Sen treningsøkt

«Roger og Linnea var nå grepet av situasjonen, OG hverandre (...) Dermed kunne de begge kjenne at Rogers pikk vokste seg hurtig større. Og Linnea gjorde selvfølgelig sitt for situasjonen, ved å gnikke underlivet sitt inntil Roger»

Treningssenteret – to historier blir til én.

Linnea (22) hadde lagt merke til en gutt på treningssenteret, som gjorde henne kjempekåt. Hun visste ikke hva han het eller hvor gammel han var, men han kom ofte på trening sent om kvelden. Gjerne etter 23.00. Han var alltid solbrun, smilende og så sunn og frisk ut. Hun hadde sagt hei noen ganger når hun gikk fra trening.

En kveld hørte hun gutten si til en annen at han trivdes best å trene når han var nesten alene der, så derfor kom han alltid sent. Og spesielt om søndagen. Dette siste bet Linnea seg merke i, så denne søndagen bestemte hun seg for å gjøre et slags fremstøt. Hun kom 22.30 og da var det kun tre stykker i lokalet. To jenter hun visste var i det lokale håndballaget, og en mann på rundt 40.

Ingen tegn til den barske gutten.

Linnea gjorde unna tredemølle og romaskin, og fulgte konstant med på inngangsdøren. Men der kom ingen inn. De to jentene fra håndballaget gikk, og den siste mannen hørte hun løftet vekter inne i styrkekroken. Selv tok hun runden med apparatene sine, i et hurtigere tempo enn normalt. Skuffelsen hadde inntatt kroppen til Linnea.

Roger (38) jobbet skift, likte å holde seg i form og var singel på fjerde måneden. Han trente på treningssenteret 3-5 ganger i uken. Kombinert spinning og styrke. Denne søndagen hadde han avsluttet jobbeøkten 21.30, og bestemte seg for å ta en styrkeøkt før natten. Han var en sosial person, men noen ganger var det godt å være på senteret når ikke "alle andre" var der også.

Han hadde oppdaget at spesielt søndagskvelder var det få eller ingen der. De som jobbet ved senteret gikk hjem i 21-tiden, men senteret var døgnåpent når man hadde årsmedlemsskap. De siste andre pleide å gå i 22.30-23.00-tiden, men det var noen ganger en ungdom eller to som ikke sa så mye, så det passet Roger bra.

Han ankom kl 22, og brukte god tid i garderoben. Ingenting som hastet. Etter en kort oppvarming inne på spinningrommet gikk han inn i avdelingen for frivekter. Han la merke til at håndballjentene forlot senteret, og da var det kun en ung dame igjen på tredemøllene. Og fra frivektavdelingen kunne han se gjennom et lite vindu at det var to unge menn inne på uttøyingsrommet, som gjorde mageøvelser.

Linnea ble fort ferdig med programmet sitt. Hun likte å avslutte i uttøyingsrommet, for der var både ribbevegg og annet utstyr. Hun nærmet seg, og hørte stemmer. Og DER satt den flotte gutten. Og en gutt til. Som også så ganske bra ut. Linnea smilte for seg selv, trodde hun. – Hei, sa guttene. – Hei, svarte Linnea. – Godt humør i kveld, spurte han nye gutten. – Jada, kan ikke klage, svarte hun. Så ble det ikke sagt noe mer.

Guttene fortsatte med sine øvelser. Linnea la seg ned på matten, og tok noen situps i begynnelsen. Hun tenkte på om hun skulle si eller gjøre noe mer. Nå var det jo to stykker der, og han andre var også tiltrekkende. Men hun turde ikke. I stedet forsvant hun litt inn i sine egne drømmer, og det var jo selvsagt rett på det seksuelle.

Hun lukket øynene og drømte om at disse to godbitene knullet henne etter tur. Og kjente at det kriblet i underlivet. Idet Linnea bestemte seg for å snu seg slik at underlivet hennes vistes mot guttene i stedet for mot veggen, hadde de reist seg. Klar for å gå. Begge smilte til henne, sa ha det, og ønsket henne en fortsatt fin kveld. For en nedtur.

