Reunion

Det var fem år siden de gikk ut av ungdomsskolen og det var på tide med reunion. De var alle samlet på klubbhuset til det lokalet idrettslaget. Det var mange mennesker der, men det var kun en hun så. De hadde vært så unge, men alikevel var det det mest lidenskapelige forholdet hun hadde hatt.

De var 16 år og begge sine første kjærester. Deres første sex opplevelser. De hadde utforsket så mye sammen. Når hun tenkte tilbake på alle opplevelsene hun hadde hatt var de fleste av de sammen med han. At hun til den dag I dag, med flere partnere og opplevelser rikere, ennå ikke hadde klart å komme like hardt og hemningsløst som hun hadde gjort med han  gjorde at det begynte og dunke og pirre ekstra I skrittet bare ved synet av han.

Hun visste han hadde kjæreste og var utilgjengelig, alikevel var spenningen og håpet der. Han så over på henne og hold øyekontakten I noen sekunder. Hun kunne se et lite glimt av et smil før han snudde seg og pratet videre med noen gamle klassekamerater. Hun gikk videre ut på dansegulvet sammen med venninnene og mistet alle hemninger til musikken. Hun måtte prøve å få litt utløp for alle endorfinene i kroppen. Det begynte å bli uholdbart. Noen sanger etter, med gjennomvått hår av svette, måtte hun ha luft. Hun gikk ut på terrassen, men det var altfor mange røykende mennesker der. Det var ikke mulig å unngå stanken og den passive røykingen, så det var bedre å gå litt unna. Hun gikk ned på fotballbanen som lå rett ved siden av. Mens hun spaserte ned mot banen kjenner hun en arm som hviler seg mot ryggen hennes og hun ser den høye, slanke silhuetten av han komme opp på siden av henne. “Det var lenge siden sist” sa han. Og det var det. Hun hadde ikke sett han på flere år, men han var like godt implementer I hjernen hennes som han var da. De småpratet litt om livet og hva de hadde gjort de siste årene, samtidig som de fortsatte rundt fotballbanen.

Når de kom på andre siden satt de seg ned på innbytterbenkene. “Jeg husker en av de siste gangen vi var sammen,” sa han. “vi satt på en benk akkurat som vi gjør nå, og du ga meg det beste suget jeg noen gang har fått” Hun viste ikke hva hun skulle si. Han hadde aldri vært så frempå før, så dette kom som et sjokk på henne. At han også tenkte på deres ville fortid gjorde henne ikke noe mindre opphisset heller. Han så at hun ble ukomfortabel, så han begynte å le. “Siden når ble du så sjenert? Kan ikke huske at du brydde deg om å prate om slike ting.” “Sjenert er vel feil ord, sjokkert er vel mer passende. Opphissende kan man jo også diskutere seg frem til.” Sier hun. Det er veldig mørkt der de sitter, men med lysene fra bygget på andre siden av banen kan hun se glimt av ansiktet hans. Munnen hans er så vidt åpen og biter seg litt i underleppa mens øynene saumfarer ansiktet hennes. Spenningen dem imellom stiger i de sekundene det tar før han tar tak rundt ansiktet hennes og kysser henne. Hun kysser tilbake. Tungene møtes og leker I hverandres munn.  Han setter seg med bena på hver sin side av benken, fortsatt dypt inn i kysset. Hun gjør som han og klemmer seg så hardt inn mot kroppen hans som hun kommer.

Skrittene deres gnir seg mot hverandre, bare undertøyet under skjørtet hennes og jeansene hans som skiller de værkende organene fra hverandre. Han lener seg over henne så hun ligger med ryggen mot benken og hekter bena hennes rundt livet hans. Hendene hans finner veien under toppen hun har på seg og begynner å massere brystene hennes. Hun klarer ikke å unngå et stønn når de kalde hendene hans begynner å massere brystvortene hennes. “Sssjj, jeg vet hvor tent du bli av å måtte være stille.” Sier han, og hun tenker tilbake på alle stundene på soverommet hans hvor de måtte være stille for foreldre og søsken. Akkurat som nå, da de måtte være stille for menneskemassen bare noen meter unna. Han kysser henne nedover halsen, drar opp toppen hennes og fortsetter nedover brystene og magen. Mens han gjør dette kjenner hun hendene hans ta tak rundt hoftene hennes før de beveger seg mot skrittet. Han gnir på utsiden av undertøyet akkurat hvor hun trenger det mest. I det hun tror han skal ta av henne undertøyet så hun kunne kjenne huden hans mot hennes kommer han opp igjen. Munnen hans treffer hennes. Hun vil ikke noe annet enn å ha han inni seg.

