Rådgiveren

- Hei, dette er Vegard, han skal hjelpe oss med den nye kontrakten. Kan du vise ham avtalearkivet vårt? Sjefen hennes, Morten, stod i døråpningen.

Siri kikket opp fra skjermen og så på den andre mannen som stod foran henne. Han var dresskledd, det var uansett de fleste av de høyt betalte rådgiverne de hentet inn fra tid til annen, men øynene som så på henne var skarpere og mer blå enn noen øyne hun hadde sett tidligere, og den veltrente kroppen hans fylte dressen på en helt annen måte enn de fleste hun hadde møtt.

- Siri? Hun kjente at hun begynte å rødme da hun forstod at hun ikke hadde svart.

- Eh, ja, selvsagt. Det er nede i kjelleren, jeg skal vise deg. Hun kunne se fra øyekroken sin at han smilte mens han så på henne da hun reiste seg. Det var nok ikke første gang han hadde hatt den effekten på en kvinne, tenkte hun da hun passerte ham ved døren til kontoret hennes. Hun kunne kjenne lukten av ham, den fikk henne til å tenke på ham på en måte som gjorde at hun kjente det dunket ekstra i brystet mens de gikk bort til heisen.

-  Har du vært her før? Det var konsulenter som kom og gikk hele tiden, så det var et naturlig spørsmål, men hun merket at det ikke kjentes helt troverdig. Om han hadde vært her før ville de aller fleste kvinner som hadde sett ham husket det.

Heisdøren lukket seg og heisen begynte å gå nedover. - Nei, men jeg ser frem til å jobbe her, dere har mye spennende på gang. Har du jobbet her lenge? Han så henne rett inn i øynene på en måte som sikkert var naturlig for ham, men som fikk henne til å kjenne en kribling i magen.

- 6 år, svarte hun.

- Så flott. Da kan jeg sikkert spørre deg om det er noe jeg trenger? Måten han så på henne da han sa det fikk henne til å føle at det ikke bare var spørsmål knyttet til avtalearkivet han mente, men samtidig smilte han på en måte som gjorde at hun ikke klarte å avgjøre om han flørtet med henne eller om han bare spøkte. Det gikk opp for henne at hun håpet det ikke bare var spøk, samtidig som hun følte seg flau over at hun kunne tenke slik på en mann hun hadde truffet for første gang for mindre enn 5 minutter siden.

Heisen forkynte at de var kommet til underetasjen, og dørene åpnet seg. Korridoren hadde betongvegger og tak, og hælene hennes lagde en uforholdsmessig høy lyd mens de gikk på bortover det fliselagte gulvet, hun foran og han fulgte etter. Det var åpenbart at denne etasjen ikke var innredet med tanke på å gjøre det innbydende for potensielle kunder, her var rommene beregnet på lagring og korte besøk.

- Hvilke dokumenter trenger du? Hun snudde seg mot ham da hun spurte, og et øyeblikk så det ut som om han hadde hatt blikket festet på rumpa hennes, men hevet blikket raskt da han så at hun snudde seg. Det så ikke ut som om han tok seg nevneverdig nær av at hun hadde tatt ham i å se på henne, han smilte like bredt mens han forklarte hva han måtte se gjennom.

- Du trenger dette nøkkelkortet for å komme inn. Det er lagt inn på din profil, og du må huske å levere det tilbake når du har avsluttet oppdraget her. Hun viste ham hvordan han skulle bruke det og de gikk inn. Som arkiver flest var mesteparten av rommet fylt opp av hyller, samt et skrivebord med PC i det ene hjørnet. Det var litt trangt, og den ene overarmen hans strøk tilfeldigvis - eller kanskje det ikke var tilfeldig - så vidt borti brystene hennes da han passerte henne på vei bort til skrivebordet. - Unnskyld, det er litt trangt her. Han smilte fortsatt, tok av seg dressjakka og hang den over stolen som stod der. Han løsnet litt på slipset og hun kunne se en veltrimmet brystkasse og en slank, veltrent midje. Plutselig kjente hun at hun ønsket at han kom tilbake, at han kunne stryke seg langs brystene hennes en gang til, og kanskje også ...

- Takk, da klarer jeg meg. Jeg kan komme opp dersom det er noe jeg lurer på?

