå jeg der uten å kunne røre meg mens jeg så på at hun ga seg selv en kraftig orgasme. «Å jeg kommer igjen» skrek hun ut i ett langt rop. Jeg rev og slet i mansjettene men kom meg ikke løs. Det banket og verket i fitta mi og jeg måtte få komme nå. «Eli, sett deg på ansiktet mitt» fikk jeg stønnet frem. Eli gikk rundt og tredde fitta si ned over ansiktet mitt, hun var dryppende våt og smakte herlig. Da la hun massasjestaven på klitten min igjen og denne gangen fjernet hun den ikke.

Jeg stønnet og slikket fitta om hverandre og kjente at nå kunne jeg ikke holde ut lenger. Jeg skrek det jeg klarte i det jeg kom i en sterk pulserende orgasme. Eli fortsatte å holde massasjestaven på klitten til de siste sammentrekningene hadde gitt seg, men hun fjernet den ikke. Jeg var nå så følsom at jeg prøvde å komme unna den, men hun holdt den fortsatt på plass. Jeg hadde fitta hennes over ansiktet og jeg slikket vilt rundt der og det var ikke ett sted tunga ikke berørte. Da kjente jeg en ny og enda sterkere oppbygning var på vei. Orgasmen kom raskt og denne gangen var den enda kraftigere. Hele kroppen min ristet, og jeg skrek inn i fitta til Eli idet hun kom i ansiktet mitt. I det vi kom til oss selv sa Eli «Dette var bare begynnelsen kjære Berit» «Du skal bo her en uke og vi skal teste ut alt» fortsatte hun i det hun løsnet mansjettene. Jeg lukket øynene og kjente at hun la seg inntil meg. Det kom til å bli en fantastisk uke tenkte jeg i det jeg sovnet.