Seilturen

Som vanlig denne sommeren var jeg med kjæresten min og kompisen hans, Stian på seiltur. Vi hadde vanligvis dratt sammen 2 par men denne sommeren hadde Stian blitt nysingel. Den fjerde dagen skulle vi ha hvitvin og reker og selvfølgelig jordbær til dessert, og jeg dekket på det lille klaff bodet på dekk siden det var så varmt. Vi satt lenge og koste oss og vi drakk en god del vin, det ble mye latter og fnising utover kvelden.

Etter et par flasker vin begynner samtalene og dreie seg om sex, Stian fortalte om hvor elendig sex-livet hans hadde vært de siste året, noe som sjokkerte oss veldig siden exen hennes virkelt som en veldig sensuell type. Kjæresten min fortalte litt forsiktig at jeg og han hadde et ganske bra og variert sex-liv og det ble det at det ble spøkt litt om at hun kunne få bli med.

Etter noen timer skulle vi legge oss i hver vår kahytt, da jeg var ferdig på badet sto Stian rett utenfor. Han så meg dypt inne i øynene før han lente seg fram, åpnet munnen sin og ga meg et vått, deilig kyss. Jeg kjente det kriblet i magen og kilte i underlivet, men dro meg ganske fort unna. Det eneste han sa var :"Du smaker søtt".

Jeg gikk fortumlet inn på rommet og der ligger kjæresten min naken med ei skål jordbær i hendene. Jeg la meg ved siden av han og begynte å stryke ham over magen og rundt den stive kuken. Han så litt nervøs ut og nølte lenge før han spurte : "tenner du på Stian?"
Jeg ble første litt redd for at han hadde sett oss i gangen men kom fort fram til at det ikke var mulig, så alt jeg greide å få fram var "eeeh vet ikke". Plutselig hørte jeg døren ble åpnet og der kom Stian inn, iført kun en slåberok. Jeg ble stum, men da det begynte å demre for meg hva som skulle skje, kjente jeg en iling gjennom kroppen som satte seg rett i skrittet på meg.

Han kom bort til sengen, tok av seg sloberåken og jeg så han var helt naken, en stor pulserende kuk sto rett opp. Det glinset på kukkhodet hans og jeg greide nesten ikke å holde meg fra å slikke forsiktig for så å ta han i munnen. Kjæresten min bare så ømt på meg og spurte om det var greit, jeg greide så vidt å få ut et mm. Han hjalp meg opp på 4, la seg under meg og begynte å slikke meg, den deilige og våte tunga hans visste hva den gjorde og det kjentes som om jeg var i en annen verden. Jeg ga etter for lystene mine og slikket Stian forsiktig på kukkhodet, han smaket salt og deilig, jeg tirret ham forsiktog før jeg lot han synke lengre og lengre inn.

Han holdte i håret mitt og hjalp til med å få den langt inn, han reiv litt og fikk meg til å suge fortere, jeg kjente den pulserte. Plutselig kjente jeg at kjæresten min hadde sluttet med det han holdt på meg og jeg snudde meg for å se på ham. Han hadde funnet fram en flaske glidemiddel, og hadde helt en del utover hendene sine og kroppen sin. Han ga den videre til Stian som gjorde det samme.

De begynte å ta på meg, gni glidemiddelet inn over alt på kroppen min, inni musa og rundt og inne rumpehullet mitt. Jeg var så kåt at jeg var svimmel, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, det var så deilig. Jeg lå der helt stille og lot de holde på, de hadde fri tilgang til kroppen min og jeg greide ikke å gjøre annet enn bare å være med.

Stian la seg på ryggen og kjæresten min løftet meg over han, kuken fant fort åpningen og den gled fort og langt inn, vi fant fort en rytme og jeg kjente det bygget seg opp. Da stilte kjæresten min seg bak meg og begynte å føre kuken sin mot rumpehullet mitt, da greide jeg ikke mer og jeg kom så hardt at jeg så stjerner.

Begge guttene smilte tilfreds og de spurte om vi skulle fortsette, jeg ga ingen svar men jeg kjente at kjæresten min trengte seg foriktig inn. Vi knullet alle tre som kaniner, og det tok ikke lang tid før vi alle kom, og ble liggende i en klyns, helt utslått.

Resten av ferieturen fikk jeg virkelig kjenne på hvordan det var å bli brukt, på alle mulige måter.