- Eh, ja, det går fint. Jeg drar rundt fem-tiden. Om du blir lenger får du nesten avtale med Morten hvordan du gjør det? Hun snudde seg og skulle til å gå, ville egentlig komme seg ut så fort som mulig, litt beklemt av bildene hun nettopp hadde hatt i tankene sine.

- Hva er beste måte å komme seg til flyplasshotellet på? Drosje? Hun kikket tilbake på ham, han hadde satt seg ned på hjørnet av skrivebordet og brettet opp ermene på skjorta. Musklene på underarmene hans var tydelige, men ikke vulgære, og der han satt med åpen, hvit skjorte, dressbukse, mørkt kort hår og dype blå øyne kunne han vært en hvilken som helst filmstjerne, og han var her, nede i hennes arkiv.

- Du kan sitte på med meg om du vil? Det ligger på veien hjem, så om du ikke skal jobbe for lenge kan du spare noen kroner? Hun sa det litt for raskt, og angret på det med en gang, redd for at hun skulle virke for ivrig. Hun slo blikket ned og skulle til å si at det beste sikkert var om han tok en drosje, men han kom henne i forkjøpet. - Så flott. Tenkte å bli her til rundt det tidspunktet uansett, så det passer fint. Han reiste seg opp og kom nærmere, kanskje litt nærmere enn det som var naturlig?

- Da kan du jo vise meg en plass jeg kan få meg litt god mat også? Igjen kunne hun kjenne lukten av ham, en behagelig, mandig lukt som fikk henne til å tenke på bar overkropp en varm sommerdag. - Det blir noen timer her nede de neste dagene, så jeg trenger å koble av litt. Han så henne rett inn i øynene da han sa de siste ordene, og hun klarte bare å smile litt stramt. - Joda, det må vi vel få til, stotret hun mens hun snudde seg og gikk ut av rommet, mens hun halvveis holdt pusten til hun var kommet seg inn i heisen.

Det var ikke fritt for at hun hadde litt problemer med å konsentrere seg resten av dagen. Litt på grunn av tankene om kroppen som var under klærne til mannen som satt og svettet i et rom tre etasjer under henne, men mest på grunn av overraskelsen over at hun var blitt kåt. Firmaet hun jobbet i hadde nesten bare mannlige ansatte, så hun var vant med skjulte blikk, men dette var annerledes. For første gang siden hun begynte i stillingen for mange år siden hadde hun vært ute på toalettet og fingret. Hun var våt, kunne kjenne kjønnsleppene gli mot hverandre om hun la bena i kryss mens hun satt ved skrivebordet sitt og måtte bare kjenne noe mellom dem, på knappen sin og inn i skjeden.

 * * *

 - Passer det nå? Han hadde kneppet sammen skjorta og tatt på seg dressjakka, og stod lent inntil dørkarmen mens han så på henne. Hun hadde vært klar for lenge siden, men lot som om hun var opptatt med noe på PCen sin og lot være å møte blikket hans. - Straks, skal bare lagre noe her. Hun klikket litt vilkårlig med datamusen og slo av maskinen. - Sånn, da kan vi dra. Du har med deg det du trenger? Hun så på den store bunken med dokumenter han hadde i mappen under armen.

- Ja, blir litt kveldsjobbing i dag også. Han smilte igjen, og hun kunne ikke la være å tenke på at det måtte vært deilig å være der sammen med ham mens han ‘kveldsjobbet’. Hun tok på seg jakke, hentet vesken sin og gikk ut av kontoret. - Blir mye jobbing altså? Er familien fornøyd med det? Hun prøvde å få det til å høres så naturlig som mulig, men hun hadde lagt merke til at han ikke hadde ring på fingeren.

- Ikke tid til familie foreløpig, dessverre. Jeg reiser alt for mye, og har vel akseptert at jeg prioriterer jobb noen år nå, så får vi se siden. Han sa det som om det var en beklagelse, men måten han så på henne fikk henne mer til å føle at han mente det som en mulighet. Han åpnet utgangsdøra til bygningen for henne og hutret litt på skuldrene. Utenfor blåste det kraftig og det var allerede begynt å bli mørkt. Vinteren hadde ikke gitt dem noe snø enda, så foreløpig føltes det bare som en sen høst. - Nå skal det bli godt med et glass god rødvin, smilte han.

