Sex på bilpanseret

Første gangen vi møttes kjente jeg deg igjen. Du var han jeg hadde møtt blikket til da vi gikk på samme skole. Jeg syntes at du var pen og du smilte tilbake til meg, jeg husket at jeg rødmet og tittet ned. Jeg var sammen med en annen og det samme var du. Du satt ovenfor meg og vi fant fort tonen, du ba oss bli med til en kompis på nachspiel og jeg sa først nei, men ga etter. Visste at mannen min ikke ville bli blid, men jeg ga blaffen.

Du satt og så på meg resten av kvelden i stua til vennen din. Jeg merket fort at jeg var tiltrukket av deg og visste hvor galt det var, men jeg kunne ikke noe for det. Jeg hadde ennå ikke fortalt at jeg var gift, men det fant du ut selv. Vi avtalte å møtes dagen etter hvor jeg og venninna mi skulle møte deg og kompisen din. Vi ble sittende og se på filmer hjemme hos deg og du la deg i fanget mitt, jeg strøk deg i håret. Jeg ba deg bli med meg ut, og jeg fortalte deg at jeg var gift. Du sa at du alt visste det. Vi småpratet og gikk inn igjen. Etter dette begynte vi å møtes hjemme hos min venninne, spenningen var til å ta og føle på.

Jeg lå mellom bena dine i sofaen hos venninna mi, jeg snudde meg rundt og kysset deg for første gang og hjertet mitt gjorde ett hopp. Jeg merket at du følte det samme. Du kom tilbake igjen dagen etter, jeg ble med deg for å mate hestene. Da du slukket lyset i stallen presset du meg inntil veggen, lysten rev og slet i meg og jeg hadde bare lyst til å gi meg over, kjenne leppene dine streife meg over brystene, over hele meg. At du skulle slukke den brannen du hadde tent. Du skulle kjøre meg hjem til venninna mi etter at vi var ferdig med å mate hestene, men vi stoppet opp på veien fordi du skulle vise meg noe. Hjertet mitt dunket hardt og fort, jeg hadde så lyst på deg.

Da vi stod ved bilen la du meg ned på panseret, kysset meg lidenskapelig og jeg gav etter. Du dro ned tightsen og trusen min, og skjøv jakken og toppen min oppover. Kysset meg forsiktig på magen og oppover, huden nuppet seg der du hadde berørt meg og jeg kjente hvordan forventningene steg. Jeg lukket øynene og nøt berøringene dine, måten du berørte meg på fikk meg til å stønne. Jeg kjente noe varmt renne fra vaginaen min, og da du førte hånden din ned vred jeg meg i ekstase. Jeg grep etter deg og fikk tak i genseren din. Jeg dro deg ned mot meg og ba deg om å slukke brannen. Du bøyde deg ned og kysset meg forsiktig på klitorisen min samtidig som du berørte leppene forsiktig med fingeren dine. Hørte at du stønnet og smilte, visste at du ble tent av reaksjonen min. Du fortsatte den deilige piningen din, jeg følte at jeg nærmet meg bristepunktet, det kilte deilig i hele meg.

Brått stoppet du, jeg ville du skulle fortsette. Du tok av deg buksene, jeg hørte det rasle i beltet ditt. Brått var du over meg igjen, du kysset meg intenst samtidig som du ba meg om å skyve bena mine fra hverandre, du penetrerte meg forsiktig. Jeg stønnet da jeg kjente hvor stor du var, og det prikket i hele underlivet mitt. Du bare lå der, slik at jeg kunne tilvenne meg deg. Du beveget deg forsiktig og vi stønnet samtidig, den deilige kilende følelsen kom tilbake. Jeg kjente at det bygget seg opp på nytt, kjente at jeg nærmet meg kanten. Du begynte å øke tempoet, og jeg beveget meg i takt med deg, fullstendig revet med av lysten. Det føltes ut som om jeg eksploderte av deilige kilinger og ropte navnet ditt, ikke lenge etter kom du og du stønnet samtidig som du tømte deg inni meg.

Jeg lå og skalv av kilinger, merket nesten ikke kulden. Du kysset meg forsiktig i pannen og på munnen før du hjalp meg opp, dro ned jakken og toppen og dro på meg trusen og tightsen. Du dro på deg bokseren og buksen din, smilte til meg og ga meg et hett kyss før du klapset meg lett på rumpa. Du ba meg sette meg inn i bilen samtidig som du satte deg inn, du rygget ut bilen og kjørte derfra. Jeg visste at det aldri kunne bli oss, men visste at dette stedet alltid kom til å være der vi hadde hatt deilig sex på panseret ditt, det kan ingen ta fra meg.