Sex med deg

Jeg er egentlig ikke en sånn person sier jeg. Jeg er ikke sånn jeg heller sier han. Blikk møter blikk og vi møtes i et kyss.

Jeg er egentlig ikke en sånn person sier jeg. Jeg er ikke sånn jeg heller sier han. Blikk møter blikk og vi møtes i et kyss. Tungene våre danser en vill dans sammen. Hendene mine går på oppdagelsesferd over kroppen din. Klær forsvinner og naken hud møter naken hud. Det var egentlig unngåelig. Den fysiske tiltrekningen mellom oss har vart lenge. Blikkene våre og flørtende ord. Setninger på e-post som kan bety mer enn en ting. Det å tilfeldigvis ta på hverandre i korridoren eller på kjøkkenet. Jeg har hatt lyst på deg så lenge, men likevel forsøkt å legge tankene til side. Det kan ikke fungere mellom oss. Grunnene er mange. Likevel klarer jeg ikke å la vær. Hendene dine som tar på meg og krever meg. Jeg funderer ei lita stund på hvordan hendene faktisk kan si så mye. Hvordan de kan få meg til å føle meg så attraktiv og så unik. Du kunne fått alle likevel er det meg du har valgt.

Det er min hud du stryker over. Smaken av deg. Ingenting smaker som deg. Lukten av deg- jeg kan drukne i den. Tilfeldighetene gjør at det er jeg som stepper inn som vikar på samlingen. Du skulle reist med en annen kollega som måtte omprioritere i siste liten. Jeg stiller gjerne opp. Ikke bare fordi det er deg. Derfor er vi nå på et hotell langt utenfor sentrum sammen. Konferansen starter ikke før i morgen men vi måtte reise i dag. Ingen som kjenner oss. Vi har hvert sitt rom men det er bare behov for en seng. Endelig er vi nakne. Jeg kan endelig beundre deg uten klær. Tankene mine har sett deg naken før men ingen av dem kommer opp mot sannheten. Du er deilig og jeg tenner enda mer på deg. Et sexy mannfolk med en stake som er så klar nesten uten at jeg har tar på den. Jeg er så våt. Hendene dine som kjæler og koser ned brystene mine. Ei tunge som suger dem.

Noe av det beste jeg vet og som gjør meg så kåt og så våt. Ordene dine. Overflødige for alt med deg sier at du vil ha meg. Jeg har drømt om å ta deg bakfra sier du. Får jeg lov??? Jeg bare smiler og snur meg. Kjenner hvordan du kjenner etter med først en finger, så en til. Jeg er klar for deg. Du kommer inn i meg. Sakte, trekker deg ut og kommer litt fortere inn igjen. Det er så godt. Den ene handa di kjæler med bryster mitt og jeg blir enda kåtere. Tempoet endrer seg. Jeg møter deg støt for støt. Pusten vår som går tyngre. Jeg vil at du skal komme sier du. Jeg vil kjenne at du kommer før jeg kommer. Ta på deg selv. En så intim opplevelse men som likevel er den mest naturlige sammen med deg. Jeg tar på meg selv og det skal ikke mye til før jeg kommer. Stønnene mine som går i takt med min orgasme. Du kjenner jeg kommer og strammer meg rundt deg. Mer skal det ikke til før du kommer.

Harde støt. Harde stønn. Jeg kjenner hele deg og hvor godt det er. Hvor fantastisk sex vi har sammen. Kroppene våre har skjønt det hjernen ikke ville innse. De siste dråpene melkes og du trekker deg ut av meg. Jeg snur meg og kysser deg. Naken, klam hud. Lukten av sex. Lukten av oss. Så naturlig. Ingen sjenanse. Bare oss to og våre fysiske behov for hverandre. Hverdagen er langt unna. Nå er det kun oss to som gjelder. Jeg går inn i dusjen, trenger kanskje noen til å vaske meg på ryggen sier jeg og smiler til deg. Jeg stiller inn vannet på rett temperatur og lurer et øyeblikk på om du er tøff nok til å komme sammen med meg. Helt unødvendig å tenke tanken for idet vannet renner over meg stryker hendene dine også over meg. Kyssene dine, tror aldri jeg blir lei av dem. Jeg vet jeg har dem og deg på lånt tid. Men det spiller ingen rolle nå.