- Skulle du ikke jobbe? Hun smilte tilbake til ham. - Så det er ikke bare jobb du prioriterer?

- Hehe. Du vil bli overrasket over hvor kreativ man kan bli om man får seg et par glass med vin før man graver seg ned i kjedelige dokumenter. Du skulle prøve det en gang. De satte seg inn i bilen hennes og kjørte ut på hovedveien. - Bor du i nærheten? Det høres ikke ut på dialekten din som om du opprinnelig er herfra?

- Nei. Hun smilte. -Jeg begynte i firmaet rett etter studiene, og hadde vel bare tenkt å være her et par år, men så har det bare blitt til at jeg fortsatte. - Mann og barn da? Han kikket på hendene hennes. Heller ikke hun hadde ringer på fingrene. - Nei, ikke enda. Kommer vel med tiden, men har liksom ikke vært den gode anledningen.

- Har jeg vanskelig for å tro. Han så direkte på henne nå, og hun slet litt med å holde øynene på veien. - Det må da være mange menn som ... vel ... kunne tenke seg å bli nærmere kjent med deg? Hun kunne kjenne hvordan han utforsket henne med øynene. Hun var godt fornøyd med kroppen sin, og vanligvis gjorde det henne ikke noe at noen stirret, men akkurat nå merket hun at hun ble spent i kroppen. - Du er ikke spesielt blyg av deg? Hun kastet et blikk på ham, og smilte litt stramt.

Han lo. - Sorry, det er vel bare sånn jeg er. Han tok ikke blikket vekk fra henne, og hun var litt usikker på om hun likte det eller om det var ubehagelig.

- Inn her, tror jeg? Han pekte på veien inn til hotellet, og hun parkerte utenfor inngangen. - Du, om du uansett hadde tenkt å spise middag alene hjemme, kan du ikke holde meg med selskap i restauranten her på hotellet? Jeg har et par spørsmål jeg trenger svar på, og jeg sparer sikkert mye tid på å få vite det fra deg heller enn å måtte lete gjennom alle dokumentene? Han holdt hånda på døråpneren, men gjorde ikke tegn til å gå ut av bilen. - Litt usikker på kvaliteten på kjøkkenet her, men sikkert bedre enn en pizza hjemme på kjøkkenet ditt? Han blunket til henne.

- Ha. Jeg spiser ikke pizza til middag, og dessuten så skal vi være forsiktige med å omgås innleid personell for mye. Hun tenkte seg litt om. - Hva er det du lurer på da?

- Kom an da. Jeg skal bare være her noen dager, og så farlig er jeg da ikke. Der var smilet igjen. - Jeg går opp på rommet med dokumentene, så parkerer du, og så møtes vi i resepsjonen om tre minutter? Han åpnet døren uten å vente på svar. - Parkeringen er på baksiden av hotellet. Han smilte til henne igjen og lukket døren.

Hun satt stille i bilen noen sekunder. Det var ikke tvil om at hun mer enn gjerne ønsket å bli med inn på hotellet med ham, men samtidig var hun litt forvirret og usikker på seg selv. - Jeg holder da ikke på med sånt, tenkte hun, samtidig som hun lurte på om det faktisk bare var middag og svar på jobbspørsmål han var ute etter? - Vel, bare en måte å finne ut at det på, sa hun til seg selv og kjørte rundt hotellet.

I resepsjonen stod han allerede og ventet. Han hadde tatt av seg slipset og åpnet øverste knapp i den hvite skjorta. - Inn her. Han viste henne veien inn i restauranten. - Hva liker du? Jeg må innrømme at jeg foretrekker en litt blodig biff, men servitøren sier de skal ha god fisk også?

 * * *

 Maten var god, og Vegard var en fantastisk middagspartner. Han fortalte litt fra alle reisene sine, spurte henne ut om hennes og holdt dialogen lett og ledig rundt det som raskt kunne vært et litt beklemt måltid. Om hun tidligere fikk inntrykk av at han flørtet litt med henne holdt han seg borte fra slike tilnærminger mens de spiste. Han smilte og lo, men hun fikk aldri følelsen av at han ville forføre henne eller utfordre henne på noen måte. Hun visste ikke helt om hun var mest skuffet eller lettet, men da de var ferdige var hun avslappet og klar til å kjøre hjem.

