Sex med min Svigerinne

Det var en fin sommer for et par år siden og turen skulle gå til sydligere strøk. Vi skulle sole oss og ha detfint. Vi var 6 stykker i alt og den ene var min svigerinne. Jeg hadde lenge sett på henne. Hun hadde deilige former og et nydelig smil. Men jeg var sammen med søsteren så prøvde å ikke tenke på det selv om tanken på henne var deilig og pirrende. Og hun likte stadig vekk og gi meg en klem. Vi kom oss etterhvert på flyet og nedover til varmere strøk. Da vi til slutt var framme i leiligheten vi skulle bo fikk vi innredet oss. Og min svigerinne og kjæresten fikk rommet rett ved siden av oss.

Det tok ikke lang tid før vi kom oss nedover til stranden. Vi fikk skiftet og kom oss raskt ut i vannet. Jeg la på svøm utover og jeg koste meg i det deilige varme, blå vannet. Da jeg snudde meg så jeg pluteslig at min svigerinne var rett bak meg. De andre var litt lenger unna og det var såpass grunt at jeg stod på bunnen. "Jeg fryser jeg" sa hun plutselig. Og før jeg viste ordet av det gav hun meg en klem og slengte føttene rundt meg. Hun var kun iført badetruse og en topp. Hun klemte seg godt inntil meg. Og det var kun hennes truse og min badeshorts som skilte hennes kjønn fra mitt.

Jeg ble stiv med en gang. Og hun kunne ikke unngå å kjenne det. De andre var langt unna nå. "Er det ikke deilig?" spurte hun "Hva da" ? Å være så tett inntil hverandre. Å jo, sa jeg og smilte lurt. "Er du kåt"? spurte hun så. " Ja det vil være å lyve å si nei". " Det er jeg og" sa hun. "Og jeg har lyst på deg" " Nå?" sa jeg. Tenk om vi blir oppdaget. "Synes det er litt spennede jeg", sa hun. Hun lot hånden sin gli ned i badeshortsen min. Hun strøk den, og jeg kunne kjenne hvor utrolig myke hennes fingre var. Kjente jeg ble kåtere med en gang. "Vil ikke du kjenne og?" spurte hun og smilte lurt. "jo, men det er jo egentlig litt forbudt. Hva tror du din søster og kjæresten din vil si??"

Jeg liker å være litt frekk jeg. Og den som det ikke vet har enn ikke vondt av. Dessuten går jeg på p-piller så det er ingen fare". Hun ga meg et lett kyss på kinnet. Jeg smøg hånda forsiktig ned under trusa hennes, kjente hun var helt glatt og litt våt. Begynte å kose litt med klitorisen hennes. Og hun vred seg i vannet av nytelse. Kjente så at shortsen min ble dratt av. Og jeg tok av trusa hennes. Du er deilig du, sa hun. Du og, sa jeg og smilte tilbake. Hun tok hånda rundt skaftet og ronket meg lett. Så førte hun den inn i det varme og våte hulerommet sitt.

Og det gikk ikke lenge før vi måtte sette opp farten. Hun hadde slynget beina rundt meg igjen. Og hun veide jo lite i vannet. "satt og fantaserte om dette på flyturen ned jeg", sa hun og smilte lurt. " Så deilig da", sa jeg. Så økte kribling i intensitet og vi kom ganske snart begge to. Du er deilig du Anita, sa jeg. Du og Ivar sa hun. Men se der tror jeg min søster og driver på. Vi så dem et stykke borte, men var ikke tvil om at det var hennes søster og hennes kjæreste.

Kanskje dere vil komme inn til oss i kveld sa hun og smilte lurt. Ja gjerne, sa jeg. Dette var jo utrolig deilig. Utpå kvelden ble det enda deiligere, men det blir en annen novelle.