Roger var fornøyd med dagens øvelser, og bestemte seg for å gå å tøye ut der det var litt mer utstyr for det. Han hilste på de to gutta på vei innover i lokalet, og syns han overhørte noe om at "man kunne jo SE fitteleppene hennes"… Ungdommen, tenkte Roger, de er vel som ungdommer alltid har vært? Han var glad at han "aldri" skulle bli voksen…

Da han kom inn på uttøyingsrommet, så han jenten som lå der. Med lukkede øyne og store øreklokker på. Igjen tenkte han: – Ungdommen, de MÅ jo gå med sånne på hodet. Man vet jo ikke om de hører eller ikke.

Han la seg ned på motsatt side av rommet, og gjorde noen mageøvelser. Han gløttet over på jenten innimellom, og var egentlig litt redd for at hun ikke hadde oppdaget han og så ville kveppe til når hun så han…

Linnea tok på seg headsettet, og skrudde opp lyden. Hun skjønte jo at det ikke ville skje noe når "gutten hennes" hadde med en kompis, men skuffelsen var stor der og da. Og tankene hennes hadde gjort henne stormkåt. Hun registrerte at han mannen kom inn og la seg ned 10 meter fra henne.

Hun fortsatte gjennom rekken av tøyeøvelser, og registrerte at han tok en del situps. Han var nok altfor gammel for henne, tenkte Linnea. Og i alle fall ikke interessert i en "drittunge" som henne. Men hun gløttet bort på han, og syns han virket tiltrekkende.

Hun var jo allerede ganske kåt, og fortsatte å drømme seg bort. Lukket øynene, og tenkte på denne ukjente voksne mannen, og hva han sikkert kunne i senga…

Roger mente han så at jenten hadde oppdaget ham, men var ikke sikker. Så han gjorde ferdig mageøvelsene, og begynte å tøye. Jenta lå på ryggen med beina bøyd, og hun tøyde sidelengs. Han kunne ikke se fjeset hennes nå. Men hver gang hun tok pause kunne han se rett mot skrevet hennes.

Hun hadde på en svart tights. Og plutselig så han det som guttene snakket om. Jammen kunne man ikke se fitteleppene hennes. Roger måtte se flere ganger. – Har hun ikke truse på i det hele tatt, tenkte han. Han satt seg opp for å se bedre. – Wow, det var jo til og med litt fuktig der…, hun må jo være superkåt???

Roger kjente det rykket i pikken sin.

Idet låten i øret var ferdig, snudde Linnea seg litt, og da så hun denne mannen sitte oppreist å se rett på henne. Hun rykket litt til, følte seg litt flau. Og rødmet nok ganske kraftig. Med vilje hadde hun jo droppet trusa i dag, og regnet med at han hadde registrert noe der nede. Hun hadde jo ikke akkurat prøvd å skjule noe.

Han smilte til henne. Hun syns han så veldig snill og god ut. Linnea smilte tilbake.

Hun var så kåt nå at hun tenkte at hvis han der er klar for noe, så skulle ikke hun si nei i alle fall.

Jenta hadde reist seg opp i sittende nå, og Roger fikk øyekontakt. Han syns hun så litt brydd ut, men hun smilte nå til han. – Hei, kan du høre noe med de der på? spurte han. – Hei, jada. Jeg har slått av lyden, svarte hun, og hang øreklokkene rundt halsen. – Ok, jeg heter Roger. Pleier å trene her, i tide og utide, sa han og smilte.

– Linnea, sa hun. Jeg også er her i blant, ikke så ofte som jeg burde, kanskje? Hun også smilte, og rødmingen hadde roet seg. Roger var av den "gamle skolen" som mente at håndhilsning var korrekt, og reiste seg dermed uten å tenke på at "noe" i shortsen var litt påvirket av det han hadde sett akkurat.

Så idet han gikk over gulvet for å hilse, kjente han at den halvstive pikken slapp litt taket i shortsen. – Shit, tenkte han, dette kunne hun ikke unngå å se… – Hva nå? Kanskje hun ville anmelde han for trakassering?

Han så at hun fikk med seg den halvstive pikken hans, og tenkte at enten fikk han bare høflig forlate rommet eller se hva som skjedde videre.

Den siste tanken vant. Han som normalt var litt tilbakeholden, holdt nå frem hånden mens han sa: – Hilse ordentlig, eller er det klemming som gjelder for ungdommen i dag?

