Rett på sak

Hun sto foran speilet hun hadde kjøpt på IKEA tidligere denne uken. Hun smilte til seg selv mens hun studerte den spinkle kroppen stående rett opp-og-ned, innrammet i det vesle speilet på veggen i gangen. Hun hadde pyntet seg med en litt for stor bluse i hvitt, festet med et rødt belte som matchet det røde miniskjørtet. Han likte den røde fargen. Øynene var mørke og sotete. Sminken var rotet til slik at den ikke skulle se perfekt ut, han likte det slik. Hun trippet lett inn i stuen, opphisset av spenning, og satte seg i sofaen. Hun stirret tomt ut i rommet: aldri hadde det vært så ryddig her. Det var ikke alltid like lett å holde orden på hvem som eide hva i den lille leiligheten som deltes av fire jenter med samme holdning til rydding; ”så lenge rotet ikke plager deg, trenger du ikke gjøre noe med det”. Men nå hadde hun gjort noe med det, fordi det plaget henne! Helt siden de andre jentene dro ut klokken 19:00, hadde hun stått på med en arbeidsvilje som en kåt hingst som ikke hadde fått seg et nummer på aldri så lenge. Dette var viktig for henne, for hun hadde hørt at de som har et ryddig hjem har også et ryddig hode – og det var viktig å ikke rote til førsteinntrykket!

Hun dempet belysningen med kontrollen for lysjusteringene i rommet og tente det røde kubbelyset som sto på bordet. Hun løftet opp lokket på laptopen. Sist melding ble sendt klokken 21:32, nøyaktig én time siden. ”Snx om 1 t da sexy;)”, lød meldingen. Hun kjente en boblende følelse arte seg fra nedre del av magen og ned til tærne. For tre kvelder siden visste hun ikke en gang hvem denne personen var. Av ren nysgjerrighet opprettet hun en konto på et engelsk møte- og chattested på Internett. Det tok ikke lange stunden før hun kom i kontakt med denne ”rettpaasak”, da det var han som tok initiativet først. Siden hun var singel så hun ingen grunn til å ikke respondere, og kastet seg derfor ut i en samtale hun aldri i livet hadde forestilt seg å ha. Kveldene ble lange, der det foregikk intens chatting, konstant. Det viste seg etter hvert at han var ute etter mye mer enn bare ”vennskap”, men hun valgte ikke å stoppe der – nå skulle hun kjøre løpet fullt ut.

På profilen hans beskrev han seg selv som ”en ung mann med god erfaring, og som var ute etter det lille ekstra”. Hun hadde spurt han om hva han mente med ”det lille ekstra”, og fikk en forklaring på at jenta han søkte måtte ha noe andre ikke hadde, den lille dråpen som fikk melkeglasset til å renne over. Hun hadde en gang skrevet til han at hun var halvt Hawaiisk, noe hun i og for seg selv mente var spesielt. Han repliserte med at tynne jenter med skjeve og smale øyne ikledd noe rødt var det som ”made his day”. Det var oppskriften på ”et fullkomment kvinnfolk”. Hun likte å leke med tanken på at snart skulle hun bryte jomfrudommen sin. Om bare noen minutter skulle han kaste seg over henne med den store, stive og varme kuken som hun hadde fantasert så mye om hun, og hun ville ikke lenger være jomfru. Hun strøk seg selv på innsiden av de nybarberte lårene og stemplet seg selv som desperat. Hun var desperat.

Hun hørte tunge skritt fra utsiden. De kom oppover trappen. Den kalde luften fikk trappetrinnene til å gi fra seg en knekklyd hver gang en fot ble satt ned. Plutselig ble alt stille. Hun reiste seg forsiktig, og snek seg lydløst bort til speilet i gangen. Det kom et hark fra utsiden. Hun bet seg selv forsiktig i underleppen av opphisselse mens hun rettet på det mørkebrune håret. Det hang lett over skuldrene hennes som om det skulle vært lagd av silke, han likte håret best når det hang løst. Hun rettet forsiktig på skjørtet og lo over tanken på at hun ikke hadde truse på seg. Omsider ringte dørklokken. Hun skvatt til. Et siste øyekast over den spinkle kroppen innrammet i det vesle speilet ble gjort, og hun la en hånd på dørhåndtaket. Hun ga et forsiktig dytt, men før hun visste ordet av det ble døren revet opp i en sånn kraft at hun selv ble med døren ut, og ble slengt i armene til en stor kar. Det kom en brummende latter, og hun så opp. Hun møtte to dype, sensuelle og mørkeblå øyne. Ikke før hun fikk presset fram et spinkelt ”Hei..!”, ble føttene revet opp fra gulvet og hun ble båret inn i stuen. Han hadde et intenst blikk på henne hele tiden, og idet han la henne forsiktig på sofaen, smøg han en varsom hånd opp mellom beina hennes. Det var som om han hadde lest tankene hennes, og hun stønnet av opphisselse da to av fingrene hans møtte hennes ytre kjønnslepper. Hun smilte skjevt, delvis frekt og av nytelse. Han smilte tilbake, og løftet på skjørtet mens han knelte på gulvet og førte hodet sitt ned mot hennes vagina. Tungen danset lett rundt, men det gikk fort over til kraftig sleiking. Tungen jobbet med en slik fart at en skulle tro han gikk på duracell-batterier. Hun stønnet høyt av nytelse og kjente hun ble våtere og våtere. Med ett for han opp fra gulvet og fikk av seg klærne i en fart før han kastet seg over henne. Han kysset henne intenst på munnen mens han kjælte henne mellom beina. Hun kunne kjenne smaken av seg selv idet hans kraftige tunge rullet rundt hennes. Kuken hans lå inntil magen hennes, hun kunne kjenne dens stivhet og hun ble enda kåtere av tanken på å ha den på innsiden. Han satte seg opp og begynte å fomle med å få løsnet magebeltet og fikk revet av henne det hvite toppet, etterfulgt av en lys rød BH. Brystene hennes struttet ut, og han førte tungen sin over de stive brystvortene.

Den spinkle kroppen hennes virket så liten i forhold til hans store. Han var ikke muskuløs, hadde heller ikke flat mage. Hun kunne se kuken vokse og bli enda større da han satte seg opp og gjorde seg klar til å føre den inn i henne. Han rettet på stillingen hennes, slik at han lettere kunne føre kuken inn i den våte jenta, og ikke før hun rakk å tenke var han inne i henne. Hun kunne kjenne den store kuken idet han ga henne det første støtet som fikk henne til å stønne høyt. Støtene ble mer intense og kraftigere. Han trakk seg helt ut og førte kuken langt inn med en kraft som fikk henne til å spenne alle muskler. Han kunne kjenne hun ble trangere og trangere i det støtene ble flere. Han trakk seg helt ut og løftet henne rundt slik at hun ble stående på alle fire. Han førte kuken atter en gang inn i henne med et støt så kraftig som fikk henne til å miste ”fotfeste”, og hun stupte med hodet først inn i sofaen. Han tok et godt tak på rumpa hennes mens han førte kuken inn og ut i et økende tempo. Hun kunne høre den tunge pusten hans, og hun stønnet av ekstase da hun kjente bevegelsene hans ble små og mindre kraftfulle idet han nådde klimaks. Han ble liggende urørlig over ryggen hennes mens han befølte de stive brystvortene med fingertuppene. Han løftet seg av henne og trakk seg ut mens han kysset henne varsomt nedover ryggen...