- Det var et deilig måltid, takk for godt selskap, sa han på vei ut av restauranten. - Men jeg glemte helt å spørre deg om det jeg lurte på. Han kikket mot heisen. - Blir du med opp, så kan jeg vise deg?

- Blir det ikke litt sent? Hun hadde enda ikke tatt på seg jakken sin. - Du skal vel ikke jobbe mer i kveld? Han lo. - Det er aldri for sent for oss konsulenter. Jeg har visst lovet å ha noe klart til sjefen din i morgen tidlig. Han pekte mot heisen og begynte å gå mot den. - Det tar bare noen minutter.

Hun stod stille et par sekunder før hun fulgte etter. Igjen kjente hun en kribling i kroppen, og denne gangen var det ikke i magen.

Han hadde pratet om løst og fast mesteparten av kvelden, men i heisen og på vei mot rommet sa han ingenting. Hun gikk rett bak ham mot døra og nølte bare et lite øyeblikk før hun gikk inn i rommet da han åpnet. Hun kunne se papirene som lå på skrivebordet, en ekstra dress som hang ved siden av døra og trillekofferten som lå på stativet ved senga. Selv om hun kun hadde drukket mineralvann til middagen følte hun seg plutselig litt svimmel. Hun lente seg med ryggen mot garderobeskapet og så på ham. Han sa ikke noe, tok av seg dressjakka og så henne et kort øyeblikk inn i øynene før han gikk frem til henne, tett mot kroppen hennes.

- Jeg vet ikke om jeg ... Hun kom ikke lenger, han la en arm rundt midjen hennes, trakk henne inntil seg og la munnen sin mot hennes. Instinktivt skulle hun til å skyve ham fra seg, men armene hennes ville ikke lystre. Hun ble stående og kjenne tungespissen hans som gled langs leppene hennes, presset seg rolig inn mellom dem og søkte etter tungespissen hennes. Uten å tenke over det åpnet hun munnen og lot ham pressen sin munn enda tettere mot hennes, samtidig som kan kjente at grepet hans rundt midjen hennes ble fastere. Hun slapp fra seg et lavt stønn da han presset seg mot henne så hun kunne kjenne den faste, kantete kroppen hennes mot sin.

Om hun tidligere var usikker på hva hun ville, så kjente hun nå at hun bare ville at han skulle holde hardt rundt henne, ta på henne og presse henne mot seg. Hun la armene sine rundt ham og holdt ham inntil seg, lot ham klemme henne mot hele seg og følte et sekund at hun ville bli knust i de kraftige armene hans.

- Vent litt, sa han og slapp taket et lite øyeblikk. Han nappet ut nøkkelkortet som stod i kortholderen ved døra, slik at alt lyset gikk av. Bare et svakt lys fra et nødutgangskilt kastet et grønt skinn inn i rommet slik at de så vidt kunne skimte møblene i rommet. Han snudde seg mot henne og trakk henne igjen inntil seg, kysset halsen hennes og bet henne litt i øreflippen mens han lot hendene vandre langs ryggen hennes, nedover til rumpa, langs baksiden av lårene hennes og tilbake til rumpa. Han presset seg mot henne og hun kunne kjenne noe hardt mot underlivet sitt. Hun kunne ikke noe for det, instinktivt presset hun underlivet sitt tilbake mot ham og kjente at kåtheten bølget over henne. Hun ville ha ham inni seg, nå med en gang.

- Kom her. Han slapp det faste taket han hadde hatt rundt henne og trakk henne mot senga. Hun ville legge seg ned, men han holdt henne tilbake. -Ikke enda, sa han og snudde henne så hun stod med ryggen mot hans. - Lukk øynene. Han kysset henne i nakken mens han lot hendene vandre over kroppen hennes. Utsiden av lårene hennes, litt oppover og innover, men ikke på kjønnet hennes. Ikke enda. Over magen hennes og opp til brystene. La hendene over hvert sitt bryst og klemte forsiktig til mens bulen i buksa hans vokste og presset seg mot rumpa hennes. Hun ville rive av seg klærne og kaste seg rundt ham, men måten han tok på henne på fikk henne til å stå som hypnotisert, kjenne opphisselsen vokse mens han masserte henne.