Linnea var litt perpleks av at denne mannen tilsynelatende var med på "leken" hennes. Og hun visste jo definitivt ikke hvor dette bar hen. Men hun følte en slags trygghet på denne ukjente smilende karen, og bestemte seg kjapt om å følge opp hans fremstøt.

Så hun svarte: – Hvis du takler en klem av en svett kropp, så er klemming innafor for meg. – Jeg må vel si i like måte til det, svarte han raskt. – Da blir det bamseklem, kom det kjapt fra Linnea. Og Roger var ikke uvillig. Og når de klemte hverandre sørget Linnea for å stå bittelitt skjevt i forhold til han, så dermed kunne hun kjenne pikken hans mot hofta si.

Både Roger og Linnea var nå grepet av situasjonen, OG hverandre. Så ingen tok noe initiativ til å slippe taket. Dermed kunne de begge kjenne at Rogers pikk vokste seg hurtig større. Og Linnea gjorde selvfølgelig sitt for situasjonen, ved å gnikke underlivet sitt inntil Roger.

Han skjønte at hun var minst like kåt som han var, så han bet henne forsiktig i øreflippen. Og slikket litt på den…

Linnea stønnet. – Kyss meg! Hun var klar for denne ukjente, som hadde kommet inn som "standin" da det opprinnelig målet som sviktet henne. – Vi gjør ikke noe galt nå vel, spurte Roger. Bare for å være sikker på at alt var greit. – Gjør du noe galt da? svarte Linnea. – Nei, jeg er en sjel og en skjorte jeg, men kanskje altfor gammel for deg egentlig, sa han.

– Jeg er singel, svarte hun. Og jeg bryr meg ikke om alderen, jeg er 22 i alle fall. – 38 her, sa Roger. Og jeg kan ikke gjøre noe til eller fra med den. – Drit i den, sa hun. – Kyss meg nå. Dermed havnet de i en skikkelig råklining.

Linnea hadde bygget opp en sånn kåtskap, at hun bare lot hennes myke, ømme og kåte lepper møte hans som om de ikke hadde gjort annet i åresvis. Roger lot seg ikke be to ganger, og besvarte hennes våte kyss samtidig som han begynte å beføle henne nedover ryggen, i håret hennes, og på rumpa.

Plutselig hørte de en dør som smalt. De slapp hverandre. Roger sa at han skulle gå og sjekke. – Med den der i buksa, smilte Linnea. – Jeg går. Hun gikk forsiktig ut i hovedlokalet. Der gikk det en securitasvakt og sjekket. Hun hilste. – Hei, sa han. – Er du alene her? – Nei, jeg tror det er en til. Men jeg er snart på vei hjem for å legge meg, smilte hun. – Så bra, sa han. Det pleier ikke å være NOEN her natt til mandag, før kl 6, så da står jeg over "hundevakten" kl 3. – Det høres ut som en god plan, svarte Linnea idet vakten låste seg ut.

– Hvem sin garderobe skal vi ta? Linnea hørte Roger bak henne. – Har dere badstu? – Nei, har dere det da? Da tar vi den. – Ja, ikke alltid den står på da, svarte Roger. De gikk inn i herregarderoben. Roger sjekket badstuen. – Ovnen går ikke, men den har nok akkurat slått seg av, for det er 75 grader der inne. Blir du med inn eller? Han smilte til henne.

Linnea var egentlig klar for det meste nå, så hun nikket ivrig. – Man skal vel helst være uten klær da? spurte hun samtidig. – Det er korrekt, svarte Roger. Overrasket over hvor "enkelt" alt gikk seg til. Roger puttet klærne sine i skapet han brukte, mens Linnea la sitt i et annet skap. – Dumt om det ligger jentetøy strødd i guttegarderoben, lo hun. – Ja, hvis ikke det skal fungere som en invitasjon inn hit da, smilte Roger da de satt ved siden av hverandre på øverste benken.

Linnea var mørkhåret, ikke syltynn men heller ikke så kraftig, hadde passe store bryster og var barbert nedentil. Roger var korthåret mørk blond, normalt bygget, litt hårete på brystet og også han hadde frisert seg i skrittet.

– Jeg liker når menn barberer seg mellom beina, sa Linnea. – Det samme tilbake, parerte Roger. – Ikke noe særlig med "hår i suppa". – Å, så du vil ha suppe, du? spurte Linnea kjapt. – Slik suppe er overhode ikke å forakte, svarte han.