Hun drar I håret hans mens hun prøver å dytte sitt eget skritt mot hans. Hun hekter bena rundt han igjen og han roterer sitt eget skritt mot hennes. “Jeg trenger deg nå,” sier hun mellom kyssene. “Jenta mi, jeg vet akkurat hva du trenger,” sier han idet han begynner å løfte henne opp og ber henne henge fast. Han slipper henne ned i gresset og plasserer seg med hodet mellom bena hennes. Han drar av henne undertøyet og lar tungen finne veien til klitoris. Mens tungen sirklerer og legger press akkurat der hun vil ha det finner fingrene hans veien inn i kjeden. De lange fingrene hans som hun har fantasert om i så lang tid. De bevegelsene han gjør som hun ikke har klart å forklare til noen andre. Han treffer nøyaktig det punktet hun har lengtet etter å bli massert på i årevis. “ Jeg vet du liker å ta hand om resten selv,” sier han og og bruker den andre hånden sin for å finne hennes. Han fører den ned til skrittet og oppfordrer henne til å beføle seg selv. Hun begynner instinktivt å massere klitten. Hun klarer ikke å ha bena rett lenger og bøyer de opp. Krampene begynner å ta henne da hun kjenner kyssene hans på magen. Han legger så vidt det er litt press neders på magen rett over der hvor fingrene hans fortsatt masserer innsiden hennes. Følelsen av massering på g-punkt og klitoris samtidig får henne til å miste kontrollen. Hun vet hun ikke kan skrike ut som hun aller helst har lyst til, så hun biter seg selv I den andre armen istedet for å holde lyden inne. “Jeg blir så sinnsykt kåt av og se og høre på deg,” sier han. “Slipp deg løs”.

Øynene hennes ruller og kroppen står I fullt spenn på randen til å skape kramper i alle musklene hun har. Noen sekunder etter faller hun sammen på bakken og puster fort og høyt for å komme til seg selv igjen. Han ser på henne og stryker brystene hennes. Hun ser at han har åpnet jeansen og beføler seg selv mens han ser på henne. Hun vet hva som kommer. Dette er rutinen deres. Slik de alltid gjorde det. Hun setter seg opp og tar hendene rundt penisen hans før hun tar hele han inn i munnen sin. Hun suger og slikker samtidig som hun klemmer. Munnen og hånden går opp og og ned og hun kjenner det pulserer. Hun hører små lyder han ikke klarer å holde inne. “Jeg klarer ikke mer” sier han før han tar tak i henne og legger henne i bakken og plasserer seg mellom bena hennes. “Går du fortsatt på p-piller?” spør han mens han har hånden rundt staken sin og masserer mens han venter på svar. “Så klart,” svarer hun og tar tak i nakken hans for å dra han ned til seg hvor leppene deres møtes. Han sirkler med penis rundt åpningen hennes for å pirre henne. “Vil du ha denne?” spør han, og hun kjenner at han smiler inn i kysset deres. “Din dust” sier hun og løfter hoftene i møte med hans. Han fører den litt inn og holder den der før han trekker seg ut igjen. Slik holder han på, ut og inn, helt til hun føler hele lengden hans inne i seg.

Når hun først har utvidet seg nok til at det er behagelig og ha han inne i seg klarer ingen av de å holde igjen. Støtene blir hardere og raskere. Hun klorer seg fast til ryggen hans og klamrer seg til ham. Han løfter henne rundt så hun sitter på toppen. Hun lener seg bakover og lener armene sine mot bena hans. Han holder tak i hoftene hennes og masserer klitten mens hun beveger seg opp og ned. Hun snur seg rundt så hun sitter med ryggen mot ham. Det var alltid denne stillingen som fikk henne til å komme. Hun begynner å massere klitten og ri ham hardere. “jeg klarer ikke mer,” sier hun og stønner. “Ikke jeg heller,” sier han. Hun begynner å føle krampen i underlivet og den tunge skyen som tar over hjernen hennes når hun kommer. Hun kjenner armene hans ta hardere tak i hoftene hennes og støtene fra hans mot hennes. I noen sekunder er alt svart, og en varm følelse går gjennom kroppen hennes. Hun blir helt slapp og klarer ikke å holde seg oppe. Hun lener seg fremover mot leggene hans og føler han reiser overkroppen for å holde rundt henne. De sitter slik en stund mens de roer seg ned. Hun kjenner små kyss mot halsen sin og noen hviskende ord hun ikke klarer å tyde. “Jeg savner deg” er de eneste ordene han sier høyt nok til at hun klarer å tolke de.