Hun kunne kjenne at hun var våt, og lengtet etter å kjenne det hun visste ville komme snart. For å lokke ham til å fortsette raskere presset hun rumpa mot ham og vrikket litt på den, ville kjenne bulen han hadde i buksa mot seg.

Så, endelig kunne hun kjenne at hendene hans lette seg inn under bukselinningen. Hun trakk magen instinktivt inn, ville lage plass så han fikk hendene innenfor. Hun kjente fingrene som lette seg fremover og ville at han skulle stikke hånda frem og ned, ned i trusa og på kjønnet hennes. I stedet tok han tak i bukseknappen, åpnet den og trakk ned glidelåsen. Han tok tak i både bukse og truse og trakk dem ned, fortsatt stående bak henne. Hun sparket dem av seg. Hun hadde fortsatt øynene lukket og kunne kjenne hendene hans, han tok på lårene hennes, bakover til rumpa, og så, mens han presset seg mot henne og kysset nakken hennes, lot han en finger gli inn mellom kjønnsleppene hennes. Hun kunne kjenne at hun var plaskvåt, og stønnet høyt da hun endelig fikk kjenne ham i kjønnet sitt. Han stakk den andre hånda inn under blusen hun hadde på seg og inn under BHen. Brystvortene hennes hadde blitt harde, og nå kjente hun endelig en deilig bølge av nytelse strømme gjennom henne mens han fingret musa hennes og masserte det ene brystet hennes. Han lot fingeren gli frem og tilbake, mellom kjønnsleppene hennes, og da den gled over åpningen hennes ville hun presse seg ned og bakover slik at fingeren gled inni, men han trakk seg tilbake.

- Snu deg, sa han og tok slipset som hang over stolen rett ved siden av der de stod. Hun ble med ett klar over at hun stod der naken nedentil mens han var fullt påkledd, men fikk ikke tid til å gjøre noe med det før han tok slipset og knyttet det rundt hodet hennes slik at det dekket øynene hennes. Deretter kneppet han opp blusen hennes, trakk den av henne og løsnet BHen, slik at hun ble stående helt naken foran ham. Han la en hånd på en av brystene hennes, trakk henne inntil seg og hvisket inn i øret hennes. - Nå skal jeg ta deg. Jeg skal slikke deg, fylle deg opp og knulle deg. Jeg skal presse hele den store pikken min inn i fitta di og holde deg fast mens jeg jager inn og ut av deg.

- Åh, herregud, ja, kom inn i meg, jeg vil kjenne deg. Hun var usikker på om hun sa det høyt eller om hun bare tenkte det, men løftet armene for å kneppe opp skjorta hans for endelig å kunne kjenne huden hans. Han stanset henne. - Bare stå der, jeg vil se på deg først. Hun kjente seg sårbar der hun stod naken uten å kunne se eller gjøre noe, samtidig som det gjorde henne vanvittig kåt å vite at han stod der og så på henne. Hun rakk å tenke at det var bra at hun hadde barbert seg dagen før og håpte at han likte det glattbarbert, før hun kunne høre at han løsnet beltet sitt og lot buksene falle til gulvet. Hun ville ham inni seg, og skulle til å snu seg igjen, men han holdt henne fast og hindret henne. Så la han en hånd på den ene skulderen hennes og presset henne nedover. Hun kunne kjenne tuppen av pikken hans mot magen og det ene brystet sitt på vei ned, og da hun stod på kne foran ham visste hun hva han ville. Hun la den ene hånda rundt pikken hans og klarte ikke å holde tilbake et lite gisp da hun kjente hvor stor han var. Pikken var hard som en stolpe og tykkere enn hun hadde sett eller erfart tidligere. Pikkhodet trengte seg ut fra forhuden, hun kunne kjenne hvor hardt og markert det var, og hun kunne ikke vente med å legge munnen sin rundt den.

Mens hun masserte pikken med hånda innerst ved roten brukte hun munnen til å suge ham. Hun lot tunga leke seg rundt pikkhodet og beveget hodet sitt frem og tilbake for å gi ham best mulig nytelse. Hun kunne kjenne hvordan han strammet musklene i underlivet og hvordan det fikk pikken til å strutte enda mer, og han gav fra seg nytelsesfulle stønn mens han la hendene bak hodet hennes og presset pikken inn i munnen hennes.