Pikken hans var blitt litt halvslapp, men nå kjente han at den vokste raskt igjen. Og det var ikke noe intensjon i å skjule den heller, så han satt seg helt inntil Linnea. Tok en hånd rundt henne og holdt på den ene puppen hennes, mens han lot den andre skli ned i skrittet.

Hun spredte automatisk bena sine. Og kjente hvor våt og kåt hun var.

Nå kom alder og erfaring litt til syne, for Linnea var litt usikker på hva hun skulle gjøre. Men det ordnet Roger greit ved å hente hånden hennes og føre den over pikken hans. Hun grep rundt den. Nå var den helt stiv. Og så deilig å ta på.

Hun runket den et par ganger, og da piplet det ut noen blanke dråper som traff fingrene hennes. Linnea var litt modigere nå, og tok fingrene opp til munnen. – Mmmm, så deilig, datt det ut av henne. Roger hadde også fått deilige safter på sine fingre, som også han måtte smake på.

– Du smaker ikke så ille du heller. Vil du smake? Linnea hadde ikke for vane å smake på seg selv, men nå var hun så kåt av denne Roger, at hemninger var et fremmedord. – Åh, det smaker jo godt jo, sa hun da hun slikket på Rogers fingre. – Ja, deilig, svarte han.

– Legg deg ned på rygg her nå, så skal jeg smake skikkelig på deg. Hun gjorde som han befalte. Han bøyde seg ned og slikket først forsiktig øverst på klitoris, men det gikk ikke lang tid før han måtte ned i sprekken og slikke i seg alle de kåte og deilige saftene som rant ut av Linneas vidåpne fittehull.

Fitteleppene hennes svulmet, og han lengtet etter å bare stappe den knallharde pikken sin inn der. Men først skulle han pirre denne unge skjønnheten enda mer. Så med godt tilgriset munn, hake og halve fjeset, reiste han seg og kysset Linnea. – Åååå, så deilig, sa hun. – Dette har jeg aldri gjort før. Å herregud så kåt du gjør meg.

Nå var det han som inntok benken på rygg. – Kom og sett deg på fjeset mitt, med ditt fjes mot skrittet mitt. Og så kan du nyte min behandling, og gjøre det du ønsker med meg samtidig hvis det er noe som frister. Linnea adlød lynkjapt. Hun omtrent trykte fitta si ned i fjeset på Roger. Og selv om hun ikke hadde sugd så mange gutter ennå, så var hun så kåt nå, at denne pikken MÅTTE hun bare ta i munnen. Og ikke bare ta i munnen, hun ville suge som en gudinne.

Linnea tok først et tak i pikken og runket noen ganger, før hun bøyde seg over den og tok så mye hun klarte inn i munnen. Samtidig som Roger nå hadde puttet to eller flere fingre inn i fitta hennes, mens han slikket klitten så deilig, så kjente Linnea hvor kåt hun ble av å ha denne svære stive pikken i munnen.

Hun lurte litt for seg selv på hvorfor hun hadde vært så skeptisk tidligere. For dette var jo bare så deilig. De hadde nå fullt fokus på hverandres kjønn, og det var klart at orgasmene satt løst. Roger tenkte at han kanskje burde advare Linnea, men da han kjente at hun nærmet seg også, så lot han være og håpet at hun likte når sæden kom i munnen?

Linnea kjente det bygget seg opp i underlivet. Roger var bare så vidunderlig deilig, og pikken var bare nydelig å ha i munnen.

Hun tenkte nok ikke all verden på spruten som snart ville komme, men at hun nå gav seg hen til Rogers munn og tunge. Og om noen skulle oppdage dem, så dreit hun loddrett i det akkurat nå…

Idet hun konstaterte at NÅ var det ingen vei tilbake, kjente hun også at det strammet seg i pikken til Roger. I sekundet før hun selv fikk den deiligste orgasmen noensinne, tenkte hun bare at – Nå kommer det for han også. Jeg er så kåt, og det får bære eller briste. Jeg TAR spruten hans i munnen….. – Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Begge hadde munnen sin full, og ja'ene var veldig utydelig. Men det var veeeeldig tydelig at begge kom i en vanvittig orgasme. Linnea ristet i hele underlivet, og Roger lot det stå til. Han sprutet i munnen på Linnea.

