Sann Historie | Kondomeriet

Sann Historie

Jeg ble seksten og fikk meg moped. Nå var det full fart. Mye hjemme alene fester og øl. Klining og spy. Jeg hadde flere jentekjærester, men det ble ikke noe mer en fomling under klærne. Fremdeles jomfru. Jon Arne og jeg var på rommet til søskenbarnet mitt, Torunn. Hennes venninne, Lise, var der også. Lise var atten og jobbet som barnepasser for nabofamilien.
 
Vi hadde tatt noen øl . Stemningen var bra og humøret på topp. Unntatt Jon Arne som syntes jeg fikk for mye oppmerksomhet. Jon Arne var generelt lite populær. Klengete og sytete, totalt uten selvtillit. Eneste gutt av en søskenflokk på 5. Søstrene hans var sterke, fine jenter. Jeg hadde vært sammen med den yngste, Anne Grete. Jon Arne var to år eldre en meg, men jeg følte mer voksen en han.

Han kom borte til meg og sutret: ” Vi deler”. Som om jentene ikke hadde noe de skulle ha sagt. Jeg satt i sengen med Torunn på den en siden og Lise på den andre. Vi tullet og tøyset. Følte at jeg hadde draget. Visste at Torunn var litt forelsket i meg, hadde fått beskjed fra noen venninner. Jeg var egentlig ikke interessert. Hun var jo søskenbarnet mitt og ikke helt min type. Men i kveld var det glemt. Det ble hetere, litt kyssing. Først Torunn så Lise. Lise var pågående og presset seg mot meg. Vi ramlet bakover i sengen. Lise innerst mot veggen. Jeg trakk Torunn ned til oss.

Hun ble liggende halvveis opp på meg. Jeg strøk handen nedover ryggen hennes og under jeansen. Befølte rumpa. Jon Arne kom og beklaget seg. Ville være med, Lise kjeftet på han og ba ham om å stikke. Han ble fornærmet. Satte seg i en stol og så demonstrativt på oss. Vi prøvde å overse han. Jeg tok Lise på brystene, små og faste. Lise hvisket at jeg skulle få Jon Arne til å gå, men han var sur. Skulle så visst ikke gå.
 
Torunn fikk en ide` og slo av alt lyset. Dette var på høsten, så det ble helt mørkt. Jon Arne protesterte, men ble sittende. Vi tre la oss tett sammen, trakk dynen over hode. Vi kysset og jeg prøvde å få jentene til å kysse hverandre. De fniste og kysset hverandre forsiktig, uten å bruke tungen. Lise hadde åpnet buksene mine og funnet pikken. Jeg puttet handen til Torunn ned i buksen min også. Sammen kjælte de pikken og balla. Det var kjempedeilig og jeg ble så utrolig kåt.

Jeg fikk opp buksene deres og lot hendene gli inn under trusene. Begge skilte lårende villig og lot meg komme til. Det var så fantastisk å ligge der å kose med to fitter samtidig, mens jentene nærmest kjempet om å dra pikken min. Fittene var så forskjellig. Torunns var dekket av tykt hår, lange lepper, fyldig. Lise nærmeste dunet , liten og nesten uten indre lepper. Jeg fikk det for meg at de skulle kjenne på hverandres fitter.

Tok en av deres hender i mine. Førte hendene sakte ned over magene og trykkete deres fingrene inn mot de våte fittene. De fniste nervøst, men gjorde ikke motstand. Jeg strøk fingrene deres opp og nedover fittene. Presset to av fingeren inn i hullet. De forholdt seg helt passive, men pustet tungt og opphisset. Jeg slapp dem, håpet at de skulle forsette. Dette var da det banket kraftig på døren og tante Mary ropte på Torunn. Vi spratt opp. Fikk ordnet klærne i en fart.

Torunn slo på lyset og prøvde å svare med vanlig stemme. Det visste seg at tante Mary hadde sett ut av stuevinduet, som lå rett over rommet til Torunn. Tant Mary hadde lagt merke til at det ikke kom lys ut fra Torunn sitt vindu. Ettersom hun visste at vi var der, lurte hun på hva vi drev med i mørket. Torunn prøvde å komme med en god forklaring, men tante ga streng beskjed om at nå måtte vi guttene gå hjem. Dette var det nærmeste jeg har kommet til en trekant med to jenter, så langt!!.