- Åh ja, herlig, stønnet han frem mens hun masserte testiklene hans forsiktig og presset mest mulig av pikken inni munnen sin. Der hun satt på kne kunne hun kjenne kjønnsleppene i musa si sprike, og hun kjente at kåtheten hennes vokste og ville ha denne deilige pikken inni seg. Hun skulle til å bruke en av fingrene sine på sitt eget kjønn, men han stanset henne, holdt hånda hennes fast slik at hun ikke fikk brukt den.

Det var tydeligvis et tegn han oppfattet, for plutselig trakk han seg ut av munnen hennes og trakk henne opp på føttene igjen. Hun kunne kjenne den knallharde pikken hans mot seg da hun reiste seg opp, og ville bare ha den inni seg, nå med en gang. Han skjøv henne bakover mot senga og hun la seg mer enn villig på den, på rygg og med bena fra hverandre. Hun kunne fortsatt ikke se noe og strakte hendene opp for å trekke ham ned og over seg, mens kåtheten dunket mellom kjønnsleppene sine og inn, opp i åpningen sin. Hun måtte bare ha noe hardt inn der nå, nå med en gang. Hun kvakk til da hun kjente leppene og tunga hans på magen sin. Selv så kåt som hun var nå kilte det da hun kunne kjenne døgngamle skjeggstubber skrubbe mot nedre del av magen, og hun prøvde å bruke hendene for å trekke hodet hans bort. Han holdt henne imidlertid fast, begge armene hennes var låst i et fast grep i hendene hans, mens han slikket henne på magen, nedover, øverste del av venusberget og nedover mot kjønnet hennes. Hun kunne kjenne hvordan forventningene holdt på å eksplodere i henne, lengtet etter å bli slikket, sugd, fingret, at han brukte musa hennes.

Mens han holdt armene hennes hardt inntil siden av kroppen lot han endelig tungespissen gli inn mellom kjønnsleppene hennes. Hun kunne kjenne hvordan den våte, ru tunga gled inn ovenfra, først over klitten hennes så hun presset skrittet sitt opp mot han av nytelse, deretter videre nedover inn mellom det våte kjønnet hennes og nedover mot åpningen hennes. Tungespissen la seg mot åpningen hennes og nok en gang presset hun seg mot ham, ville kjenne tungespissen innenfor og inn i henne, men han trakk seg litt unna, og hun trakk hoftene tilbake. Umiddelbart kom han tilbake, lot tunga leke rundt skjedeåpningen, rundt og rundt, før den vandret videre oppover mot klitten hennes igjen. Hun ville presse seg mot ham, reise seg opp og presse seg nedpå pikken hans, ville så veldig ha ham inni, men han holdt henne fast.

Hun stønnet nesten hele tiden nå, presset seg mot ham mens han slikket henne, jobbet med tunga opp mot klitten nå, rundt og rundt den, frem og tilbake. Hele tiden holdt han armene hennes så hun måtte ligge rolig uten å kunne gjøre noe. 

- Liker det? Han la tungespissen mot åpningen hennes og lot den så vidt bevege seg litt frem og tilbake. - Mhm, stønnet hun bekreftende og løftet skrittet mot ham. - Lyst å ha noe inni? Han presset tungespissen mot skjedeåpningen hennes for å understreke spørsmålet. - Åh, jaa, vær så snill, stønnet hun, mens hun pustet tyngre.