Hun var så kåt at hun gapet over og kjente den varme og salte sæden fylle munnen hennes. – Det var ikke så ille smak dette, tenkte hun med en gang… – Jeg svelger, jeg. For Roger hadde verken hatt sex eller runket på lang tid, så det var ganske store mengder som kom. Han var litt redd for at han hadde kvalt henne, så han trakk pikken litt til seg.

Da kjente han bare Linneas lepper knipe litt rundt den, og han skjønte at alt var i orden. Hun hadde for første gang sugd til en orgasme, OG tatt hele spruten i munnen. Og hun elsket det. Hun ville ikke at det skulle stoppe. Roger begynte å bli litt slappere nå, men Linnea ville fortsatt ha den i munnen. Nå var den såpass slapp at hun hadde hele pikken hans i munnen.

Han kjente overleppen mot pungen. Plutselig tok hun tak i den også, og bare dyttet den opp, gapte over den også, til hun hadde både pikken og pungen i munnen. – For et øyeblikk, tenkte Roger. – For en dame! Hun er jo helt rå. Han lå bare og nøt denne kåte jenten. Og begynte å fingre litt forsiktig i det våte hullet hennes.

Han merket at hun likte det, for hun beveget underlivet mot hånden hans. Mens hun presset fjeset sitt ned i underlivet hans. Som regel trengte Roger litt tid før han var klar igjen, men nå kjente han at pikken begynte å vokse ser større allerede. Og hun hadde fremdeles munnen over pungen også. –Hvordan var det plass inni der? lurte han på. Han visste jo at 18 cm ikke var vanlig å få i munnen. Men nå følte han seg helt stiv igjen snart, og hun hadde jo pungen i munnen ennå.

Linnea var så kåt av denne mannen, og det som skjedde nå var noe av det deiligste hun hadde opplevd.

Pikken hans vokste seg ned i halsen hennes. Hun tenkte at det kanskje ville føre til brekning, men det skjedde ikke og hun kjente nå pikken hans trenge seg ned i halsen. Herregud så deilig, og herregud så kåt hun var.

Hans fingring i fitta hennes gjorden henne enda mer kåt nå. Han traff et punkt inni der som ingen hadde truffet før, og hun trodde at det var G-punktet? Roger var nå begynt å støte forsiktig mot munnen hennes, og dette gjorde Linnea bare enda kåtere.

Han kjente noe som lukket seg rundt pikkhodet, og at det var en ny sprut på gang. Han kjente også at det begynte å trekke seg sammen inni fitta til Linnea. Så dette var bare til å kjøre på med, og la det stå til. Han hadde aldri fått to orgasmer på rad uten at pikken hadde vært utav hullet, og i alle fall ikke en munn. Men Linnea hadde helt andre planer.

Hun lot han knulle seg i munnen, og ventet bare på en ny sprut. – Sprut meg langt ned i halsen nå Roger, tenkte hun, mens hun kjente en ny følelse i underlivet. G-punktorgasmen hennes var ikke til å stoppe. Roger fingret henne hardt og ømt nå, og plutselig kom det. For de begge igjen.

Roger sendte en ny sprut i munnen til Linnea, eller mer korrekt, langt ned i halsen. Og Linnea elsket det. Samtidig fikk hun sin første "sprut-orgasme". Og nå dro hun munnen sin av pikken til Roger, og skrek. -Ååååooomaaaaiiigooooooood!

Roger fikk alt i fjeset. Han hadde vært med på squirting før, men ikke slike mengder. – Wow, sa han. –Dette var jo helt villt! – Vill ja, helt hinsides, svart hun. Linnea lå over Roger i flere minutter. De var helt utslitt begge to, og bare nøt det som akkurat hadde skjedd. Roger brøt stillheten.

– Nei, nå får vi vel få spylt litt opp etter oss her? Så ikke det er klart for alt og alle hva vi har gjort på her. – Si at jeg ikke drømmer, sa Linnea. – Er dette ekte? Fy faen så deilig! – Dette er veldig ekte! Og helt vidunderlig. Tusen takk for at du forførte meg. – Hehe, du var jo ikke så vanskelig å be heller.