Sex on the beach

Jenta blir brått slått tilbake til virkeligheten. Hun befinner seg i armene til en litt for gammel mann, i en tettpakket nattklubb. Hendene hans vandrer over kroppen hennes som på oppdagelsesferd. Før hun vet ordet av det, har han funnet veien ned mellom bena hennes. Han beføler henne raskt og hardt. Deretter tar han tak i håret hennes, river hodet forsiktig bakover og kysser henne lidenskapelig på munnen. Jenta glemmer alt annet rundt henne og lar seg rive med.

De danser som om ingen andre befinner seg i rommet, og ser på hverandre med et gjensidig lystent blikk. De vet begge hva den andre tenker på. Tiden går, og begjæret i dem begge vokser. Han hvisker i øret hennes om de ikke skal ta seg en kjøretur. Selv om jenta innerst inne er litt redd, sier hun likevel ja. Dette er natten da muren skal falle. Natten da alle hemninger skal forsvinne, og hun ikke skal være i kontroll. Natten da grensene skal sprenges enda litt mer.

De forlater dansegulvet hånd-i-hånd og går ut i den kjølige nattelufta. Der står den, bilen. Rett utenfor, som om den bare venter på å ta dem med på oppdagelsestur i nattens ulm og mørke. De setter seg inn, han starter motoren, og så er de på veg. De skal på eventyr. Uten at hun merker det, blir jenta plutselig anspent og han oppdager at hun sitter ukomfortabelt. ”Er du nervøs?” spør han. Jenta vet ikke helt hva hun skal svare. Hun vet ikke engang hva som faktisk er svaret på spørsmålet. Mannen forstår at hun trenger litt oppmuntring, en slags trygghetsgjerning, og tar den ene hånden hennes og trykker den varmt i hans egen.

Slik kjører de. Han med den ene hånden på rattet, og den andre trygt plassert i hennes høyre hånd. Jenta synes det er fint. Hun føler seg trygg, på en merkelig måte. Mannen parkerer til slutt bilen på en øde parkeringsplass, i nærheten av en strand. Hadde de gått ut av bilen, kunne de hørt lyden av bølger som treffer strandkanten. Men de går ingen sted. Riktig nok spør han om hun vil gå en tur, men etter å ha oppdaget de mørke skyene og de lette regndråpene som faller fra himmelen, sier hun raskt nei. Og i det hun sier nei, forstår hun virkelig hva som skal skje. Det går opp for henne hva hun har begitt seg ut på. Tanken skremmer henne, samtidig som den også pirrer henne. Hun har aldri hatt et one-night stand før. Men nå skal det altså skje. Tiden har kommet også for henne. Hun har alltid tenkt på det, men det har aldri skjedd. Nå skal hun altså få oppleve det. Og det med en fullstendig fremmed.

Jenta blir plutselig fryktelig nysgjerrig, og smiler flørtende til ham. Han tar hintet og tar av seg på overkroppen. Hun blir møtt av et delilig syn. Kroppen hans er enda mer muskuløs enn hun hadde forestilt seg, og han har en fin og frisk brunfarge. Hun lengter etter å ta på ham, men han lar henne vente litt med det og tar av seg også på underkroppen. Han har på seg en stram hvit boxer som framhever det svulmende lemmet hans. Hun blir yr av synet og det kribler mellom bena hennes. Han kommer mot henne og ber henne kle av seg. Hun er ikke sen i reaksjonen og river begeistret av seg t-skjorten og åpner deretter forsiktig BH’en, mens hun smiler lurt til ham. BH’en forsvinner, og hennes fagre bryster kommer til syne. Det lyser umiddelbart av begjær i øynene hans og han kommer over til passasjersiden og legger seg varsomt oppå henne.

De ser hverandre dypt inn i øynene, og lar leppene møtes i et hett, langt og deilig kyss. Han drar forsiktig av henne skjørtet og strømpebuksen hennes, og kjærtegner henne på utsiden av trusen. Hun kan kjenne lemmet hans dunke lett på innsiden av låret hennes og hun lengter etter å ha ham inni seg. Han begynner å leke med brystene hennes, kysser og biter dem forsiktig. Hun drar av ham boxeren i ren iver, og det stive lemmet hans faller ut.

Jenta tar et godt tak rundt rundt det og fører hånden sin langsomt opp og ned i en førførende bevegelse. Han nyter hvert sekund. Mens hun gjør dette, lener han seg frem og gir henne et saftig og langt kyss. Tungene deres leker med hverandre og begjæret ulmer i dem begge. Mannen bøyer seg deretter ned mot gulvet, sprer bena hennes med hendene, og begynner å kjærtegne henne med tunga. Jenta blir så kåt at hun nærmest hyler av begeistring.

Ingen av dem har tålmodighet til å vente lenger. Hodet hans dukker opp fra mellom bena hennes, han lener seg inn for et nytt hett kyss og fører samtidig bestemt den pulserende penisen inn i henne. Hun smiler av glede. Han svarer med å stryke henne lett over håret for deretter å kysse henne ømt på nakken. De finner raskt en behagelig rytme og kroppene deres beveger seg i takt. Jenta stønner av nytelse og mannen trekker bena hennes opp for å kunne støte enda lenger inn i henne. Responsen er ikke til å ta feil av. Hun vil ha mer. Han hjelper til med hånden sin og stønnene hennes blir mer intense. Hun nærmer seg. Det gjør også han.

Temperaturen i bilen øker i takt med tempoet. De svette kroppene deres dunker raskt mot hverandre. Et vindu åpnes og små regndråper drypper lett inn og ned på jenta sitt ansikt. Den kjølige luften og de lette regndråpene gir dem begge ny energi. Jenta puster fortere, samtidig som hun stønner høylytt. Hun begynner å skjelve og klorer neglene fast i ryggen hans. Underdelen av kroppen hennes rykker opp og ned, og han kan kjenne sammentrekningene i underlivet hennes klemme til rundt lemmet hans. Han blir ivrig og fortsetter å støte langt inn i henne. Han øker tempoet. Plutselig slipper han ut et langt stønn, kroppen hans stivner til og han faller til ro oppå henne. Det hele er over og det 2 ½ time senere.

Slik ligger de en lang stund, tett omslynget. Han over, hun under. Regndråpene drypper forsiktig på biltaket og det gryr sakte av dag.