Plutselig slapp han den ene armen hennes og presset en finger mot åpningen hennes. Mens tunga slikket rundt klitten lot han fingeren gli saaakte inni musa hennes. Hun kunne kjenne fingeren bevege seg mens han presset den stadig lenger inni, og da den var kommet helt inn begynte han å gjøre en ‘kom her’ bevegelse med den, hvor ytterste del av fingeren presset seg oppover, opp mot venusberget hennes mens den var inni og tilbake igjen. Frem og tilbake, ‘kom her’, kom her’. - Åh herregud så deilig, stønnet hun, hun hadde aldri blitt så intenst stimulert som han fikk til med fingeren sin. Han slapp den andre armen også og la den på et av brystene hennes, klemte brystvorten hennes og masserte brystet mens han masserte musa hennes mer deilig enn hun noen gang hadde kunnet forestille seg var mulig. Han vekslet mellom å kjøre fingeren inn og ut, og å gjøre den deilige bevegelsen, raskere og raskere, mer og mer intenst mens hun presset kjønnet sitt hardere mot ham. Tilslutt klarte hun ikke å holde igjen, og kom på fingeren hans hardt og deilig. Orgasmen skyllet over henne mens hun jokket seg frem og tilbake på fingeren hans og selv klemte det brystet han ikke masserte. Hun hikstet etter pusten og lå ikke stille før bølgene av orgasme hadde skyllet over henne.

- Åh, hjelp, hvordan fikk du det til? Hun fikk så vidt snakket mens hun pustet hardt. Det var den beste orgasmen hun noensinne hadde hatt, og det var mens hun ble fingret. Hun kastet hodet tilbake på senga og pustet, litt lettere nå, mens hun samtidig ubevisst masserte brystene sine. - Det er noe av det beste jeg har kjent på lenge. Hun fant blikket hans og smilte til ham. - Så bra da, betyr det at du er skikkelig våt nå det da? Klar for noe litt større? Han blunket til henne og heiste seg opp over henne mot ansiktet hennes. Hun kunne kjenne den harde pikken hans mot innsiden av lårene sine, og ønsket plutselig mest av alt at den gled inn i henne. Fingeren hadde vært fantastisk, men nå ville hun kjenne noe som kunne fylle henne helt, noe stort hun virkelig kunne kjenne presse seg inn og ut av henne. - Mhm, fikk hun presset frem mens hun spredte bena enda litt for å gjøre plass til ham. Hun kunne kjenne hånda hans og fingeren som nok en gang gled mellom kjønnsleppene hennes, men denne gangen ble den etterfulgt av noe enda større som presset seg mot fitteåpningen hennes. - Åh, ja, stønnet hun, pul meg, stikk den inn. Hun pressen enda en gang underlivet sitt opp mot ham, og denne gangen kunne hun kjenne noe stort og hardt presse seg inni henne. Fitta hennes var våt og glatt etter den første orgasmen, så pikken gled helt inn i et eneste hardt jokk. - Åh, herregud så deilig. Hun støtet fitta si mot ham og ville at han skulle knulle henne hardt og raskt, men plutselig senket han farten, inntil han trakk seg helt ut av henne. Skuffet prøvde hun å legge armene rundt ham og trekke ham ned, men da tok han igjen tak i armene hennes og holdt dem fast.

- Ligg rolig, så skal du få en liten belønning. Mens han stadig holdt armene hennes fast gled han inn i henne igjen, helt rolig denne gangen. Han stakk pikken inn til den var så langt inni at hun følte den fylte opp hele henne, og holdt den der innerst. Så, etter noen sekunder, begynte han å gli ut igjen, til han nesten, men ikke helt, var ute igjen. Deretter, gjorde han det samme igjen, helt inn i henne, holdt pikken der, innerst i fitta hennes i noen sekunder og deretter sakte ut igjen. Hun verket etter at han skulle sette opp farten, og hadde en intens lyst til å stange seg mot ham slik at pikken hans kunne gli raskere og hardere inn i henne, men han holdt henne fast, så hun klarte det ikke.

- Tålmodig, jenta mi, sa han, mer intenst nå, det var tydelig at det var deilig for ham. Han fortsatte slik, sakte inn og ut, og etter en stund kjente hun at det nesten var enda deiligere enn å bli knullet raskt. Hun kunne kjenne konturene av pikkhodet som gled inn i henne og når det var på vei ut igjen, og den intense og tydelige følelsen av den harde pikken som gled inn i henne, gang etter gang, gav henne en mer intens bølge frem mot en orgasme enn hun noen gang hadde kjent tidligere.

