Sex med Marianne

"Jeg stryker hånden oppunder kjolen hennes, men er litt forsiktig.. Hun tar tak i armen min og fører den enda lenger opp under kjolen"

Vinnernovelle september 2010

Jeg sitter på en brun pub på Grünerløkka og tar ett par pils med en gammel kjenning, Sebastian. Han er helt på sjekker'n så jeg sitter for det meste og snakker med bartenderen. Bartenderen er egentlig en veldig deilig fyr. Han er ikke så selvsentrert som jeg synts mange av bartenderne er om dagen. Han er trent, men ikke for mye, å han er brun, men ikke overdrevent. Han har fikset håre men ikke ser ikke jålete ut og han har hvite sexy tenner. Vi har en jævlig hyggelig samtale og begynner å ta ett par shots sammen. Jeg lener meg over bardisken og visker han noe i øret, å han ser på meg med ett lurt smil.

Han fyller ett glas med tequila og sier "Denne er på huset" , også putter han en lime i munnen. Jeg drysser litt salt på hånden, tar shoten og kysser i meg limen, jeg er in the moment! Det er torsdag men merker at det kommer til å bli mange her utover kvelden, vi tuller og skravler om alt og ingenting med en flørtende tone. Jo flere folk som kommer jo mere opptatt blir han, og snakkinga dabber litt av. Jeg tar meg en tur på do, og møter sebba i døren. Han ser et som en guttunge i en godteributikk eller kanskje en guttemann i en bilbutikk. Han har fått napp tenker jeg, gliser og lukker døren bak meg. Når jeg kommer tilbake til baren sitter det en jente på plassen min. "Unnskyld, men du sitter på jakken min, og det hadde vært fint om jeg kunne fått tilbake plassen min" sier jeg med en litt streng tone. "Å, er det din plass" sier hun å snur seg mot meg.

Hun er rå sexy! Hun likner ikke på noen jeg har sett før. Det bare svulmer sex av henne.. Hun har dypt rødt farget hår og blek hud men med en anelse gyllen tone. Leppene hennes matcher håret og er verken for store eller for små, de ser fantastisk myke ut. Hun har pene store tenner, og en enkel men "bestemt" sminke. Hun har på seg en hvit tube kjole, og puppene hennes ser bare helt fantastiske ut der de ligger og hviler i kjolen hennes. Hun har en tatovering på håndleddet hvor det står "Only me" med en pen skrift og ett par hvite pumps med ultrahøye heler. "Du må passe deg så jeg kommer meg forbi da?" sier hun og etter følger med ett spørrende "Hallo?!" Uff, jeg falt ut! "Neida, det er ikke så farlig, bare bli sittende du, så kan jeg bare stå jeg." Svarer jeg i en hast. Hun smiler beskjedent, men selvsikkert og jeg smiler tilbake med en gang.

Vi har en litt død samtale om.. ingenting og jeg merker jeg begynner å bli missfornøyd med meg selv. Jeg prøver å tenke på hva jeg kan snakke med henne om men jeg har jernteppe. Plutselig kommer sebba og kysser meg på kinnet, gliser stort og stolt før han blir borte igjen. "Er det typen din" spør bartenderen over disken. Jeg ler litt å svarer "Nei, han har ikke tid til meg, akkurat som deg".. Og etterfølger med å blunke med det ene øyet. Plutselig står det en tequila foran meg, "Er det ikke irriterende" sier jenta vedsiden av meg. "Vi jenter burde passe bedre på hverandre" etterfølger hun - "Skål" Svarer jeg. Jeg legger en hånd på låret hennes og ser etter en reaksjon, men hun reagerer ikke.. Hun bare sprer bena... Hun snur seg sakte og ser på meg, og puster litt tungt ut.