Det varme vannet som sildrer over oss. Jeg såper deg inn og du meg. Sensuelt og opphissende. Kysser, smaker, ikke bare vannet som får det til å dampe. Hendene mine som runker deg lett. Stønnene dine. Jeg bøyer meg ned og tunga mi har fokus på staken din. Munnen min som omfavner deg. Smaken av dråpene dine som pipler ut. Jeg suger lett. Vi har god tid nå. Du bøyer deg og ser hvordan jeg tar mer og mer av deg inn i munnen. Du kjenner hvordan tunga mi danser med deg. Tempoet som sakte øker. Vannet som sildrer over oss og stønnene dine. Du må stoppe nå sier du. Jeg vil ikke. Jeg vil kjenne at du kommer i munnen min. Jeg vil kjenne smaken av deg i det du kommer. Kjenne hvordan du påvirkes. Jeg liker å suge- deg er intet unntak.

Staken din passer meg perfekt. Jeg håper selvfølgelig at du også liker det. Hvis ikke du stopper nå kommer jeg sier du mellom stønnene. Jeg har andre planer for deg sier du og løfter meg opp. Hvilke planer spør jeg?? Du bare smiler lurt og stopper vannet. Finner en håndduk og froterer meg inn. Jeg blir stående å se på mens du tørker deg. Beundrer deg igjen og takker stille for at jeg fikk denne muligheten. Legg deg på senga, på rygg sier du. Jeg bestemmer meg for å være lydig denne gangen og gjør det. Du kommer gående mot meg med staken foran deg. Jeg blir enda mer kåt. Blikkene du sender meg i det du begraver deg i brystene mine. Kysser, knar og småbiter. Nå er det min pust som går tyngre.

Du kysser en sti nedover magen min og skiller føttene mine. Blotter kjønnet mitt for deg. Jeg kjenner pusten av deg like før tunga din møter gledesknappen min. Varmen din møter kåtheten min. Og når du lar tunga gli rundt den, nappe og kjæle. Krever meg. Nytelse. Ren nytelse. Og jeg kjenner hvordan trykket mitt bygger seg opp. Stønnene mine og kroppen min som forteller deg det du vil vite uten at et ord er sagt. Og når jeg tror nytelsen er på topp kjenner jeg hendene dine som klyper brystvortene mine og jeg klarer ikke mer. Jeg kommer hardere enn på lenge. Og med en nytelse jeg ikke har kjent tidligere. Og du suger og suger og kjæler med klitten min mens jeg kommer. Akkurat så lett som jeg trenger det da. Det kjennes ut som om det varer i en evighet. Dønningene som sakte ebber ut. Følelsen av deg i det du dekker meg med kroppen din og kommer inn i den våre grotta mi. Sakte men krevende. Kyssene dine. Følelsen av deg inni meg. Vi finner takten sammen og bare nyter hverandre. Kroppene våre som snakker samme språk. En helhet. Du passer meg og jeg passer deg. Pusten vår. Hud mot hud. Jeg kommer snart sier du og ord er ikke nødvendige. Kom for meg, kom i meg. La meg kjenne hele deg. Jeg kjenner støtene dine. Hører det på pusten din idet nytelsen tar over for deg og du kommer med støt som er krevende men likevel ømme. Smil. Et smil som lover en fortsettelse. Jeg tror og håper på lovnadene. Der og da er det bare oss. Det et mange timer til hverdagen innhenter oss igjen. De timene skal utnyttes.