Hun kunne kjenne at han nærmet seg også nå, og det, sammen med den intenst deilige følelsen av å bli pult på en helt ny måte fikk henne til å nærme seg også. Plutselig trakk han seg ut. - Snu deg. Bakfra. Han slapp henne og hjalp henne med å snu seg så hun hadde rumpa mot han, og han stakk pikken sin inni henne med en gang. Nå var det ikke snakk om å gli rolig inn og ut, nå kjørte han pikken inn i henne hardt og raskt, holdt henne fast med hendene rundt hoftene hennes og knullet henne hardt og raskt. Inn og ut, inn og ut. Hun kunne kjenne den harde, deilige pikken hans gli deilig inn og ut av henne, og kjente at det bygget seg opp til en ny, deilig orgasme.

Smakk! Han klasket til henne på den ene rumpeballen, og kjørte pikken ekstra hardt inn i henne akkurat i det han hadde dasket henne. Hun kvakk til, kjente hvordan den plutselige lille smerten satte en ekstra deilig spiss på følelsen som bygget seg opp. Mer! Mer! Hun ville at han skulle smekke til henne igjen, og hun trengte ikke vente lenge. Klask! Han slo henne på den andre rumpeballen med flat hånd, og hun stønnet av nytelse og presset fitta si ekstra hardt mot ham neste gang han pumpet pikken sin inn i henne. - Åh ja, stønnet hun. - Hardere. Han kjørte på, knullet hardere og raskere, inn og ut. Inn og ut. Hardt og raskt. - Åh, deilig, deilig. Han smakket til henne igjen. - Jeg kommer! Hun stønnet mens hun kjente en bølge av orgasme velte mot henne, inne i fitta si, på en måte hun bare hadde drømt om tidligere, løftet henne frem på i en eksplosjon av nytelse mens hun kjente ham hard og stor inni seg.

- Åh, ja! Hun kjente at han pumpet inn enda hardere enn før, så et jokk som var så hardt at hun nesten holdt på å velte fremover. - Jaaaaa, åhhhhhhh, ropte han og hun kunne kjenne han stanget inn i henne mens hennes egen orgasme eksploderte i hele henne. Knallhard kuk som sprutet henne full, hard og stor inni henne mens hun rullet avgårde på en bølge av orgasmer som startet dypt inne i fitta hennes og rullet utover gjennom hele henne. Hun hikstet mens hun kunne kjenne at fitta hennes rykket til i kramper, klemte hardt rundt kuken hans og melket ham tom for siste rest av sæd. Stønnende støtte hun hardt mot ham, igjen og igjen inntil siste bølge av orgasme hadde gitt seg. Deretter noen få ganger til, før de begge slapp seg ned på senga. Han hadde fortsatt pikken inne i henne, og han jokket inn og ut av henne enda noen ganger til, liksom for å melke ut siste rest av nytelse.

- Åh, hjelpe meg. Det var så vidt hun klarte å snakke. - Det der har jeg aldri vært i nærheten av tidligere. Hun snudde seg på rygg og pustet tungt mens brystene hennes hevet og senket seg. Han la seg ved siden av henne. - Ja, det var deilig, jeg kan ikke si det er hverdagskost for meg heller. Hun så på ham og smilte. - Du finner deg vel en jente i hvert firma du jobber for, tenker jeg? Hun lot hånda gli over brystkassen hans og nedover mot pikken hans. Den var slappere nå, og glinset av saftene fra fitta hennes.

- Åh, nei, det tør jeg ikke. Ville ikke vært bra for business. Han blunket til henne. - Men det er ikke alltid jeg treffer på noen som er så uimotståelig som deg. Hun humret. - Tror jeg ikke noe på. Skulle du forresten ikke heller bruke tiden på noe du lurte på i dokumentene? Hun lot hånda vandre enda lenger ned, inntil hun holdt rundt pikken hans igjen. Den gled glatt og deilig mellom fingrene hennes, og etter bare noen sekunder kunne hun kjenne at den begynte å stivne igjen. - Jøss, våkner til liv igjen? Hun runket den opp og ned noen ganger til den var helt stiv igjen. - Denne gangen er det jeg som bestemmer hvordan jeg vil ha det. Hun smilte, satte seg opp og skrevet over ham før hun ledet pikken opp mot musa si og gled ned på ham. Hun kunne nok en gang kjenne den store pikken fylle fitta si. - Vi får nok ta de spørsmålene du hadde litt senere, sa hun før hun begynte å gli opp og ned langs pikken hans i stadig økende tempo.