Det er akkurat som om jeg er fanget i blikket hennes. Selv inne på den mørke pubben kan jeg se alle fargene i øynene hennes. Blå.. Brun.. Grønn.. De skinner, er sexy og ser på meg! Jeg stryker hånden oppunder kjolen hennes, men er litt forsiktig.. Hun tar tak i armen min og fører den enda lenger opp under kjolen, så jeg kan kjenne fitta hennes gjennom trusa. Jeg reiser meg opp og steller meg tett intill henne, bøyer meg ned å visker henne i øret "bli med meg,,," før jeg snur og går mot utgangen, jeg snur meg ikke for å se om hun kommer men det håper jeg faen meg hun gjør. Tenner meg en røyk utefor, men hun kommer ikke.. Jeg stopper å prater med ett par jeg kjenner, men bestemer meg for å stikke. Mens jeg uskyldig og bestemt trasker bortover langs veien i tidenes høyeste og vonneste sko, og for å sette prikken over ien så tok jeg av meg skoene og gikk barbent på den våte, skittende asfalten i Oslos gater...

Jeg hører plystrig bak meg, og snur meg, DER kommer hun faktisk! Å jeg som hadde gitt opp, trodde hun ikke var interessert og var bitter på både henne og meg selv. Hun dro meg med inn i ett smug og vi begynte kysse heftig. Biting i leppa, og kloring over ryggen, det var villt. Da det begyte å regne, skyntet vi oss bort til leiligheten som var bare ett par kvartaler bortenfor. Våte og kalde hoppet vi inn i dusjen sammen. Hun hadde sexy små brystvorter og stripe på fitta. En tatovering av en rose på siden av magen og en jævlig spretten og deilig rumpe. Jeg såper henne inn og vasker hun i fitta, biter henne i brysvortene og sklir sakte ned på gulvet.. Jeg moser annsiket mellom beina hennes og suger på klitten hennes. Fitta hennes svulmer opp og hun er sinnsykt følsom, jeg putter en finger inn i rumpa hennes mens jeg har to fingre i dåsa - hun elsker det. Hun dytter meg ned på gulvet og setter seg på annsiktet mitt.

Det renner vann nedover kroppen hennes, og jeg hører godt at hun liker det. Hun klyper og drar seg i brystvortene, og slikker seg rundt munnen med jevne mellomrom. Hun reiser seg opp og jeg følger etter, hun snur meg mot veggen og sprer beina mine, hun klorer meg på ryggen og kysser meg i nakken. Jeg er spreng kåt! Hun setter seg på huk og sleiker meg over alt. I rumpa, inni fitta og klitten og biter meg i leppen. Det er så sinnsykt deilig, jeg klarer ikke og hold meg mer. Jeg tar tak i noe på veggen og klamrer meg fast. Hun fingrer meg, og sleiker meg og stønner og spytter meg på fitta. Det rister i hele kroppen, og det føles om jeg skal besvime! Jeg stønner høyere enn jeg noen sinne har gjort og må dytte henne bort fordi jeg ikke klarer mer. Jeg slenger hun ned på gulvet igjen, hun står i doggy og jeg klasker henne hardt på rumpa så hun stønner høyt.

Hun ynker seg, men jeg merker at hun liker det. Jeg får nesten hele hånda inn i fitta hennes, og hun er søkk våt. Hun vrir seg rundt på gulvet og strekker seg etter noe å holde i, jeg sprer fitta hennes og voldtar klitten hennes, hun reagerer kraftig og roper "trekk ut hånden, trekk ut hånden - jeg kommeeeer" Så spruter hun helt vilt mye- på meg, i kjefte min og i håret. Sinnsykt deilg å se på. Hun blir liggende litt å pese, og skjelve, og ser på meg og smiler. "Det var delig" sa hun. Du er deilig, tenkte jeg..

Vi reiste oss opp og dusjet. Vasket hverandre og hygget oss i dusjen. Hun kledde fort på seg og sa ikke så mye.. "Jeg må gå gå", sa hun forsiktig, og gikk mot døren. Hun tok på seg skoene og jakken, mens jeg stor og så på henne fra badet. Jeg gikk bort til henne, jeg ville så gjerne at hun skulle bli, men det var tydlig at hun ville gå. Hun kysset meg, ga meg en klem og kysset meg på kinnet og åpnet døren for å gå ut. "Hva heter du da?" skyntet jeg meg å spørre om. "Marianne...." Sa hun og sendte meg ett sleng kyss...